2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benim kese bugun goruldu kizlar.doktor 2 hafta sonra gel kalp atisina dedi..insallah onuda duymak nasip olur..
Benim Sat 29 temmuz ama 18 Ağustos'ta 5. Gün embriyosu transfer edildi, 7 sinde benimki de görünür değil mi

Benim kese bugun goruldu kizlar.doktor 2 hafta sonra gel kalp atisina dedi..insallah onuda duymak nasip olur..
Hayırlı olsun. İnşallah kalp atışını da duyarsın ben de dayanamadım şimdi sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Erken öğrenmiştim adetimden. Dua edin bana biraz da olsa kan değerinde artmış olsun

Hanımlar belki çok erken bi soru olacak ama nasıl doğurmayı düşünüyorsunuz ?

Normal olması için son haftalar ne gerekiyorsa yapacağım, egzersiz, yürüyüş, bol bol hurma yiyeceğim, ne bilim merdiven inip çıkarıp
valla ben yürüyüşlere hemen başlayacağım son haftalara bırakma bence :) hurma ne işe yarıyormuş ?
ben şu an mesela uyanır uyanmaz yarım litre su içerim bikaç kuru kayısı yerim sonra kahvaltı ediyorum
yediklerime çok dikkat eden biriyim normalde o yüzden doktorun yeme dediklerini zaten pek yemiyordum
bu arada doktor şey de dedi şu an ilişkiye girmeyin ne olur ne olmaz diye

Hurma doğumu kolaylaştırıyormuş, şimdi sadece günde 1 tane yiyorum, ilişki son zamanlar düşünülebilir açılmasını sağlamak için

Hanımlar doktorun bana verdiği kağıdı sizinle de paylaşayım hep beraber yapalım :)
Daha doktora gitmemiş olanlara da yardımcı olur beraber doğuralım

Eklentiler

• IMG_8013.jpeg
    154,1 KB · Görüntüleme: 71
Hanımlar doktorun bana verdiği kağıdı sizinle de paylaşayım hep beraber yapalım :)
Eki Görüntüle 3296011
Sağol canım bu çok iyi oldu, kutu süt derken ben laktozsuz sütlerden tüketiyorum , sen hangi sütü kullanıyorsun

Eki Görüntüle 3296011
Hep de sevdiğim şeylerden uzak durmamız lazımmış. teşekkür ederiz liste için. Benim de bu arada sezeryan olacak. İlk doğumum da sezeryandı. Bu da sezeryan olacak sanırım.

Hep de sevdiğim şeylerden uzak durmamız lazımmış. teşekkür ederiz liste için. Benim de bu arada sezeryan olacak. İlk doğumum da sezeryandı. Bu da sezeryan olacak sanırım.
İlki sezaryen olup, ikinciyi normal yapanlar var diye duydum

İlki sezaryen olup, ikinciyi normal yapanlar var diye duydum
İlkinde plasenta previam vardı. Yani bebeğin eşi rahim ağızını kapatıyormuş. Normal doğumda önce bebeğin eşi geldiği için bebek ölebilir diye sezeryan yapmışlardı. Allah korusun 2. Gebelikte böyle bir durum bir daha olur mu bilmiyorum. Doktor tekrarlayabilir de tekrarlamayada bilir demişti. Korkum o yönde. Yoksa ben de normal doğumu düşünmüştüm. Birkaç aya net belli olur. Bebek sağlıklı olsun da

Aynen canım en önemlisi bebişlerin sağlıklı gelmesi

Sağol canım bu çok iyi oldu, kutu süt derken ben laktozsuz sütlerden tüketiyorum , sen hangi sütü kullanıyorsun
Ben açıkçası süt kullanmıyorun çok fazla ama kullanırsam herhalde şişe günlük sütlerden alırım ama çok şart değil yani benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…