2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Banada bugün ilişki yasak dedi zaten çok yorulmuştuk bebek için dinlenme zamanı şimid onlar koşsun peşimizden

Çatlama olduktan sonra hiç ilişki olmadı adam düz duvara tırmancak doktor da yasak dedi bize de zaten acaba ne zaman serbest der ki
Valla kuzum bizde ögrendigimden beri lekeler var diye zaten ilişki yaşamadık bugünde yasak dedi 15 gün sonra gidecem ne dicek bakim benimki de düşkün nasıl yaparız bilmiyorum yani galiva 3 ayı böyle geçirecez

Evet benimkisi de düşkün bazen triplere giriyorum acaba istiyor da bana söyleyemiyor mu diye sordum geçende çocuğumuz iyi olsun da korkuyorum ben istemiyorum şuan zaten diyor bende istiyor da dile getiremiyor sanıyordum

Çatlama olduktan sonra hiç ilişki olmadı adam düz duvara tırmancak doktor da yasak dedi bize de zaten acaba ne zaman serbest der ki

Ay herkesin derdi aynı ben de az önce diyorum ki 2,5 haftadır yapmıyoruz iç çekerek biliyorum dedi gel de bana sor gibi söyledi bana niye yasakladı benim doktor ay

Evet benimkisi de düşkün bazen triplere giriyorum acaba istiyor da bana söyleyemiyor mu diye sordum geçende çocuğumuz iyi olsun da korkuyorum ben istemiyorum şuan zaten diyor bende istiyor da dile getiremiyor sanıyordum
Bende aynı şekil canım sorıyorum bebegimiz için adam sesini çıkarmıyor bişe olmasın diye çok bekledik biz bu bebişi ama bir tarafında şeytanca düşünceler içinde kadınsal güdüler galiba

Denizi neden yasakladı kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…