- 25 Ağustos 2023
- 118
- 139
Ben de içiyordum. Günde 1 paket. Biliyorum gerçekten iyi örnek değilim. Gurur duyulacak bir şey değil ama tutamadım kendimi hiç. Dün bıraktım. Bu saat oldu hala içmedim. Eşime dedimki bu paketimi sakla istesem de verme sakın. İçmeyince garip bir his olurya o oldukça dün çekirdek çitledim. Çikolata yedim. Boş ekmek yedim.Sigara içenler bırakabildiniz mi
Bıraktım ama ne yapacağımı şaşırdım resmenSigara içenler bırakabildiniz mi
Kaçıncı haftadasın canım sen? Ben de çok içiyorum günde 1-1,5 paket mutlaka. Öğrendiğimden beri ancak yarıya düşürebildim bunu bile başarıdan sayıyorum kendimce ama hiç içmesem keşke. Allah bir an önce soğukluğunu versin ya.Ben de içiyordum. Günde 1 paket. Biliyorum gerçekten iyi örnek değilim. Gurur duyulacak bir şey değil ama tutamadım kendimi hiç. Dün bıraktım. Bu saat oldu hala içmedim. Eşime dedimki bu paketimi sakla istesem de verme sakın. İçmeyince garip bir his olurya o oldukça dün çekirdek çitledim. Çikolata yedim. Boş ekmek yedim.Geçti. Sonra uyudum uyandım. Sabah yine bi içme isteği geldi kahve yaptım içiyorum. O kadar zorki ama bebek daha önemli. Sen çok mu içiyorsun? Ben bildiğin bağımlıydım. 1 gündür içmiyorum daha da içmem. İçme isteği geldikçe farklı şeylere yöneleceğim mecbur
Kaçıncı haftada bıraktınBıraktım ama ne yapacağımı şaşırdım resmen
Anlatılmaz yaşanır değil mi. Bana diyorlar içmeyince noluyor. İçme geçer. Ama değil işte. Bebeğe zarar vermeye de hakkım yok. O tutuyor beni ah keşke midem bulansa da tiksinsem. İlk hamileliğimde kahve sigara hepsinden tiksinmiştimBıraktım ama ne yapacağımı şaşırdım resmen
Ben günlük yarim paket içiyordum onu bi anda bıraktım canım bebeğe bir şey olur Allah korusun engelli olur bu düşünceyle bırak ben o dusunceyle bıraktım yoksa içerdimKaçıncı haftadasın canım sen? Ben de çok içiyorum günde 1-1,5 paket mutlaka. Öğrendiğimden beri ancak yarıya düşürebildim bunu bile başarıdan sayıyorum kendimce ama hiç içmesem keşke. Allah bir an önce soğukluğunu versin ya.
Daha 3 haftalık. Adet günüme 3 gün var. Erken öğrendim ben biraz. Dün beta hcgme baktırdım 53 çıktı. 1 aylık bile değil. Dün bıraktımKaçıncı haftada bıraktın
Ben 4.haftada bıraktım öğrenir öğrenmez ama şansıma ağustos ayında annemin yanındaydım 1 2 hafta az içtim içmedim bile o kadar azdı toplasan 3 hafta içtim malesefKaçıncı haftada bıraktın
Ben sırf engelli kalır benim yüzümden diye içmiyorum beni engelleyen o ama ağzıma sakız atıp duruyorum sigara yerine oyalıyor zamanlada unuturuz inşallahAnlatılmaz yaşanır değil mi. Bana diyorlar içmeyince noluyor. İçme geçer. Ama değil işte. Bebeğe zarar vermeye de hakkım yok. O tutuyor beni ah keşke midem bulansa da tiksinsem. İlk hamileliğimde kahve sigara hepsinden tiksinmiştim
Ay dün konuştuk daha senle aynı gidiyoruz diye nasıl unutmuşum kusura bakma canımDaha 3 haftalık. Adet günüme 3 gün var. Erken öğrendim ben biraz. Dün beta hcgme baktırdım 53 çıktı. 1 aylık bile değil. Dün bıraktım
Belki tiksinirsin. Ben ilk gebeliğimde tiksinmiştim. 4. Hafta itibariyle mide bulantılarım vardı. Çektikçe öğürme hissi gelirdi bırakmıştım sorunsuz. Bunda tiksinme gelmedi ama. Normal içebiliirm istesem. Ama bi yandan da diyorum eğer bebeğe zarar verirsem bu benim suçum olur diye. Böyle bir ikilemdeyim. Canım pek çekiyor. Şu an bile. Azalta azalta bırakmayı dene. Ben son 3 gündür böyle yaptım. Önce bir paket. Sonra yarım. Sonra 5 dal. Dün de tamamen bıraktım. Başka uğraşı bulmaya çalış seni oyalayacak. Biliyorum çok ama çok zor.Kaçıncı haftadasın canım sen? Ben de çok içiyorum günde 1-1,5 paket mutlaka. Öğrendiğimden beri ancak yarıya düşürebildim bunu bile başarıdan sayıyorum kendimce ama hiç içmesem keşke. Allah bir an önce soğukluğunu versin ya.
Canım biliyorum çok zordur. Ben kullanmiyorum ama şöyle düşün bebeğin Allah korusun bı engelle doğsa? Sigara ictigin için direkt astımı olan bir çocuk olarak doğsa? Astım krizine girip vefat edenler de var Allah korusun. Sana emanet bir bebek o, onlar için en iyisini yapmak zorundayız. Fedakarlık yapmak zorundayız. Her içmek istediğinde ya çocuğuma bişey olursayi aklına getir, bence o zaman içmek istemeyeceksin, şakası yok cunku bu işinKaçıncı haftadasın canım sen? Ben de çok içiyorum günde 1-1,5 paket mutlaka. Öğrendiğimden beri ancak yarıya düşürebildim bunu bile başarıdan sayıyorum kendimce ama hiç içmesem keşke. Allah bir an önce soğukluğunu versin ya.
İnşallah ben de bırakabilirim çok sevindim senin adınaBen 4.haftada bıraktım öğrenir öğrenmez ama şansıma ağustos ayında annemin yanındaydım 1 2 hafta az içtim içmedim bile o kadar azdı toplasan 3 hafta içtim malesef
Azaltarak bırakmayı deniyorum 3 gündür normale göre çok çok azalttım evet yeterli değil ama kendimce bir savaşın içindeyim inşallah bırakırımBelki tiksinirsin. Ben ilk gebeliğimde tiksinmiştim. 4. Hafta itibariyle mide bulantılarım vardı. Çektikçe öğürme hissi gelirdi bırakmıştım sorunsuz. Bunda tiksinme gelmedi ama. Normal içebiliirm istesem. Ama bi yandan da diyorum eğer bebeğe zarar verirsem bu benim suçum olur diye. Böyle bir ikilemdeyim. Canım pek çekiyor. Şu an bile. Azalta azalta bırakmayı dene. Ben son 3 gündür böyle yaptım. Önce bir paket. Sonra yarım. Sonra 5 dal. Dün de tamamen bıraktım. Başka uğraşı bulmaya çalış seni oyalayacak. Biliyorum çok ama çok zor.
Çok haklısın canım çok. Kendimi çok suçlu hissediyorum zaten. İnşallah başarıcamCanım biliyorum çok zordur. Ben kullanmiyorum ama şöyle düşün bebeğin Allah korusun bı engelle doğsa? Sigara ictigin için direkt astımı olan bir çocuk olarak doğsa? Astım krizine girip vefat edenler de var Allah korusun. Sana emanet bir bebek o, onlar için en iyisini yapmak zorundayız. Fedakarlık yapmak zorundayız. Her içmek istediğinde ya çocuğuma bişey olursayi aklına getir, bence o zaman içmek istemeyeceksin, şakası yok cunku bu işin
İnanıyorum yapabilirsinÇok haklısın canım çok. Kendimi çok suçlu hissediyorum zaten. İnşallah başarıcam
Bırakırsın canım. Ben dünyanın en iradesiz insanıyım inanki. Pat diye bırakan var bırakamayan da. Ben de bu sefer pat diye bırakamadım. Azaltmaya çalış önce. Sonra paket alma eve. Evde sigara olmadıkça içemeyeceksin. Onun yerine başka şeyler bulmaya çalış. Kahve sağlıksız ama seversen günde 1 tane kahveye izin veriyor doktor. Kahve biraz bastırır ilk başta. Dualarım seninle. Eminim elinden geleni yapacaksın zor amaİnşallah ben de bırakabilirim çok sevindim senin adına
İnşallah bırakırsın canım sakız al sakız cigne sigara isteği gelince ben öyle yapıyorum mecburİnşallah ben de bırakabilirim çok sevindim senin adına
Çok sağol canım benim desteğiniz çok iyi geldiBırakırsın canım. Ben dünyanın en iradesiz insanıyım inanki. Pat diye bırakan var bırakamayan da. Ben de bu sefer pat diye bırakamadım. Azaltmaya çalış önce. Sonra paket alma eve. Evde sigara olmadıkça içemeyeceksin. Onun yerine başka şeyler bulmaya çalış. Kahve sağlıksız ama seversen günde 1 tane kahveye izin veriyor doktor. Kahve biraz bastırır ilk başta. Dualarım seninle. Eminim elinden geleni yapacaksın zor ama
Yazdım bunu bi kenaraİnşallah bırakırsın canım sakız al sakız cigne sigara isteği gelince ben öyle yapıyorum mecbur