- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Beni tek endişelendiren kısım Nisan annelerinde gördüm sanırım bir kontrole gidiyim demiş ve bebeğin kalbi durduğunu öğrenmiş, yani lekelenme vs bir şey olmadan sanırım. Tabii olacağın önüne geçemeyiz fark etmeden bir durum olursa Allah korusun bir kaç hafta içinde kanama başlar sanırım. Ben içimde büyüyor gidiyor zannederken aslında her şeyin durmus olabilme ihtimali açıkçası beni endişelendiren kısım. Bir de annelerin hissettiğini düşünüyorum, boş gebeliğimde hayırlı olsun diyene bol bol dua edin diyordum çünkü kötü hissediyordum ve sonuç kötü oldu. Bu gebeliğimde kötü bir şey hissetmiyorum ama ufak ufak arada endişelerim geliyor onlar da normal sanırım, sağlıkla gelsinler inşallahAslında rahatlık değil daha çok gidince daha çok strese giriyor insan sanki her an hep bişi olcak gibi hep gitmem lazım psikolojisine sokuyor insanı beni daha çok strese sokuyor bu zaten yolunda olmayan birşey hissetsem gideceğim mesela ağrı kanama yada normal hissettirmeyen başka şeyler gibi ama yolunda olduğu sürece sürekli gitmek beni geriyor oğlumda inanılmaz sorunsuz ve rahat bir hamilelik geçirdim ama sürekli gittiğim için diken üstündeydim şuan o şekilde olmak istemiyorum herşeyi oluruna bırakıp yapmam gerekenleri yapmak istiyorum ikili test ve detaylı ultrason çok önemli o ikisine mutlaka gideceğim ama aralarda bir sıkıntı yaşamazsam gitmeyi düşünmüyorum
Teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladıProgestan bebeğin tutunmasina ve kanama alanının geçmesine yarıyor diye biliyorum, topicte çoğu hamile kullanıyoruzevet ağrılar başlarda bende de oldu hafifledi ama hala arada oluyor endişelenme o yüzden
Umarım sağlıkla kavuşuruz ben de korktum simdi. Salı günü ilk randevuma gidicem unutmazsam dr a sorarım inşallahDoktor herhafta soruyo devam ediyo mu diye evet deyince iyi diyo bir anda kesilmişti düşük yaptığım zaman ondan korktum biraz ama şimdi ağrıyo yine kişiden kişiye değişiyordur tabi kiminin hiç olmuyormuş. Sağlıkla gelsinler
Sormaa resmen serüvene çıkmış oluyoruzBenim ilk hamileliğim yaşanacak her yeni farklılık bana ilginç geliyor
Ayy evet evettt o saçları tarayıp kurutma olayı beni benden alıyor bir de sinüzitim var az bi üşüttüm mü bitiyorumÖyle herkes yazın saç kestirir bende kışın şimdi bide hamilelik olunca beni en çok uzun saçları tarayıp kurutmak yoruyor.
Dikkatimi çekti de canım senin imzanda 6. Haftada gösteriyor seni?Merhaba canım 2 kızım var 3. Geliyor benim inşaAllah henüz doktora gitmedim 4 haftalık 2 haftaya gitmeyi düşünüyorum inşaAllah. Senin kaç haftalık gittin mi doktora?
İnşallah sıkıntısız güzel hatirlayacagimiz şekilde ilerler, sağlıkla kucaklarimiza alırızSormaa resmen serüvene çıkmış oluyoruzhem yorucu hem tatlı bi serüven bir o kadar da şaşırtıcı
Aminnn canımİnşallah sıkıntısız güzel hatirlayacagimiz şekilde ilerler, sağlıkla kucaklarimiza alırız
Bir yandan geçiyor gibi geliyor bir yandan çok yavaşAminnn canımah bir de zaman geçsee
Biraz karışık canım geç döllenme oldu benim, adetim 4 gün geçtiğinde betahcg 72 di geriden geliyorum o yüzden. Tam kaç haftalık olduğunu bilmiyorum aslında doktora gittiğimde tam öğreneceğimDikkatimi çekti de canım senin imzanda 6. Haftada gösteriyor seni?
Evet canım hatta en tatlış olan 2. Trimester benceBir yandan geçiyor gibi geliyor bir yandan çok yavaş2. Trimester daha kolay sanırım bir anda o günler gelse
Ayy geç döllenme böyle mi anlaşılıyomuşBiraz karışık canım geç döllenme oldu benim, adetim 4 gün geçtiğinde betahcg 72 di geriden geliyorum o yüzden. Tam kaç haftalık olduğunu bilmiyorum aslında doktora gittiğimde tam öğreneceğim
Daha 5 haftam var yaa hemen geçsinEvet canım hatta en tatlış olan 2. Trimester bencecinsiyeti öğreniyosun, göbüşün büyüyüp kendini belli ediyo ama hala çok büyük olmadığı için iş güç yapmana çok engel değil, hem bebeğinin ilk tekmelerini hissediyosun, hemde ilk 3 aydan sonra düşük ihtimali büyük oranda azalıyo . Ayrıca bulantı kusma şikayeti olanların büyük kısmı rahata kavuşuyor
Beklemesi çok heyecanlı dimiDaha 5 haftam var yaa hemen geçsindüşük ihtimalinin azalma kısmı çok güzel cinsiyeti başta kiz hissediyordum, sonra ramzi vs derken erkek o zaman oldu, ama uyku, bulantı derken kız mi diyorum. Anneler hissedermis kafam karışık gobusum şu an hamile gibi zaten acaba o zaman nasıl olcak kim bilir hemencecik geçer inşallah zaman o günleri görürüz
Evet canım normalde adet günü 100 küsürle öğrenilenler genelde tam hesap oluyor, ama benim 1 hafta falan geriden geliyor sanırım.Ayy geç döllenme böyle mi anlaşılıyomuşbenim 5 gün geçti adetim daha kan vermedim keşke vermiş olsaydım. Neyse salı dr randevum var. Benim Sat 13 ağustos canım. Doğumu 21 mayıs gösteriyor
Evet gerçekten aşırı heyecanliBeklemesi çok heyecanlı dimisen belirtilere bakma hiç benim ilk cocuk kız çok uykum vardı evet ama kusma hiç olmadı. Bazen yemek sonrası bulaşığı toplicakken kokuya karşı hafif bi bulantı yaşardım o da toplasan bikaç defa. Sen olmasını istediğini değilde bütün kalbinle ilk hangisini hissettiysen o çıkacaktır Bu arada ramzi nedir aşkm
Benimde rahimim ters, belki etkiliyordur sağ solu bizdeEvet gerçekten aşırı heyecanliHayırlı sağlıklı evlat olsun da cinsiyeti kenara bıraktım kesede bebeğin yerlesmesine göre tahminde bulunuluyor ya o tahmin bende ters rahim var kesenin görüntüsünü etkiliyor mu bilmiyorum ama o teoriye erkek dendi
Baktım şöyle netten de tam bir bilgi yokBenimde rahimim ters, belki etkiliyordur sağ solu bizde
Ayy hayırlısı olsun inşaAllah ya, hepsi gelip geçiyorBaktım şöyle netten de tam bir bilgi yoksağlıkla gelsinler bakalım nub teorisinde belli olurlar belki
Aay ben de çok sabirsizim, zibinlari gordukce çıldırıyorumAyy hayırlısı olsun inşaAllah ya, hepsi gelip geçiyorilk kızımda öyle sabırsızdım ki 19. Haftaya kadar kapattı bacağını göstermedi sıpa çatlıcaktım artık şimdi 1. Sınıfa gidiyor
2. Kızımıda 15. Haftada öğrendim şuan 3.5 yaşındabakalım bunu kaçta öğrenirsem