2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canım uzaktan yok mu resim vajinal ama gerçekten vaninal görünüm mü yoksa karından gibimi bazı doktorlar vajinal bakarken karından çekilmiş gibi görüntü veriyor. Ama bende kesemi ilk karından gmrdügümde böyleydi sivri yerde benek oluşacak dedim oluştu seninkide öyle büyük ihtimal erkek

Merhaba hayırlı olsun bende de oldu normal bence :)

Keseyi gördük kızlar şükürler olsun yeri çok güzel, boyutu çok iyi dedi. Karından gördü
Hayırlı olsun inşallah

Çok çok sevindim canım benim gözün aydın bebişlerimizin arasında 5 güncük var biz de bugün keseyi gördük doktor sen bi mucizesin deyip durdu düşük tehliken falan da yok dedi ağlattı bizi kendisi de inanamadı değerlerimden sonra nasıl hamile kaldığıma tam bi faciaymış dedi, bizim de kese bu

Gözün aydın olsun canım Kuzum bizim senle günlerimiz aynı bu haftada yolk kesesi falan da görülüyor mu dr bisey dedi mi onla ilgili

Karından mı bakıldı canım

Gözün aydın olsun canım Kuzum bizim senle günlerimiz aynı bu haftada yolk kesesi falan da görülüyor mu dr bisey dedi mi onla ilgili
Evet yolk oluşmuş falan dedi o ne dedim sonra ne dedi unuttum valla heyecandan ama olumlu bişey söyledi onunla ilgili, he bi de şey dedi bu boş gebelik falan değil he dedi senin de gözün aydınn

Evet yolk oluşmuş falan dedi o ne dedim sonra ne dedi unuttum valla heyecandan ama olumlu bişey söyledi onunla ilgili, he bi de şey dedi bu boş gebelik falan değil he dedi senin de gözün aydınn
Sağol kuzum benim merak ettiğim de o yolk meselesi bisey de demedi dr inşallah bende güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…