2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kaç gün sonra adet oldun kuzum

Kızlar doktorla görüştüm . İkinci transfere adet olunca başlayacağız . Ara vermeden yani benim gibi olan var mı
Bana da öyle dedi doktorum, 14 gün sonra regl oldum, kendimi hazır hissetmedim başlamadım ama 15 gün sürdü lekelenmem. Bitti 1 hafta sonra yeniden regl oldum. Onunla tedaviye başladım bugün de transferim oldu

Kızlar herkese iyi akşamlar ben dayanamayıp kan verdim sonucum 38 çıktı 10. Günüm , doktor 21 inde kan ver demişti , sonuç bana düşük geldi böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda?
Bu değerle başlayıp sağlıklı gebeliği devam edenlerin hikayelerine denk gelmiştim forumda. Düzenli artışı takip etmeniz gerekiyor.

Kızlar bugün aradım doktorumu asistanıyla konuştuk ilaçları bırakmamı söyledi 7.günde eğer olsaydı ufakta olsa bir değer olurdu dedi rabbim sizlere nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba 3. Gün dondurulmuş embriyo transferim oldu 2 tane. Embriyo glue da kullanıldı. Transfer gunu hariç bugün 8. Gün. Sabah kalkıyorum birseyim yok ama Gün içinde şiddetli alt karın ağrım oluyor bel agrisiyla birlikte. Goguslerimdede hassasiyet var aynı adet donemindeki gibi. Yani ağrılar o döneme çok benziyo sanki iğneleri biraksam olucam. Bir anda sağdan sancı gibi giriyo bir anda hafif bir rahim agzi sizisi,kuyruk sokumumda ara ara bir agri..Birde Gün içinde hafif mide bulantısı yaşıyorum ama onu ilaclarin etkisine bağlıyorum. Yani belirti aramamaliyiz biliyorum ama ağrılar şiddetli olunca korkuyorum. Benzer durumlar yasayanlar varmı?

Merhaba hayırlı olsun öncelikle bende az önce kan verdim 10. Gün 38 çıktı, düşük başladım sanki , doktorunuz ne dedi , ben yarın hemşireme sonucumu atacağım ama endişeliyim
Hayırlı olsun aslında erken başlamışsınız teste 12. Gün en az %66 artması lazım yani en az 63 gibi bir değer gelmesi lazım sizin için dua edeceğim güzel sonuçlarınız olsun ben de bugün test vereceğim sonuca göre ultrason randevusu verecek doktorum. Süreci burada yazmaya çalışırım bugün test sonıvumu da yazarım.

Hayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesin

Bana da öyle dedi doktorum, 14 gün sonra regl oldum, kendimi hazır hissetmedim başlamadım ama 15 gün sürdü lekelenmem. Bitti 1 hafta sonra yeniden regl oldum. Onunla tedaviye başladım bugün de transferim oldu
Hadi inşallah güzel haber alırsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…