- 14 Ağustos 2023
- 249
- 149
- 35
Maşallah çok güzel değeriniz
5. Gün embriyosu tek konmuştu 12. Gun testMaşallah çok güzel değerinizkaçıncı gün embriyosu kaç adet konuldu ve kaçıncı gün yaptırmıştınız testi acaba hayırlı olsun inşallah
Allah tamamına erdirsin5. Gün embriyosu tek konmuştu 12. Gun test
Amin canim sağ olAllah tamamına erdirsin
Canım çok net artış varGünaydın canlar bugün 7. Günüm. Testlerim böyle. Şimdi sonuncusunu yaptım ama belirgin bi koyulaşma görmüyorum sanki. Dün de hafif bi lekelenme oldu bugün göğüslerimin hassasiyeti azaldı. Korkuyorum
Maşallah çok güzel bir değer5. Gün embriyosu tek konmuştu 12. Gun test
Maşallah inşallah katlanarak devam etsin. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin5. Gün embriyosu tek konmuştu 12. Gun test
Amin canimCanım çok net artış varmaşallah Allah tamamına erdirsin
Maşallah çok güzel bir değerAllah tamamına erdirsin
Çok güzel canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canimMaşallah inşallah katlanarak devam etsin. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin
Hekimin 48 saat sonra tekrar test istedi mi yoksa direkt ultrason günü mü verdiGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim yol arkadaşlarım darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşlara
Daha sonucu atmadimHekimin 48 saat sonra tekrar test istedi mi yoksa direkt ultrason günü mü verdi
Hayırlı olsun çok sevindim. Allah tamamıma erdirsin sağlıklaGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim yol arkadaşlarım darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşlara
Bize 12. Günden sonra serbest dediler.ben doktoruma iki gün sonra eşimle bir araya gelince yapacağım testi hocam dedimbu arada ilişki yasaktı ya bu süreçte, onu sormayı unuttum, sonucu alınca serbest oluyor mu pozitif de olsa? bilgisi olan var mı?
Ancak kan vererek kötü bi şey var mı yok mu anlayabilirsin canım kaç çıktı kan sonucunkızlar ya perşembe günü kan vereceğim beta hcg tam katlamayacak korkusu var atamıyorum aklımdan sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı yok mu diye sizde de oluyor mu böyle 1 Mayıs transfer benim çok erken belki de beklemek için hani olumsuz bişi olsa acaba vücut tepki veriyor mu çünkü o kadar fitil iğne progesteron kullanıyoruz ya yinede kötü bişi olsa anlar mıyız sizce ?
Ben hiç riske atmak istemem pozitif çıkarsa 9 ay ara veririmben doktoruma iki gün sonra eşimle bir araya gelince yapacağım testi hocam dedimbu arada ilişki yasaktı ya bu süreçte, onu sormayı unuttum, sonucu alınca serbest oluyor mu pozitif de olsa? bilgisi olan var mı?
Keseyi görüp kalp atışlarından sonra riskli bir durum yoksa serbest diyorlar diye biliyorumben doktoruma iki gün sonra eşimle bir araya gelince yapacağım testi hocam dedimbu arada ilişki yasaktı ya bu süreçte, onu sormayı unuttum, sonucu alınca serbest oluyor mu pozitif de olsa? bilgisi olan var mı?
Benim 3 ay yasakBize 12. Günden sonra serbest dediler.