- 25 Eylül 2022
- 9.255
- 13.383
- 36
Banada bugün ilişki yasak dediBen dr'a gitmeden önce de zaten bu folik asiti kullanıyordum bundan devam et dedi, testleri de aynı şekilde yaptırdım, biz ne olur ne olmaz bebeği ogrenince ilişkiye ara vermiştik Dr bir kaç hafta daha olmasın dedi, zaten 2 buçuk hafta kaldı kontrole dedenizi de aynı şekilde yasakladı, bi görelim 9. Haftayı dedi
Kesenin içinde görünen çizgi yolk oluşumu olabilir eger öyle ise bebegin kız olabilir kuzumKarından mı bakıldı canım
Çatlama olduktan sonra hiç ilişki olmadı adam düz duvara tırmancak doktor da yasak dedi bize de zaten acaba ne zaman serbest der kiBanada bugün ilişki yasak dedizaten çok yorulmuştuk bebek için dinlenme zamanı şimid onlar koşsun peşimizden
Valla kuzum bizde ögrendigimden beri lekeler var diye zaten ilişki yaşamadık bugünde yasak dedi 15 gün sonra gidecem ne dicek bakim benimki de düşkün nasıl yaparız bilmiyorum yaniÇatlama olduktan sonra hiç ilişki olmadı adam düz duvara tırmancak doktor da yasak dedi bize de zaten acaba ne zaman serbest der ki
Evet benimkisi de düşkün bazen triplere giriyorum acaba istiyor da bana söyleyemiyor mu diye sordum geçende çocuğumuz iyi olsun da korkuyorum ben istemiyorum şuan zaten diyor bende istiyor da dile getiremiyor sanıyordumValla kuzum bizde ögrendigimden beri lekeler var diye zaten ilişki yaşamadık bugünde yasak dedi 15 gün sonra gidecem ne dicek bakim benimki de düşkün nasıl yaparız bilmiyorum yanigaliva 3 ayı böyle geçirecez
Çatlama olduktan sonra hiç ilişki olmadı adam düz duvara tırmancak doktor da yasak dedi bize de zaten acaba ne zaman serbest der ki
Ay herkesin derdi aynıValla kuzum bizde ögrendigimden beri lekeler var diye zaten ilişki yaşamadık bugünde yasak dedi 15 gün sonra gidecem ne dicek bakim benimki de düşkün nasıl yaparız bilmiyorum yanigaliva 3 ayı böyle geçirecez
Bende aynı şekil canım sorıyorum bebegimiz için adam sesini çıkarmıyor bişe olmasın diye çok bekledik biz bu bebişi ama bir tarafında şeytanca düşünceler içinde kadınsal güdüler galibaEvet benimkisi de düşkün bazen triplere giriyorum acaba istiyor da bana söyleyemiyor mu diye sordum geçende çocuğumuz iyi olsun da korkuyorum ben istemiyorum şuan zaten diyor bende istiyor da dile getiremiyor sanıyordum
İlk 3 ay riskli kuzum o yüzden ne olur ne olmaz diye yasaklamıştırAy herkesin derdi aynıben de az önce diyorum ki 2,5 haftadır yapmıyoruz iç çekerek biliyorum dedi gel de bana sor gibi söyledi bana niye yasakladı benim doktor ay
Ayyy bende boğa burcuyum kuzum libido benimde tavanBanada bugün ilişki yasak dedizaten çok yorulmuştuk bebek için dinlenme zamanı şimid onlar koşsun peşimizden
Neee 3 ay mıİlk 3 ay riskli kuzum o yüzden ne olur ne olmaz diye yasaklamıştır
Ayy çok heyecanlı ya maşallahEvet kuzum kız seninki direk vajinal oldugu gibi
Çıkmış resim vajinadan solda kalırsa kız gözüküyor degişmezse. Bak benim vajinal baktı. Bebiş sag tarafta köşede minicik
12 haftalık olana kadar işteNeee 3 ay mı
Ay bana kalp atışına kadar bekleyelim dedi inşallah haftaya yasak kalkar12 haftalık olana kadar işteazı gitti çoğu kaldı ben dikkat ederim doktor tamam yasak kalktı dese de öyle hafta da 2 filan anca olur yani
12 haftalık olana kadar işteNeee 3 ay mı
Çok ümitlen me kuzumAy bana kalp atışına kadar bekleyelim dedi inşallah haftaya yasak kalkar
Ben 2 doktor gezdim..ikiside bir sakincasi yok dedi.ama mide bulantisindan gozum gormuyor o ayri12 haftalık olana kadar işteazı gitti çoğu kaldı ben dikkat ederim doktor tamam yasak kalktı dese de öyle hafta da 2 filan anca olur yani
Benim bütün hamileliklerim de doktorlar yasakladı riskli oluyor diye kuzum 12 haftadan sonra rahat oluyorum amaBen 2 doktor gezdim..ikiside bir sakincasi yok dedi.ama mide bulantisindan gozum gormuyor o ayri
Denizi neden yasakladı kiiBen dr'a gitmeden önce de zaten bu folik asiti kullanıyordum bundan devam et dedi, testleri de aynı şekilde yaptırdım, biz ne olur ne olmaz bebeği ogrenince ilişkiye ara vermiştik Dr bir kaç hafta daha olmasın dedi, zaten 2 buçuk hafta kaldı kontrole dedenizi de aynı şekilde yasakladı, bi görelim 9. Haftayı dedi