Benim Sat 29 temmuz ama 18 Ağustos'ta 5. Gün embriyosu transfer edildi, 7 sinde benimki de görünür değil miBenim kese bugun goruldu kizlar.doktor 2 hafta sonra gel kalp atisina dedi..insallah onuda duymak nasip olur..
Hayırlı olsun. İnşallah kalp atışını da duyarsınBenim kese bugun goruldu kizlar.doktor 2 hafta sonra gel kalp atisina dedi..insallah onuda duymak nasip olur..
Benim de doktorum yarın çağırdı, inşallah ben de görebilirimBenim kese bugun goruldu kizlar.doktor 2 hafta sonra gel kalp atisina dedi..insallah onuda duymak nasip olur..
Beni de listeye yazar mısınızBenim Sat 29 temmuz ama 18 Ağustos'ta 5. Gün embriyosu transfer edildi, 7 sinde benimki de görünür değil mi
Allah izin verirse normal istiyorumHanımlar belki çok erken bi soru olacak ama nasıl doğurmayı düşünüyorsunuz ?
ben de öyle ama azıcık korkuyorumAllah izin verirse normal istiyorum
Normal olması için son haftalar ne gerekiyorsa yapacağım, egzersiz, yürüyüş, bol bol hurma yiyeceğim, ne bilim merdiven inip çıkarıpben de öyle ama azıcık korkuyorum
valla ben yürüyüşlere hemen başlayacağım son haftalara bırakma bence :) hurma ne işe yarıyormuş ?Normal olması için son haftalar ne gerekiyorsa yapacağım, egzersiz, yürüyüş, bol bol hurma yiyeceğim, ne bilim merdiven inip çıkarıp
Sağol canım bu çok iyi oldu, kutu süt derken ben laktozsuz sütlerden tüketiyorum , sen hangi sütü kullanıyorsunHanımlar doktorun bana verdiği kağıdı sizinle de paylaşayım hep beraber yapalım :)
Daha doktora gitmemiş olanlara da yardımcı olur beraber doğuralım
Eki Görüntüle 3296011
Hep de sevdiğim şeylerden uzak durmamız lazımmış.Hanımlar doktorun bana verdiği kağıdı sizinle de paylaşayım hep beraber yapalım :)
Daha doktora gitmemiş olanlara da yardımcı olur beraber doğuralım
Eki Görüntüle 3296011
İlki sezaryen olup, ikinciyi normal yapanlar var diye duydumHep de sevdiğim şeylerden uzak durmamız lazımmış.teşekkür ederiz liste için. Benim de bu arada sezeryan olacak. İlk doğumum da sezeryandı. Bu da sezeryan olacak sanırım.
İlkinde plasenta previam vardı. Yani bebeğin eşi rahim ağızını kapatıyormuş. Normal doğumda önce bebeğin eşi geldiği için bebek ölebilir diye sezeryan yapmışlardı. Allah korusun 2. Gebelikte böyle bir durum bir daha olur mu bilmiyorum. Doktor tekrarlayabilir de tekrarlamayada bilir demişti. Korkum o yönde. Yoksa ben de normal doğumu düşünmüştüm. Birkaç aya net belli olur. Bebek sağlıklı olsun daİlki sezaryen olup, ikinciyi normal yapanlar var diye duydum
Aynen canım en önemlisi bebişlerin sağlıklı gelmesiİlkinde plasenta previam vardı. Yani bebeğin eşi rahim ağızını kapatıyormuş. Normal doğumda önce bebeğin eşi geldiği için bebek ölebilir diye sezeryan yapmışlardı. Allah korusun 2. Gebelikte böyle bir durum bir daha olur mu bilmiyorum. Doktor tekrarlayabilir de tekrarlamayada bilir demişti. Korkum o yönde. Yoksa ben de normal doğumu düşünmüştüm. Birkaç aya net belli olur. Bebek sağlıklı olsun da
Ben açıkçası süt kullanmıyorun çok fazla ama kullanırsam herhalde şişe günlük sütlerden alırım ama çok şart değil yani benim içinSağol canım bu çok iyi oldu, kutu süt derken ben laktozsuz sütlerden tüketiyorum , sen hangi sütü kullanıyorsun
hayırlı olsun,Benim kese bugun goruldu kizlar.doktor 2 hafta sonra gel kalp atisina dedi..insallah onuda duymak nasip olur..