Bende kestirmek istiyorum ama hurafe sonuçta diyorlar ki bebeğin ömrü kısalır
Eeee benimde saçımı kesmem lazımm aşırı yıpranmış uçları ve kıl kuyruk gibi kalmış. Belimdeki saçı Omuz hizasında kesecektim. Ömür veren Allah saçla ne ilgisi ola ki? NapcazBenimde aşırı saçım dökülüyor hamilelikte olduğu aklıma gelmediçok da uzadı saçım o hurafelere bende inanıyorum elimde değil yoksa kestirmek isterim
Hepsinin hurafe olduğunu düşünüyorum benEeee benimde saçımı kesmem lazımm aşırı yıpranmış uçları ve kıl kuyruk gibi kalmış. Belimdeki saçı Omuz hizasında kesecektim. Ömür veren Allah saçla ne ilgisi ola ki? Napcaz
Allah'tan herşey tabiki canm herkesin kendi tercihi sonuçtaEeee benimde saçımı kesmem lazımm aşırı yıpranmış uçları ve kıl kuyruk gibi kalmış. Belimdeki saçı Omuz hizasında kesecektim. Ömür veren Allah saçla ne ilgisi ola ki? Napcaz
E benim kız kardeşim saçına Hindistan cevizi yağı sürüyordu o da tüylenme yapmasınBadem yağı kıllanma yapar diye biliyorum ama Çatlamayi önlemek için öneriler arasında badem yağı da var hindistan cevizi yağı da, ben akşamları uyumadan önce göğsümün etrafına ve karnıma iyice yediriyorum yağı bu kadarsabah akşam yapılsa yeterli olur herhalde benim bu konuda tecrübem yok tecrübeli anneler daha iyi bilir
Ben normalde de nemlendirmek için hindistan cevizi yağı sürüyordum tüylenme yaptığını fark etmedim hiçE benim kız kardeşim saçına Hindistan cevizi yağı sürüyordu o da tüylenme yapmasınben ilk bebeğimde yaşım kücüktü pek bilgim yoktu vazelin önerenler vardı bende vazelin sürüyodum. Ama sadece karnıma sürmüştüm. Yok denecek kadar az çatlak olmuştu. Hoş vazelinde tüylenme yapabilir millet kaşına kirpiğine sürüyor gürleşsin diye.
Hay ağzına sağlık kuzum yani düşününce bir mantığı yok. Kılla tüyle ömür mü biçilir. O zaman vücuttaki hiç bir kıl tüyü almamalıyız o mantığa göreHepsinin hurafe olduğunu düşünüyorum benömrü kısalır, aklı kit olur vs şeyler duydum. Yengem kestirmisti, yeğenim gayet de zeki bir çocuk. Ömrü veren Allah dediğin gibi saçımı keserek çocuğumun ömrünü nasıl kisaltabilirim
Aynen öyle, nasıl rahat ediyorsan o şekilde yap bence annenin huzuru da önemli bu süreçte kısa saç seni daha mutlu hissettirecekse tabii ki de kestirmelisinHay ağzına sağlık kuzum yani düşününce bir mantığı yok. Kılla tüyle ömür mü biçilir. O zaman vücuttaki hiç bir kıl tüyü almamalıyız o mantığa göre
Amaaaan varsın 1 2 tüyde bunun için çıksınBen normalde de nemlendirmek için hindistan cevizi yağı sürüyordum tüylenme yaptığını fark etmedim hiç
Benim yüzüm ve bacaklarım kuruydu hep hamilelik öncesi de, yine öyle ekstra bir kuruma olmadıAmaaaan varsın 1 2 tüyde bunun için çıksınher halükarda birşey sürmemiz lazım. Vücudum şimdiden kupkuru oldu benim
Kesicem valla 9 ay boyunca bu yıpranmış saçla yaşamak beni bitirir.Aynen öyle, nasıl rahat ediyorsan o şekilde yap bence annenin huzuru da önemli bu süreçte kısa saç seni daha mutlu hissettirecekse tabii ki de kestirmelisin
Aman maşallah diyelim canımBenim yüzüm ve bacaklarım kuruydu hep hamilelik öncesi de, yine öyle ekstra bir kuruma olmadı
Aynen canım. Hem saçlarım uzunlen daha çok dökülüyor bende. Elbiseme ya da saç lastiğime dolanıyor vsAllah'tan herşey tabiki canm herkesin kendi tercihi sonuçta
Benim de biraz uzasın kışa doğru toparlatayim diyorum :)Kesicem valla 9 ay boyunca bu yıpranmış saçla yaşamak beni bitirir.
Aman maşallah diyelim canımbenim karma cildim şuan kupkuru ve pul pul oldu
Hormonlar herkese ve her gebelikte farklı yansıyor herhaldeBenim de biraz uzasın kışa doğru toparlatayim diyorum :)
Benim yüzüm karma, duştan çıktıktan sonra nemlendiricimi sürmeyi unutmuşum dün direkt pul pul olduama hamilelik öncesi de öyleydi zaten
Benim ilk hamileliğim yaşanacak her yeni farklılık bana ilginç geliyorHormonlar herkese ve her gebelikte farklı yansıyor herhaldebenim ilk cocukta hamilelikte yüzüm yağlanmıştı mesela ki o zamanlar cilt tipim normaldi gebelikle beraber yağlanıp sivilcelenmiştim
Ben kalp atışını gördüm canım cuma günü başlamıştı dinletmedi ama çok yeni diyeAynen canım aynı sayılırızkalp atışı için ne zaman gidiceksin
Öyle herkes yazın saç kestirir bende kışın şimdi bide hamilelik olunca beni en çok uzun saçları tarayıp kurutmak yoruyor.Aynen canım. Hem saçlarım uzunlen daha çok dökülüyor bende. Elbiseme ya da saç lastiğime dolanıyor vs
Bir boş gebeliğim var ama o sayılmaz sanırımBenim ilk hamileliğim yaşanacak her yeni farklılık bana ilginç geliyor
Benimki de yok denecek kadar azaldı. Umarım normaldir. İlk gebeliğimde giydiğim atlet bile acıtıyordu. Bunda öyle değildi ama olan hassasiyet ve yanlardan dokununca oluşan ağrı da gitti
Aa gozun aydın canım cok sevindim en kısa zamanda duyarız inşallahBen kalp atışını gördüm canım cuma günü başlamıştı dinletmedi ama çok yeni diye