Beta deger artisin gayet iyiHanımlar Günaydın.Dun saglik ocağında test aldilar artış takibi için.degeim yükselmiş ama iyi bir yükselme mi sizdendw duymak istiyorum.doktora henüz gitmedim. 1Eylul Saat 21.00 beta 24.34 2 Eylül saat 17.00 beta 44.88 4 Eylül saat 8.43 beta 144 .. 2 eylülde migren atağı tuttuğu için her ne kadar gebelik baslangicim var desende tekrar kan aldılar üst üste 2 gün vermiş oldum.simdi çarşamba saglik ocağında tekrar çağırdı.ben persembe gitmeyi düşünüyorum gerçi.ama aşırı stresliyim
Tabiî ki, hayırlı olsun canımV e n u s canım günaydın benide eklermisin sat 30 temmuz tahmini dogum tarihi 08.05.2024
Cok güzel artış canm hiç korkma bende cok endiseliyim kan vermeye sadece 1 kere gittim. perşembe günü kan vericem artış iyise cumadan kese için doktora gidıcem bebeği hep sol tarafta hissediyorum bi hareketlilik bazen kasılma şeklinde. Bikacgün önce sağ ve sol agrıyodu ama şimdi sadece sol kasıgıktw hissediyrmHanımlar Günaydın.Dun saglik ocağında test aldilar artış takibi için.degeim yükselmiş ama iyi bir yükselme mi sizdendw duymak istiyorum.doktora henüz gitmedim. 1Eylul Saat 21.00 beta 24.34 2 Eylül saat 17.00 beta 44.88 4 Eylül saat 8.43 beta 144 .. 2 eylülde migren atağı tuttuğu için her ne kadar gebelik baslangicim var desende tekrar kan aldılar üst üste 2 gün vermiş oldum.simdi çarşamba saglik ocağında tekrar çağırdı.ben persembe gitmeyi düşünüyorum gerçi.ama aşırı stresliyim
Benim meleğim de gelmiş bende dün geldim daha kızV e n u s canım günaydın benide eklermisin sat 30 temmuz tahmini dogum tarihi 08.05.2024
Hoşgeldin aşkımm ben görene kadar sen halletmişsinAyyy kız bende geldim buraya cahillik işte listeye kim yazıyor kime yazıcaz bilgileri
Malesef yaptım.. çay içmiyorum kahveyi canım isterse günde bir fincan olmak üzere içiyorum. Nescafe içmiyorumGünaydın kızlar bir tek Türk kahvesi keyfim vardı artık onunda bıraktım çayı da çok çok açık içiyorum siz beslenmenizde değişiklik yaptınız mı?
Teşekkür ederim canımTabiî ki, hayırlı olsun canım
Sizi gördüm bende gelim dedim aşkımBenim meleğim de gelmiş bende dün geldim daha kız
Hoşgeldin bebişimmSizi gördüm bende gelim dedim aşkım
Hoşbulduk kuzucummmHoşgeldin aşkımm ben görene kadar sen halletmişsinsenin beta’nı yerim ya maşallah minişimize maşallah
İyi yapmışsın kuzucumSizi gördüm bende gelim dedim aşkım
Aay ne güzel burada da toplanıyoruzSizi gördüm bende gelim dedim aşkım
Evet kuzum geldim yanınıza sizi görünce keseyi görmeyi bekleyemedim valla. Aslında nisan sonu da olabilir genelde dogumlar ama mayıs gösterdiği için tahmini dogumu buraya geldimAay ne güzel burada da toplanıyoruz
Evet evet hep Mayıs başı gözüküyor çoğu kişi nisana kayacak bence deEvet kuzum geldim yanınıza sizi görünce keseyi görmeyi bekleyemedim valla. Aslında nisan sonu da olabilir genelde dogumlar ama mayıs gösterdiği için tahmini dogumu buraya geldim
Ayagımı sürüyerek geldim topikten inşallah kızlar yetişecekler mayıs sonunaEvet evet hep Mayıs başı gözüküyor çoğu kişi nisana kayacak bence deiyi yaptın
Aaay hadi inşallah çok güzel oluuurAyagımı sürüyerek geldim topikten inşallah kızlar yetişecekler mayıs sonuna