2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Maşallah! Çok çok sevindim. İnşallah simsiki yutunur annesine
Bizi habersiz birakmayin

Katlanarak devam etsin inş. Sağ sağlim kucağına almak nasip olsun

Salı güne ultrason randevusu verdi doktorum. Güzel sonuçlarımız olsun inş

Arkadaşlar merhabalar. Tüp bebek tedavisi gördüm elimde yeni tarihli ;
6 adet Progestan (fitil)
2 adet Progestan iğne
1.5 bütün paket estroferm hap vardır.

İhtiyaç sahibi kişiler ulaşırsa ücretsiz vermek istiyorum.

Merhabalar bende dün transfer oldum dondurulmuş 3. Gün çift embriyo bu altıncı denemem test günüm 31 mayıs normalde 1 hazırandı da ctesiye geliyor diye 31ne verin dediler umarım bu son olur ve pozitifi görürüm çok yoruldum artık Allâh hepimizin yardımcısı olsun hepimiz pozitifi görelim inşallah görenlerde saglıkla ilerlesin saglıkla kucaklarına alsınlar

Son pozitif sonuçlu tedavin olsun canım beniim Allahım gayretimizi görüyor.Yeter ki ol desin ona hiç bir zorluk yoktur.Tırtılların seninle unutma sev sarıl konuş birde meryem süresi aç dinle hep

Kızlar benim çok başım dönüyor başım döndükçe midem bulanıyor. Bugün yine lekelendim kan sulandırıcıları tekrar kestik. Şu kese günü gelse de artık emin olsam var olduklarından hatta kalp atışı duysam rahatlasam korku doluyor hep içim. Rüyamda bi teyze gördüm bana ceviz ye bebeklerine iyi gelecek diyordu

Ne zamandı kese günü

cevizi teyzem de hep der iyi gelir diye yemen lazım demek ki, içini ferah tutmaya calis, bebeğine de çok endişe yükleme, güzel olacak inşallah, keyfini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…