- 13 Kasım 2022
- 1.949
- 4.033
En mantıklısı o galiba.Keseyi görüp kalp atışlarından sonra riskli bir durum yoksa serbest diyorlar diye biliyorum
Keseyi görüp kalp atışlarından sonra riskli bir durum yoksa serbest diyorlar diye biliyorum
:O kızlar ne diyorsunuz? peki sonuca göre mi yasak dedi? daha önce düşük durumu var mıydı? benim vardı mesela ona dayanarak mı?Benim 3 ay yasak
Mesela 12. Haftada serklaj atılanlara komple yasak 12. Haftadan sonra diye biliyorum:O kızlar ne diyorsunuz? peki sonuca göre mi yasak dedi? daha önce düşük durumu var mıydı? benim vardı mesela ona dayanarak mı?
Transferi tamamladığı zaman söyledi. Bana adet başlangıcından transfere kadar da yasaklamıştı. Benim hekimim aşırı hassas olabilir. Transfer sonrası da 20 gün rapor verdi evde sadece hafif şeyler serbest. Geçen ramazan bayramı öncesi transfer yapalım demişti tatile gideceğim dediğimde transferim iptal edildi merdiven inip çıkmak uzun mesafe yürümek bile yasak rapor süresi içinde.:O kızlar ne diyorsunuz? peki sonuca göre mi yasak dedi? daha önce düşük durumu var mıydı? benim vardı mesela ona dayanarak mı?
Ben de medical Pointte vermiştim daha önce. Acilden girip verince ücretli oluyor. Normalde özel sağlık sigortam var. Orada önemli olan teşhis. Acile gidip başım dönüyor vs dersen teşhis o şekilde yazılırsa ücret çıkarmıyorlar :) çok saçma ama böyleBu arada İzmir de özellerde gebelik testi ücretleri nasıl ben egepolde veriyorum testi 450 tl 2 saatte çıkıyor. Bu kan testini betayı tamamlayıcı doğum paketi karşılar mı acaba?
Bu arada İzmir de özellerde gebelik testi ücretleri nasıl ben egepolde veriyorum testi 450 tl 2 saatte çıkıyor. Bu kan testini betayı tamamlayıcı doğum paketi karşılar mı acaba?
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur ikimiz içindeCanım benim iki negatifte de böyle ağrılarım vardı makatıma kadar sancı atardı sanki bi kaç günden beridir yine ağrılarım oldu ve korkuyorum
13 Mayıs pazartesi 256Ancak kan vererek kötü bi şey var mı yok mu anlayabilirsin canım kaç çıktı kan sonucun
Ancak kan vererek kötü bi şey var mı yok mu anlayabilirsin canım kaç çıktı kan
Ben daha önce hiç hamile kalamadım :) arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla söyledim bazılarının 3 ay bazılarının hiç yok yasak. Duruma göre sanırım:O kızlar ne diyorsunuz? peki sonuca göre mi yasak dedi? daha önce düşük durumu var mıydı? benim vardı mesela ona dayanarak mı?
anladım canım, çok teşekkür ederim, yerim seni ya daha önce hiç kalmadım diyor, kaldın işte şimdi, hayırlı olsun inşallah bunu doğurup yine kal kendiliğinden, dualarım seninle!Ben daha önce hiç hamile kalamadım :) arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla söyledim bazılarının 3 ay bazılarının hiç yok yasak. Duruma göre sanırım
Ayyy ağzın bal yesinanladım canım, çok teşekkür ederim, yerim seni ya daha önce hiç kalmadım diyor, kaldın işte şimdi, hayırlı olsun inşallah bunu doğurup yine kal kendiliğinden, dualarım seninle!
Hayırlı olsun inşallah5. Gün embriyosu tek konmuştu 12. Gun test
ay evet onlar da her şeye karışıyor tabi hakları da ama olayın aslını biz yaşıyoruz tabi. gönlüne göre olsun her şey inşallah. emeklerinizin, kalbinizin karşılığını alın inşallahAyyy ağzın bal yesinya inanılmaz durumdayım ben de salak gibiyim inanamıyorum hala ama durup durup testlere bakıyorum. Eşim de sürekli kan vermeden inanmam ben diyo onu da parçalıcam az kaldı. Yarını bekliyorum heyecanla
Hayırlı olsunnnn maşallahh inşallah sorunsuz bir gebelik olsun sağ sağlim kucağınaCanlar 15 gün sonra ultrason randevusu verdi doktorum tekrar test istemedi bendenSanirim artık kendimi gebe gibi hissedebiliririm duygukarakok
Beni de ekler misiniz 24 mayıs 3.gün embriyosu çift transfer 4 haziran sonuçEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs G gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs M masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs
imomOmega kapsül; günde 1, devamlı kullanılacakİçimi o kadar rahatlattınız ki çok teşekkür ederimyarın kan vericem nasipse. Yıllardır çift çizgi göremediğim için beynim kabullenemiyor hala
Maşallah
Tatlım beni de artık ekleyebilirisin Pazartesi 27 Mayıs'ta transfer günümBeni de ekler misiniz 24 mayıs 3.gün embriyosu çift transfer 4 haziran sonuç
Estrofem progestan kullanıyorum gebelik serumu aldım transfer günü takılacak bakalım bizi neler bekliyor rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın