2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Doktor herhafta soruyo devam ediyo mu diye evet deyince iyi diyo bir anda kesilmişti düşük yaptığım zaman ondan korktum biraz ama şimdi ağrıyo yine kişiden kişiye değişiyordur tabi kiminin hiç olmuyormuş. Sağlıkla gelsinler 🌸
Benim el degmiyor bugun😭baya agriyor hassas..

Daha önce tecrubesi olan anneler ve su an tecrübe edinmiş anne adayları; prilam'i hangi aşamaya gelince artık kullanmalıyım dediniz? Midem şu an yanıyor ve bulanıyor. Asla yemek yapabilecek durumda değilim, neyi düşünsem yağlı vs diye eliyorum kafamda. Eşim de şehir dışında, mecbur dışarıdan soyledim, ayran falan içmek iyi gelir gibi hissediyorum. İstifra durumum yok ama ogurmeye başladım gözlerimden yaş geldi, sürekli ilaç kullanmak istemiyorum, ilaçsız bir şekilde ilerlemek istiyorum. Hiç yemek yiyememe durumunda mi kullanmaliyim ilacı, bana bir yol gosterin lütfen 🙏
Ben henuz ilac icmiyorum.dun demistim ya ogurmedigim ne varsa yiyip icip ayakta kalmaya calisiyorum...peynir ekmek zeytinu iyi geliyor.az yagli seyler bastiriyor.bugun patetes haslayip yiyecegim mesela

E kızlar tanışsak mı acaba hepimiz aynı dönemdeyiz ve destek oluyoruz inanın bu çok güzel burada hemen herşeyi sorabiliyor insan 🌸 ilk hamileliğiniz mi neler yaparsınız 😊
Merhaba canım 2 kızım var 3. Geliyor benim inşaAllah henüz doktora gitmedim 4 haftalık 2 haftaya gitmeyi düşünüyorum inşaAllah. Senin kaç haftalık gittin mi doktora?

Ben henuz ilac icmiyorum.dun demistim ya ogurmedigim ne varsa yiyip icip ayakta kalmaya calisiyorum...peynir ekmek zeytinu iyi geliyor.az yagli seyler bastiriyor.bugun patetes haslayip yiyecegim mesela
Evet bir arkadaş daha haşlanmış patatesli yoğurt önerdi bir de onu denemeyi düşünüyorum, böyle devam ederse ben de peynir zeytin ekmek aşamasına gecicem sanırım

Merhaba canım 2 kızım var 3. Geliyor benim inşaAllah henüz doktora gitmedim 4 haftalık 2 haftaya gitmeyi düşünüyorum inşaAllah. Senin kaç haftalık gittin mi doktora?
Ya ne güzel maşallah tecrübeli anne 😊bende gittim ama çok küçükmüş daha kan vermiştim yarın yine kan vericem cuma günüde kese görünürmüş sanırım bende 4 haftalığım

Ya ne güzel maşallah tecrübeli anne 😊bende gittim ama çok küçükmüş daha kan vermiştim yarın yine kan vericem cuma günüde kese görünürmüş sanırım bende 4 haftalığım
Bende ilk kızımda erkenden gitmiştim artık tecrübeliyim dediğin gibi bekliyorum 🤭
Bende 2. Kanımı verdim yarın sonuç çıkacak bakalım

Evet ama tecrübeli arkadaşlarımdan yararlandım ama olmadı gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra herkese söylemek adına kan testine sağlık ocağına gittim sabah 10 buçuğa kadarmış ve sonuçlar 3 4 gün sonra çıkardı zaten dedi devlete gittim randevuyla dedi özelden başka seçeneğim kalmadı oraya gidincede ultrasonla baktı tabi göremedi yoksa o kadar para şuanlık mecbur gitti ama sağlık olsun tabiki 😊

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım geç döllenme ile 4+3haftalık gebeyim henüz kese görmeye gitmedim ara ara lekelenlemerim ve kasık ağrılarım var bunu yaşayanınız var mı
Evet ben varım haftamız da aynı çok endişeliyim acile gitsem muayene olabilirmiyim diye araştırıyorum bende

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım geç döllenme ile 4+3haftalık gebeyim henüz kese görmeye gitmedim ara ara lekelenlemerim ve kasık ağrılarım var bunu yaşayanınız var mı
merhaba hoşgeldinn bende o haftalardayım yarın daha net öğreneceğim ama
Dünden önceki gün kahverengi lekelenmem oldu ama doktor söylemişti regli ağrısı gibi ağrı vs olursa endişelenme öyle olur demişti korkma yani 🌸😊

ilk defa bulantım oldu😢 dışarda yemek yemiştik ağır geldi sanırım boş boş bulanıyor Şuan midem

Ben şimdi yarın kanları vereceğim devlet hastanesinde ertesi güne falan çıkar perşembe yada çarşamba kontrol randevusu alıp bugün gittiğim hastaneye kanlarımı göstereceğim daha sonrada ikili teste kadar gitmeyeceğim ikili teste de 11 yada 12 haftada randevu alacağım daha önceki gebeliğimde gittiğim bir perinatologa

Hoşgeldin 🌸
Daha önce muayene olduğun bir Dr varsa lekelenme durumunu bildir bence

Ben şimdi yarın kanları vereceğim devlet hastanesinde ertesi güne falan çıkar perşembe yada çarşamba kontrol randevusu alıp bugün gittiğim hastaneye kanlarımı göstereceğim daha sonrada ikili teste kadar gitmeyeceğim ikili teste de 11 yada 12 haftada randevu alacağım daha önceki gebeliğimde gittiğim bir perinatologa
Ben niye bu kadar rahat olamıyorum yaa 🥺 ikinci çocukla gelen bir özellik mi bu 😅

merhaba hoşgeldinn bende o haftalardayım yarın daha net öğreneceğim ama
Dünden önceki gün kahverengi lekelenmem oldu ama doktor söylemişti regli ağrısı gibi ağrı vs olursa endişelenme öyle olur demişti korkma yani 🌸😊
Teşekkür ederim ☺️ umarım sağlıkla alırız kucağımıza güzel haberler gelelim inşallah 🙏

Ben niye bu kadar rahat olamıyorum yaa 🥺 ikinci çocukla gelen bir özellik mi bu 😅
Aslında rahatlık değil daha çok gidince daha çok strese giriyor insan sanki her an hep bişi olcak gibi hep gitmem lazım psikolojisine sokuyor insanı beni daha çok strese sokuyor bu zaten yolunda olmayan birşey hissetsem gideceğim mesela ağrı kanama yada normal hissettirmeyen başka şeyler gibi ama yolunda olduğu sürece sürekli gitmek beni geriyor oğlumda inanılmaz sorunsuz ve rahat bir hamilelik geçirdim ama sürekli gittiğim için diken üstündeydim şuan o şekilde olmak istemiyorum herşeyi oluruna bırakıp yapmam gerekenleri yapmak istiyorum ikili test ve detaylı ultrason çok önemli o ikisine mutlaka gideceğim ama aralarda bir sıkıntı yaşamazsam gitmeyi düşünmüyorum

Teşekkür ederim 🥰 doktorum progestan başla günde 3 kez vajinal al dedi ama korkuyorum 10 aydır bekledik ve femara kullanarak hamile kaldım . Çoğu yerde şekelenme ve ağrılar normal yazılmış ama yinede çok endişeliyim.
Progestan bebeğin tutunmasina ve kanama alanının geçmesine yarıyor diye biliyorum, topicte çoğu hamile kullanıyoruz 😊 evet ağrılar başlarda bende de oldu hafifledi ama hala arada oluyor endişelenme o yüzden 🌸

X