2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bende kestirmek istiyorum ama hurafe sonuçta diyorlar ki bebeğin ömrü kısalır

Benimde aşırı saçım dökülüyor hamilelikte olduğu aklıma gelmedi çok da uzadı saçım o hurafelere bende inanıyorum elimde değil yoksa kestirmek isterim
Eeee benimde saçımı kesmem lazımm aşırı yıpranmış uçları ve kıl kuyruk gibi kalmış. Belimdeki saçı Omuz hizasında kesecektim. Ömür veren Allah saçla ne ilgisi ola ki? Napcaz

Eeee benimde saçımı kesmem lazımm aşırı yıpranmış uçları ve kıl kuyruk gibi kalmış. Belimdeki saçı Omuz hizasında kesecektim. Ömür veren Allah saçla ne ilgisi ola ki? Napcaz
Hepsinin hurafe olduğunu düşünüyorum ben ömrü kısalır, aklı kit olur vs şeyler duydum. Yengem kestirmisti, yeğenim gayet de zeki bir çocuk. Ömrü veren Allah dediğin gibi saçımı keserek çocuğumun ömrünü nasıl kisaltabilirim

Allah'tan herşey tabiki canm herkesin kendi tercihi sonuçta

E benim kız kardeşim saçına Hindistan cevizi yağı sürüyordu o da tüylenme yapmasın ben ilk bebeğimde yaşım kücüktü pek bilgim yoktu vazelin önerenler vardı bende vazelin sürüyodum. Ama sadece karnıma sürmüştüm. Yok denecek kadar az çatlak olmuştu. Hoş vazelinde tüylenme yapabilir millet kaşına kirpiğine sürüyor gürleşsin diye.

Ben normalde de nemlendirmek için hindistan cevizi yağı sürüyordum tüylenme yaptığını fark etmedim hiç

Hay ağzına sağlık kuzum yani düşününce bir mantığı yok. Kılla tüyle ömür mü biçilir. O zaman vücuttaki hiç bir kıl tüyü almamalıyız o mantığa göre

Hay ağzına sağlık kuzum yani düşününce bir mantığı yok. Kılla tüyle ömür mü biçilir. O zaman vücuttaki hiç bir kıl tüyü almamalıyız o mantığa göre
Aynen öyle, nasıl rahat ediyorsan o şekilde yap bence annenin huzuru da önemli bu süreçte kısa saç seni daha mutlu hissettirecekse tabii ki de kestirmelisin

Aynen öyle, nasıl rahat ediyorsan o şekilde yap bence annenin huzuru da önemli bu süreçte kısa saç seni daha mutlu hissettirecekse tabii ki de kestirmelisin
Kesicem valla 9 ay boyunca bu yıpranmış saçla yaşamak beni bitirir.
Benim yüzüm ve bacaklarım kuruydu hep hamilelik öncesi de, yine öyle ekstra bir kuruma olmadı
Aman maşallah diyelim canım benim karma cildim şuan kupkuru ve pul pul oldu

Kesicem valla 9 ay boyunca bu yıpranmış saçla yaşamak beni bitirir.

Aman maşallah diyelim canım benim karma cildim şuan kupkuru ve pul pul oldu
Benim de biraz uzasın kışa doğru toparlatayim diyorum :)
Benim yüzüm karma, duştan çıktıktan sonra nemlendiricimi sürmeyi unutmuşum dün direkt pul pul oldu ama hamilelik öncesi de öyleydi zaten

Benim de biraz uzasın kışa doğru toparlatayim diyorum :)
Benim yüzüm karma, duştan çıktıktan sonra nemlendiricimi sürmeyi unutmuşum dün direkt pul pul oldu ama hamilelik öncesi de öyleydi zaten
Hormonlar herkese ve her gebelikte farklı yansıyor herhalde benim ilk cocukta hamilelikte yüzüm yağlanmıştı mesela ki o zamanlar cilt tipim normaldi gebelikle beraber yağlanıp sivilcelenmiştim

E kızlar tanışsak mı acaba hepimiz aynı dönemdeyiz ve destek oluyoruz inanın bu çok güzel burada hemen herşeyi sorabiliyor insan ilk hamileliğiniz mi neler yaparsınız

Hormonlar herkese ve her gebelikte farklı yansıyor herhalde benim ilk cocukta hamilelikte yüzüm yağlanmıştı mesela ki o zamanlar cilt tipim normaldi gebelikle beraber yağlanıp sivilcelenmiştim
Benim ilk hamileliğim yaşanacak her yeni farklılık bana ilginç geliyor

Doktor herhafta soruyo devam ediyo mu diye evet deyince iyi diyo bir anda kesilmişti düşük yaptığım zaman ondan korktum biraz ama şimdi ağrıyo yine kişiden kişiye değişiyordur tabi kiminin hiç olmuyormuş. Sağlıkla gelsinler
Benimki de yok denecek kadar azaldı. Umarım normaldir. İlk gebeliğimde giydiğim atlet bile acıtıyordu. Bunda öyle değildi ama olan hassasiyet ve yanlardan dokununca oluşan ağrı da gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…