2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ben sorarım yarın doktora hemşireyim bende doktorlarla çalışıyorum ama kadın doğumcu değiller yüne de bilebilirler belki
Aa evet aslında çok güzel olur bir çok bilgi var ultrason kağıdında ama sadece bebeğin boyu ya da kesenin boyunu anlayabildim

Oglun mu var canım 2 tane mi yoksa
1 tane oğlum var ama hep kız istiyordum o kadar istedim ki sanki asla olmayacak gibi geliyo Buda erkek olursa belki üçüncüyü de yaparım ama çok bebekte zor olur gibi bilmiyorum çokta seviyorum aslında zorlanmıyorum bakarken de sadece gelecekleri için endişeliyim

Bir tane ise olsun canım üzülme arkadaş olurlar birbirlerine. Benimde iki kızım var bende 3. Yaptım belki bir tane de oglum olur diye . Seninde bu oglan olursa yaprsın 3. Bebişi bende çok seviyorum çocukları ondan yaptım. Karından ultrasonda yinede bakarız belki degişir allah gönlündekini nasip etsin inşallah canım

Amin benim bir kızım olsaydı ikinciyi bile düşünmezdim

Daha önce tecrubesi olan anneler ve su an tecrübe edinmiş anne adayları; prilam'i hangi aşamaya gelince artık kullanmalıyım dediniz? Midem şu an yanıyor ve bulanıyor. Asla yemek yapabilecek durumda değilim, neyi düşünsem yağlı vs diye eliyorum kafamda. Eşim de şehir dışında, mecbur dışarıdan soyledim, ayran falan içmek iyi gelir gibi hissediyorum. İstifra durumum yok ama ogurmeye başladım gözlerimden yaş geldi, sürekli ilaç kullanmak istemiyorum, ilaçsız bir şekilde ilerlemek istiyorum. Hiç yemek yiyememe durumunda mi kullanmaliyim ilacı, bana bir yol gosterin lütfen

Kizlar vajinal ultrason benim görüntü.cinsiyet tahmini olan varmi?

Eklentiler

• IMG-20230914-WA0011.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 57
Kese 5. Haftada kalp atımı da 6+ haftalarda duyuluyor genelde canım oy yüzden küçük daha görünmez demiştir
Hr

bana kız gelmez zaten ya 10 tane doğursam 10 tane erkek yaparım
Ahahah benim de ilki erkek ben de kız çocuk çok istemiştim ama bu sefer de erkek olacak gibi hissediyorum valla oğlumla sevdim erkek çocukları şimdi hepsi çok güzel geliyor

Uygulamasında da aynı şekilde bilgi veriyor aslında ama beğeniyorum, böyle minik minik bilgileri var saç boyaması vs diye kafana takılan soruların cevaplarını buluyorsun tatlis bir kitap
Saç boyaması için ne diyorlar bende bu ay sonu boyacaktım ama artık kalıyor sanırım saçlarım üç renk oldu neredeyse çok dert değil tabiki

Kızlar selam bir şey soracam göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu benim azaldı gibi bugün huzursuz oldum normal midir azalması ya da geçmesi
Benimki de yok denecek kadar azaldı. Umarım normaldir. İlk gebeliğimde giydiğim atlet bile acıtıyordu. Bunda öyle değildi ama olan hassasiyet ve yanlardan dokununca oluşan ağrı da gitti

Güzel olmasına güzel de aslında çocukluklarıyla derdim yok ama ileride bir kızın annesiyle olan diyaloğu bambaşka şimdi annemle kardeş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…