Ben de çok çabuk yoruluyorum ama bariz belirtim yok ara ara belirtiler gidip geliyor, bazen de hamile olduğumu unutuyorum, korkuyorum boyle de oluncaKizlar guncel belirtileriniz neler? Bende bugun fena bir bel agrisi basladi.ufak bi etrafi falan toplayip yemek yapayim dedim, sanki savastan cikmis gibiyim.2 oturuyorum 2 tabak kaldiriyorum...ufaktanda kasik agrim gelip gidiyor birde...her gun farkli birsey
Dun bende oyleydim.unutmustum.ama bugun fena hatirlattiBen de çok çabuk yoruluyorum ama bariz belirtim yok ara ara belirtiler gidip geliyor, bazen de hamile olduğumu unutuyorum, korkuyorum boyle de olunca
Evet evet ben de sürekli mola vere vere iş yapıyorum bir de sık idrara çıkma var onun haricinde bişey yok ben de kokuyorumDun bende oyleydim.unutmustum.ama bugun fena hatirlattitatilden dondum canta ac, camasir yika falan biraz hareketliydim.normalde hic dokunmayacak seyler ama o kadar zor yaptim ki herseyi...otura otura..tezcanliyimdir, mesela is duruyorsa yapmadan oturamam, oturdum hayatimda ilk defa takatim yok
Benim de hiç belirtim yok. Sadece göğüslerim büyümüş gibi bir his var. Garip olacak ama 1 haftadır uykularım kaçtı. Günde 4 5 saat uyuyorum. İlk hamileliğimde tam tersine sürekli uykum gelirdi.Kizlar guncel belirtileriniz neler? Bende bugun fena bir bel agrisi basladi.ufak bi etrafi falan toplayip yemek yapayim dedim, sanki savastan cikmis gibiyim.2 oturuyorum 2 tabak kaldiriyorum...ufaktanda kasik agrim gelip gidiyor birde...her gun farkli birsey
Yaa bana da arada belirti geliyor gidiyor genelde böyle olması beni biraz rahatlattıBenim de hiç belirtim yok. Sadece göğüslerim büyümüş gibi bir his var. Garip olacak ama 1 haftadır uykularım kaçtı. Günde 4 5 saat uyuyorum. İlk hamileliğimde tam tersine sürekli uykum gelirdi.belirti arıyorum ama yok bunlar belirti mi bilemedim. hatta eşime bugün dedim ben hamileyim neden hissetmiyorum bir belirti diye. Ne bekliyordun diyor
Kalp atışından sonra herkese mi soyliceksiniz pekivalla benimki ağzını tutar da yine de çok emin olamadim bekliyim dedim
Kizlar guncel belirtileriniz neler? Bende bugun fena bir bel agrisi basladi.ufak bi etrafi falan toplayip yemek yapayim dedim, sanki savastan cikmis gibiyim.2 oturuyorum 2 tabak kaldiriyorum...ufaktanda kasik agrim gelip gidiyor birde...her gun farkli birsey
Evet evet daha önce kese görünce söylemiştik ama boş gebelikten kürtaj oldum, bu sefer kalp atışından sonra yakınlara söylerimiçinden nasıl gelirse öyle yaparsın canım, ama kalbini duymak önemli diyor herkes. Sonra kümle paylaşmak istersen paylaşırsın. Ben paylaşmayınca daha rahat hissedeceğim oyüzden son zamanlara kadar saklayacağım inşallah.
Ben de çok sık idrara çıkıyorum gögüslerim hassas ve regli olcakmışım gibi arada karnım ağrıyorKizlar guncel belirtileriniz neler? Bende bugun fena bir bel agrisi basladi.ufak bi etrafi falan toplayip yemek yapayim dedim, sanki savastan cikmis gibiyim.2 oturuyorum 2 tabak kaldiriyorum...ufaktanda kasik agrim gelip gidiyor birde...her gun farkli birsey
Abartısız son bir saatte 10-12 defa tuvalete gittim ve her seferinde de çok sıkışık oluyorum. Bu kadar su da içmiyorum nereden çıkıyor anlamadımBen de çok sık idrara çıkıyorum gögüslerim hassas ve regli olcakmışım gibi arada karnım ağrıyor
Sanki biraz da iştahım kapandı gibi geliyor şimdilik bu kadar
Ben de anlamadım vallaAbartısız son bir saatte 10-12 defa tuvalete gittim ve her seferinde de çok sıkışık oluyorum. Bu kadar su da içmiyorum nereden çıkıyor anlamadım
Tahmini doğum tarihi nedir38 yaşındayım.Benim kurumumda çok kişi 40 yaş sonrası hamile kaldığı için cesaret ettim ikinciye asla düşünmüyordum.Sat 1 Ağustos beni de listeye ekler misiniz?
Ben 33 yaşındayım. İkinci gebeliğim. Öğretmenim ben. Velilerim hep 40 41 yaşlarında 2. Çocuklarına hamile kalmıştı. Hatta 46 yaşında anne olan velim vardı. Hiçbir şey imkansız veya değil geç degil
Allah sağlıkla.kucaginiza almayı nasip etsin.benim oglum 4.sinifa gecti. Dehb ve disleksi tanısı olduğu icin uzun bir süreçten gectik ve 2.cocuk için bize ayrılan zaman kalmadi pek.hersey Allah in takdirinde tabiki.egitim süreci ve yıpranmışlik belkide korkulardan cesaret edemedik.bugune geldik.arkadasimin babasi vefat etti 4 kardeşler acılarını birlikte yaşadılar birbirlerine teselli oldular.orda kafama dank etti.benim cocugum tek ölümlü dünya hepimiz gideceğiz.ben fazla kalan acısını paylaşan teselli eden 2 gün maksimum.kimse bu hayatta yanlizligi haketmiyor diye düşündüm.can yoldasi olmalı her çocuğun.ben geç kaldığımı biliyorum ama Rabbım böyle uygun gördü nasip.zorlugumu kolaylaştırdı tek çocukla belki 2.cinolsaydi oğlumun eğitimiyle bu kadar ilgilenemeyecektim.Ben 33 yaşındayım. İkinci gebeliğim. Öğretmenim ben. Velilerim hep 40 41 yaşlarında 2. Çocuklarına hamile kalmıştı. Hatta 46 yaşında anne olan velim vardı. Hiçbir şey imkansız veya değil geç değil.
Bebeklerimizi saglıklı gebelik geçirip sağlıkla kucagımıza alalımda gerisi boş valla isteyen istediğini desinAy sanki yüzüme olmasada arkamdan yaşına bakmadan cocuk yapmış dicekler gibime geliyor.hos ben kendimi hiç.o yaşta hissetmiyorum.l
Ben ve en yakin arkadasim 34 ve 35 de evlendik.. iste evliligin oturmasi falan derken anca sira cocuga geldi zaten.niye oyle dusunsunler. Artik ilk evlilik yaslari 30 a geldi zaten.ilk cocuklari 35 den once yapamiyoruz kiAy sanki yüzüme olmasada arkamdan yaşına bakmadan cocuk yapmış dicekler gibime geliyor.hos ben kendimi hiç.o yaşta hissetmiyorum.l