2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Haklısınız bende şok yaşamak istemiyorum peki en erken ne zaman yapmak mantıklı sizce 5 gün embriyosu yarin 6.gun oluyor yapsam mi

Bence yarını bekle. Ben beklemedim ve hala gelgit yaşiyorum.
2gün önce hayalet çıktı. Dün resmen pozitif. Bu sabah dimdazlak negatif.
İyice kafam allak bullak oldu.
Doktorum sabah testini es geç dedi. Bazi kadinlarda akşam idrarı daha kaliteli oluyor dedi ama ağlamaktan helak oldum.

Herkese merhabalar, Neslihan ben. Uzun süredir üye olmadan yorumları okuyordum ancak bende yazamaya karar verdim. Benim 2. tüp bebek denemem15 Mayıs transferim oldu. Test günüm 27 Mayıs tek embriyo transfer edildi. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. 30 yaşındayım ve toplam 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor. Ne eşimde ne de bende herhangi bir sorun yok. Daha öncesinde 1 kez de aşılama denemiştim tabi ki tutmamıştı. :) Umarım hepimiz hayırlı pozitif haberler alırız. çıkanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım, darısı hepimizin başına. Negatifler içinde hayırlısı böyleymiş diyelim. Bende daha önceki tecrübelerimi ve şimdi yaşadıklarımı paylaşmak isterim biraz uzun olacak ama dertleşmiş olalım çünkü eşimden başka kimse bu süreci ve neler çektiklerimi bilmiyor diyebilirim

İlk denememizde çok ümitlenmiştim çünkü iki tarafta da herhangi bir sorun yok, yaşımız genç, ilaçları saati saatine düzenli kullanmıştım o yüzden yıkılmıştım saatlerce ağlayıp boşalmıştım hatta psikolog seanslarına başladım toplamda 2 yıldır uğraşıyoruz hep bir beklenti ama tüp bebeğe aşırı bel bağlamıştım ümitlenmiştim karnım iğnelerden morarmıştı. Hormon ilaçları yüzünden karakterim bile değişmişti agresif geçimsiz olmuştum resmen.

Şimdi psikoloğum, eşim ve kendimi dinleyerek bununda olumsuz olabileceğini düşünüyorum yine üzüleceğim tabi ki ama ilki kadar yıkılmayacağımı temenni ediyorum. Hayırlısını dileyip dua ediyorum. Maddi manevi ciddi yorucu bir süreç çünkü.

Hakkında en hayırlısı olsun ama canını sıkma gerçekten hem yaşın genç hem şükür bir şeyiniz yok bu durum bile rahatlatmalı sizi tüp bebek süreciniz olumlu geçecek hatta bebeğinizden sonraki ikinci gebeliğiniz doğal olacak büyük ihtimalle öyle oluyor hep

Hoşgeldin.
Biz tüp bebek anne adayları olarak birbirimizi anliyoruz. İğneler, ilaclar hele bu beklemeler insani çok yoruyor. Sebepsiz olmasida cabasi. Insan her negatifi gördügünde kendini bi nebze suçluyor. Çok zor ama allahin bize tüp bebek firsati vermesi bile bir lütuf.
İnşallah hepimiz er geç bebeklerimizi alırız kucağımıza

Birsey daha soracağım 6.gune gelene kadar hiçbir belirtisi olmayan oldu mu aranızda göğüslerim şişmişti onlar bile yavaş yavas normale dönüyor

benegin olup olmadıgını keseden mi anlıyolar yoksa kan degerlern düşükmüydü

Birsey daha soracağım 6.gune gelene kadar hiçbir belirtisi olmayan oldu mu aranızda göğüslerim şişmişti onlar bile yavaş yavas normale dönüyor
Benim de öyle belirgin hiç belirtim olmadı canım. Hatta dediğin gibi göğüslerimin acısı falan geçmişti. Şu an hiç Ağrı sızı yok hiçbir yerimde. Hep bir belirti aramıştım daha önce de bu sefer de. Ama gerçekten kişiden kişiye değişiyormuş.

İlk denemede pozitif görmüş biri olarak size bende birşeyler demek istiyorum aslında size cevap yazarak bir çok kişiye ses olmak istiyorum ben eşimle 2 senedir evliyim ben çocuğum olmayacağını anlamıştım çünkü kendimi bildim bileli ilaçla adet gören biriydim çocuğa karar verdigimizde İstanbul'a tatile gitmiştik tesadüfen doktora gittim küçüklükten beri bana hep pcos oldugum söylendi ilk kez bı doktor bana hayır sen pcos değilsin durumun daha kötü dedi ben şok oldum nasıl yani dedim bana sen hipo hiposun yani beyinde salgilanmayan eksik olan iki değer vs neyse ben o an yıkıldım bı tüp bebekle anne olursun vs neyse biz o an düşünün anne olmayacağınızi biliyorsunuz belki ama onu bir doktordan duymak çok zor gelmişti ama eşim boşver dedi biz o an ordan çıkıp İstanbul'u gezdik hiç düşünmeden döndük evimize sonra eşime dedim tüplerime vs herşeyime bakmak istiyorum baktırdım her ikisi kapalı vs herşey kötü amh vs düşük ben direk tüp bebek yaptım ama hiç takmadım olur olmaz nasip dedim transferden sonra yemeğe gittik sonraki gün.yola çıktım evime memlekete geldim iki gün dinlendim ise gittim ben inanıyorum insan birşeyin üzerine çok düşünmezse herşey kolay oluyor bı çırpıda herşey düzeliyor mucize gibi ama çok takarsan herşey daha kötü oluyor

Grubumuzda ki herkes özelde mi yapıyor devlette tüp bebek yapan var mı?
Ben kayseri fakulte gökhan açmaza gidiyorum çok memnunum ve gerçekten çok ilgili doktor adım adım ilerledik çok şükür yarın transferim var bide fakulte olmasına istinaden inan çok ilgili alakalı hemşireler şimdilik herşey çok güzel inşallah yarın da transferim var rabbim hayırlı haberlerini de verdirsin

Benimde ilki kimyasal oldu, ilk reglim bittikten 1 hafta sonra 2. Reglim başladı, ve pazartesi transfer oldum inşallah pozitif olur ve sağlıklı doğar
İnşallah pozitifi görürsünüz kacıncı gün embriyosu sizin bende ptesi transfer oldum 31 mayıs test tarihim inşallah pozitifleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…