Sağol kuzum benimmmCanım benim rabbim enn güzel şekilde nasip etsin sana insallah diğer transferinde pozitifle gel çok kalpten dua ediyorum sana
Amin inşallah aşkımHayırlısı olsun inşallah canımsenin adına sevindim
Kaç gün sonra adet oldun kuzumBende ara vermeden başlayacağım zaten ilaçları bırakınca bir hafta içinde adet olacaksın demişti. Benim doktorum E2 baktırıyor adetin 3. Günü yüksek çıkarsa doğum kontrol hapı kullanıyorum düşüyor çıkmaz ise tedaviye başlıyoruz. Rabbim sağlıklı bir şekilde süreci tamamlayarak bebişlerimizi bizlere nasip etsin geciktirmeden hayırlı bir şekilde
Hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah sevinçle dolsun kalbinPazartesi günü için çok heyecanlıyım
Sağlıkla tutunsun canım idrar sıkışık gir rabbim tutunmayı nasip eylesinPazartesi günü için çok heyecanlıyım
Bana da öyle dedi doktorum, 14 gün sonra regl oldum, kendimi hazır hissetmedim başlamadım ama 15 gün sürdü lekelenmem. Bitti 1 hafta sonra yeniden regl oldum. Onunla tedaviye başladım bugün de transferim olduKızlar doktorla görüştüm . İkinci transfere adet olunca başlayacağız . Ara vermeden yani benim gibi olan var mı
Amin inşallah canımSağlıkla tutunsun canım idrar sıkışık gir rabbim tutunmayı nasip eylesin
Amin canım benim inşallah hepimizinHakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah sevinçle dolsun kalbin
Bu değerle başlayıp sağlıklı gebeliği devam edenlerin hikayelerine denk gelmiştim forumda. Düzenli artışı takip etmeniz gerekiyor.Kızlar herkese iyi akşamlar ben dayanamayıp kan verdim sonucum 38 çıktı 10. Günüm , doktor 21 inde kan ver demişti , sonuç bana düşük geldi böyle bir durum yaşayan var mı acaba aranızda?
Teşekkür ederimBu değerle başlayıp sağlıklı gebeliği devam edenlerin hikayelerine denk gelmiştim forumda. Düzenli artışı takip etmeniz gerekiyor.
Hadi bakalım gelsin pozitifler inşallahBende pazartesi transfer oluyorum inşallah 27 ne
Ayy amin inşallah pozitiftir tek koyulucak çünkü tedirginim biraz umarım tutunurHadi bakalım gelsin pozitifler inşallah
22 sinde canım bekliyorum bir kaç güneHadi bakalım hayırlısı
Ne zaman regl ?
Hayırlı olsun aslında erken başlamışsınız teste 12. Gün en az %66 artması lazım yani en az 63 gibi bir değer gelmesi lazım sizin için dua edeceğim güzel sonuçlarınız olsun ben de bugün test vereceğim sonuca göre ultrason randevusu verecek doktorum. Süreci burada yazmaya çalışırım bugün test sonıvumu da yazarım.Merhaba hayırlı olsun önceliklebende az önce kan verdim 10. Gün 38 çıktı, düşük başladım sanki , doktorunuz ne dedi , ben yarın hemşireme sonucumu atacağım ama endişeliyim
Doktorum artışın gayet güzel olduğunu söyledi bugün de sonucuma göre ultrason verecek.Merhaba hayırlı olsun önceliklebende az önce kan verdim 10. Gün 38 çıktı, düşük başladım sanki , doktorunuz ne dedi , ben yarın hemşireme sonucumu atacağım ama endişeliyim
Hayırlısı olsun canım sağlıkla ilerlesinAmin canım inşallahAy sorma ya aslında iyiydi bir problem yoktu ama sonrasında sabahki doktorla ilgili sıkıntı çıktı ultrasyonda kendi doktorum göremedi hiç bişey 10 cm di tekrar çektir dedi bana sabah için bende sinirlendim moralim bozuldu biraz dedim sıcağı sıcağına gidip tekrar cektiriyim akşam nobetci doktora yeni geldim bende doktordan şimdi hallettim umarım bu sefer görür şu anki 10.5 olmuş daha da büyümüş Doktorumun söylemesine göre eğer bu sekildeyse haftaya transfer yapalım dedi ama akşam 2 kontrolden sonra görmedi Sabah ancak netleşir
Hadi inşallah güzel haber alırsın kuzumBana da öyle dedi doktorum, 14 gün sonra regl oldum, kendimi hazır hissetmedim başlamadım ama 15 gün sürdü lekelenmem. Bitti 1 hafta sonra yeniden regl oldum. Onunla tedaviye başladım bugün de transferim oldu