2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Lekelenme yapıyor pembe ,kahve . Fitil kullananlarda beklenir dedi dr. Ama bende baya kanama yaptı çok korktuk. Ben artık ağızdan alıyorum lekelenme ve kanama bir daha olmadı. Dr unuza danışın,herkeste olmuyor.
Teşekkür ederim, evet doktora sordum kanama durumunda da veriyoruz dedi, ağrılarınız devam ediyorsa kullanmaya devam edin dedi. Hala kahverengi lekelenme oluyor ama ağrılarım devam ettiği için kullanıyorum

Aaay maşallah minigeee teoriye göre ne oluyor şimdi bebiş karından miydi goruntuu
Teoriye göre erkek kuzum karından da aynı vajinalda aynı yerde bebek kuzum vajinal ultrason verirken karından bakılmış gibi veriyor bak bu karından buda vajinal. Kanama varken gittigimde ilk attıgım resimde solda nokta gibi bir şey var var ya o bebek oluşumuymuş işte

Eklentiler

• 2909FC1A-B6A1-42CC-9BA9-3168E453DBDB.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 41
  • FCC0D52D-EE49-4B1F-AF48-EEB5D43E1682.jpeg
    144,8 KB · Görüntüleme: 44
Yaaa siteye girememiştim ne zamandır maşallah kalp atışı da gözükmüş gözünüz aydıın

Kızlar bugün kahvaltı hazırlarken çok komik bişey oldu.
Tıpkı filmlerdeki gibi bir kusma sahnesinin baş rolunü oynadım.
Mutfaktan lavaboya zor yetistim.
Hep güler ve saçma bulurdum bu sahneleri.
Başıma geldi sanırım.

Midem aşırı bulanıyor bugün. Oysa dün hic belirtimde yok hamile degilmişim gibi hissediyorum diye söyleniyordum.
Kendime nazar degdim sanirim

Sizde bulantılar ne durumda

Hic anlamıyorum ben karından olunca ayna gibi yansıma oluyor falan diyorlar ya. Bir de bebeğin yeri değil de plesantaya göre yeri önemli diye bir şey okumuştum. Gönlüne göre olsun inşallaah

Hic anlamıyorum ben karından olunca ayna gibi yansıma oluyor falan diyorlar ya. Bir de bebeğin yeri değil de plesantaya göre yeri önemli diye bir şey okumuştum. Gönlüne göre olsun inşallaah
Balım evet karından da vajinadanda aynı veriyor benim doktorum yani karından bakılmış gibi düşün ikisinide. Saglıkla gelsin inşallah 15 gün çabucak güzel geçer inşallah

Kızlar evi süpürdüm sadece ama aşırı yoruldum ya toplam 1 saat ancak sürmüştür ve sonrasında kasığım baya ağrıdı. Hep böyle mi olacak acaba eşim hiç yardım etmez benim mecburen temizlik için yardımcı tutacağım sanırım. Hem nefes nefese kaldım hem de ağrım olunca korktum uzandım şimdi.

Balım evet karından da vajinadanda aynı veriyor benim doktorum yani karından bakılmış gibi düşün ikisinide. Saglıkla gelsin inşallah 15 gün çabucak güzel geçer inşallah
Evet hemen su gibi aksın geçsin inşallah ben de ayın 3'une aldım randevu daha coook var

Ay benim gecen haftaki halim sansliyim dedigim gunun ardindan basladi kabus bende halaaa devambazen daha ii bazen daha kotu oluyor.bi bayilcak gibi oluyorum bulantidan sonra geciyor bikac saat..suan bulantim cok yok mesela ama tiksinme hali hakim. Hicbirsey yiyemiyorum bakinca hepsinden tiksiniyorum yemeklerin.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bir konuda 1 haftadır ara ara sağ kaburgamın altında bir ağrı oluyor böyle girip çıkan tarzda. Bazen arkaya aynı hizada sırtıma da vurabiliyor. Dün neredeyse hiç yoktu bugün yine arttı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Bu kadar spesifik bir yer olunca insan korkuyor. İnternette safra taşı falan diyor ama haziranda ultrason çektirmiştim çıkmamıştı öyle bir şey hamilelikle mi ilgili anlamadım

Kendini hiç zorlama canım, ben yorulduğum an bırakıyorum. İş güç derken zaten çok yoruluyorum bir de evle ilgilenmek çok zor geliyor. Mutfağı falan enerjim yerine gelince topluyorum. Normalde büyük malzemeleri elimde yikardim makinede boşa yer kaplıyor diye şimdi atabilecegim her şeyi makineye atıyorum elde yikanacsk az bir şey kalıyor. Ütüyü mesela yeter bu kadar dedim yarıda bıraktım. Kendi enerjime göre hareket ediyorum asla zorlamıyorum kendimi. Kanama alanım varmış mesela Dr soylemese haberim yok hiç kanamam olmadı şükür kendimi zorlasam olacaktı belki de. Dinlen iş sonra da yapılır

Evet hemen su gibi aksın geçsin inşallah ben de ayın 3'une aldım randevu daha coook var
Olsun kuzum kalp atışını dinledin bi sıkıntı yok şükür sürekli gitmek iyi degil bi sıkıntı olmadıktan sonra. Bende tekrar ayın 30una alacam randevu 15 gün oluyor belki bir iki
Gün öne çekerim

Eşim erkene çektim diye laf ediyordu ya duyamazsak haftaya bir daha gel derse, Dr iki hafta dedi bir bildiği var sen 5 gün geriye çekiyorsun diye içimin rahatlamasını istiyorum dedim gittik ve kalbi duyduk ya, Dr 3 hafta sonra gelin dedi. Bize de salı akşami ya da ctesi sabahı uyuyor. Dedim 3 hafta 2 günden bişey olmaz ctesi alayım eşim de diyor ki salı akşam al işte ctesiyi niye bekleyelim 2 hafta 5 gün oluversin dedim sen hayırdır kalp atışını duyunca hep bi gelmek istiyorsun herhalde bir anda rolleri değiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…