- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
Aynen öyle canım.Ne bileyim canım sanki her şey meraktan ibaretmiş de gerçekleşince manası kalmamış gibi ya da bana ötle geliyor
Kuzum sadece keseden belli olmuyor bebek yada yolk kesesi görülmesi lazım
Sağol kuzum benimDoktoruna güven kuzum gerçekten çok güzel yeri maşallah maşallah
Aminnn inşallah canım benimCanimmm hadi gözümüz aydin sağlıkla gelsinler.darisi kalp atışlarını duymaya.
Meleğim yaa bu yolk kesesi kaçıncı haftadan sonra belli olur hiç bir bilgin var mıKuzum sadece keseden belli olmuyor bebek yada yolk kesesi görülmesi lazım
Oyyy senin de gözün aydın canım benim. Onlar gerçekten bizim mucizelerimizÇok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük varbiz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese bu Eki Görüntüle 3301947
Vajinadan çok yukarda canım korkmaSağol kuzum benimbu görüntüde vajina tarafı üstte mi kalıyor kuzum, yükseğe yerleştiğine göre?
Yolk sac gebeligin başında plesanta görevi görür. Bebeğin beslenip büyümesine yardımci olur yani. Plesenta oluşunca görevi ona devreder, plesantanin daha ilkel küçük halı givi diyebilirizŞimdi netten baktım sanırım 7. haftada oluşuyomuş o yüzden henüz erkendir belki bunun için ne olduğunu tam anlayamasam da
5. Haftada belli olur kuzum ama o kadar çabuk kayboluyor ki denk gelmezse göremeyiz ben mesela bugün 6+0 ım direk bebegi ve kalp atışını gördümMeleğim yaa bu yolk kesesi kaçıncı haftadan sonra belli olur hiç bir bilgin var mı
Ayy meleğim banada dua et bende göreyim annelerin duası hamişlerin duası kabul olurmuş5. Haftada belli olur kuzum ama o kadar çabuk kayboluyor ki denk gelmezse göremeyiz ben mesela bugün 6+0 ım direk bebegi ve kalp atışını gördüm
İnşallah kuzum göreceksin saglıkla bak hepimiz güzel haberler veriyoruz beraber bebişlerimizi büyütecezAyy meleğim banada dua et bende göreyim annelerin duası hamişlerin duası kabul olurmuş
Yok kuzum vajinal görünüm tam olarakCanım uzaktan yok mu resim vajinal ama gerçekten vaninal görünüm mü yoksa karından gibimi bazı doktorlar vajinal bakarken karından çekilmiş gibi görüntü veriyor. Ama bende kesemi ilk karından gmrdügümde böyleydi sivri yerde benek oluşacak dedim oluştu seninkide öyle büyük ihtimal erkek
Bende aynı testleri istedi ben yaptırmıştım zaten saglık ocagında güzel bir sorun yok dedi. Benimde folik asitim aynı canımKızlar bu arada bu folik asiti verdi ve bu testleri istedi sizin söylediğiniz gibi. Ayrıca kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi
Ay ne güzel ne güzel böyle her şey aynı ilerleyince çok mutlu oluyorumBende aynı testleri istedi ben yaptırmıştım zaten saglık ocagında güzel bir sorun yok dedi. Benimde folik asitim aynı canım
Ben dr'a gitmeden önce de zaten bu folik asiti kullanıyordum bundan devam et dedi, testleri de aynı şekilde yaptırdım, biz ne olur ne olmaz bebeği ogrenince ilişkiye ara vermiştik Dr bir kaç hafta daha olmasın dedi, zaten 2 buçuk hafta kaldı kontrole deKızlar bu arada bu folik asiti verdi ve bu testleri istedi sizin söylediğiniz gibi. Ayrıca kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi
Aklına gelen 3 tane folik asiti yazdı bunu sizden hatırladığım için direkt aldımBen dr'a gitmeden önce de zaten bu folik asiti kullanıyordum bundan devam et dedi, testleri de aynı şekilde yaptırdım, biz ne olur ne olmaz bebeği ogrenince ilişkiye ara vermiştik Dr bir kaç hafta daha olmasın dedi, zaten 2 buçuk hafta kaldı kontrole dedenizi de aynı şekilde yasakladı, bi görelim 9. Haftayı dedi
Evet kuzum kız seninki direk vajinal oldugu gibiSolda kalınca kız değil miydi canım niyeyse öyle hissediyorum hayırlısı tabi hepsi sağlıkla gelsin de