- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Amin canım inşallahBeni de ekler misiniz 24 mayıs 3.gün embriyosu çift transfer 4 haziran sonuç
Estrofem progestan kullanıyorum gebelik serumu aldım transfer günü takılacak bakalım bizi neler bekliyor rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın
Tek embriyo mu canım hayırlı olsunTatlım beni de artık ekleyebilirisin Pazartesi 27 Mayıs'ta transfer günüm
Günaydın canım maşallah ne kadar fazla test yapmışsınGünaydın canlar bugün 7. Günüm. Testlerim böyle. Şimdi sonuncusunu yaptım ama belirgin bi koyulaşma görmüyorum sanki. Dün de hafif bi lekelenme oldu bugün göğüslerimin hassasiyeti azaldı. Korkuyorum
Evet canım netleşti tek emriyo transferi olucakTek embriyo mu canım hayırlı olsun
Sen de mi yarın test vereceksin, ay senle resmen test kardeşi olduk. Aynı gün de transfer olmuştuk hadi bakalım yarın alalım yüksek değer betaları inşallahAyyy ağzın bal yesinya inanılmaz durumdayım ben de salak gibiyim inanamıyorum hala ama durup durup testlere bakıyorum. Eşim de sürekli kan vermeden inanmam ben diyo onu da parçalıcam az kaldı. Yarını bekliyorum heyecanla
Darısı başınızaMaşallahcanım güzel değer günaydın hayırlısı olsun inşallah
Farklı hastanelerde sonucun yanıltıcı olduğunu okumuştum. Üzülme inşallah bebeğin seninledir.kızlar bi akıl verin nolursunuz pazar günü farklı bi hastanede kan tahlili verdim 9.günüm 14,35 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrarlayalım dedi bugün 11.gün kendi doktorumun olduğu hastanede tekrar kan verdim 12,73 çıktı doktorum hala gebelik olabileceğini söylüyor ama benim umudum kalmadı kimyasaldan korkuyorum böyle olup sonradan pozitif sonuç alan var mı
aminnn inşallah ama yinede 2 gün içinde yükselmiş olması gerekmez mi yarından sonra bi daha vericem kanFarklı hastanelerde sonucun yanıltıcı olduğunu okumuştum. Üzülme inşallah bebeğin seninledir.
aminnn inşallah ama yinede 2 gün içinde yükselmiş olması gerekmez mi yarından sonra bi daha vericem kan
teşekkür ederim allah herkesin çabasının emeğinin karşılığını göstersin inşallahŞu an sadece betayı takip et. Streslenme. Hayırlısı olsun inşallah
Beni de ekleyebilirmisinizTek embriyo mu canım hayırlı olsun
Evet yarın vericem valla. Normalde cuma günü ama 2 gün öncesinden verirsem katlanmayı da net tespit edebiliriz diye düşündüm. İnş güzel sonuçlar alırız birlikte. Aynı zamanda doğurursak da güzel olurSen de mi yarın test vereceksin, ay senle resmen test kardeşi olduk. Aynı gün de transfer olmuştuk hadi bakalım yarın alalım yüksek değer betaları inşallah
Koyulaşmayı görmek için her gün aynı saatlerde yaptım valla. Transferden sonra görcem seni bakGünaydın canım maşallah ne kadar fazla test yapmışsınbu kadar sık yapmanda iyi değil doktorlar görse kızar Hayırlısı olsun test sonucunu bekle daha net olur kan ver canım
Canım merhaba, 2 farklı hastanenin laboratuvarı o kadar farklı sonuçlar gösterebiliyor ki inanamazsın. Ben aynı zaman tiroid kanseri atlattım, tsh vs değerlerimi sürekli kontrol ettiriyorum. Bir keresinde aynı gün farklı hastanelerde verdiğim testlerde bile uçurum vardı. Doktor güvenmedi ikincisini kendi hastanesinde istedi. İlk teste güvenseydi belki yeniden ameliyat olabilirdim. O yüzden sen iyi düşün iyi olsun. İnş bebeğin seninlediraminnn inşallah ama yinede 2 gün içinde yükselmiş olması gerekmez mi yarından sonra bi daha vericem kan
herkesin 50-60 üstü benim bu kadar düşük değer çıkınca çok moralim bozuldu inan ki doktorum hala çok umutlu olduğundan ama ben ümidim kesildi 5.gün 2 embriyo transfer yapılmıştı yüksek bi sonuç alırım diye bekliyordum 2 gün içinde farklı hastanede de olsa ilerlemeyip düşmesini anlayamıyorumCanım merhaba, 2 farklı hastanenin laboratuvarı o kadar farklı sonuçlar gösterebiliyor ki inanamazsın. Ben aynı zaman tiroid kanseri atlattım, tsh vs değerlerimi sürekli kontrol ettiriyorum. Bir keresinde aynı gün farklı hastanelerde verdiğim testlerde bile uçurum vardı. Doktor güvenmedi ikincisini kendi hastanesinde istedi. İlk teste güvenseydi belki yeniden ameliyat olabilirdim. O yüzden sen iyi düşün iyi olsun. İnş bebeğin seninledir
Stres yapma bak en zararlı şey bebeğe. Bidaki kan değerin çok daha iyi çıkacak inşherkesin 50-60 üstü benim bu kadar düşük değer çıkınca çok moralim bozuldu inan ki doktorum hala çok umutlu olduğundan ama ben ümidim kesildi 5.gün 2 embriyo transfer yapılmıştı yüksek bi sonuç alırım diye bekliyordum 2 gün içinde farklı hastanede de olsa ilerlemeyip düşmesini anlayamıyorum
Çok sağol amin inşallah elimde olmadan yapıyorumStres yapma bak en zararlı şey bebeğe. Bidaki kan değerin çok daha iyi çıkacak inşdualarım seninle
Kaçıncı gün embriyosu 3. Gün ise fark olur , benimki 5. Gün embriyosuYaaa benimde 11 inde transferim oldu 23 ü test günüm niye gün farkı var ki acabaa