Çok sevindim canımKızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
Tam 6 haftalık kuzum 6+0Ayyy çok güzel bir haber buuu çok sevındım kuzum gözün aydın kaç haftalıkmıs tam Suan minik
Sagol kuzum inşallah darısı hepinize nasip olsun inşalalhÇok sevindim canım2 hafta için rahat eder artık
Tek embriyo transferi yapıldı, sonradan bölünebilir de, tek kese gördüm bakalımTüp bebeklerde ikiz ihtimali daha fazla oluyor ya bakarsın bir kız bir erkek ikizin olurbenim hep hayalimdi
Ben de adetime 5 gün kala kontrol esnasında öğrenmiştim :)) 15 beta ile. Bence düşük değilAdetime 5 gün kala beta 10.78 ile öğrendim. Kontrol esnasında öğrendik beklediğimiz bir bebiş değildi şuanbeta çok mu düşük acaba? Adetten 5 gün öncesine göre
Sagol balım inşallah saglıkla devam eder. Küçücük daha solda en uçta göremezsiniz belki çok net çıkmadıYaa çok sevindim canımmmhep böyle güzel haberler duyarız insallaaah
Ayy benimde yüzümde hiç sivilce olmazdı Şuan 3 tane kocamanEvet benim de saçım yaglaniyorkendimi bı çirkin hissediyorum önceki boş gebelikte cildim falan bı güzelleşmisti şimdi çirkin ve yağlı saçlar
Canım dün verdiysen öğlene doğru giriyorlar, benimde öyle oldu arayıp sordum. Bence seninde girerler 1 saate kalmazöyle mi yapayım canım bilemedim ki akşama kadar vaktim var tekrar yine uğrıcam sağlık ocagına inş çıkar o zamana cıkmazsa dediğin gibi yapayım
Maşallah size maşallahhh çok sevindim canım benimKızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
Aaay maşallah minigeeeSagol balım inşallah saglıkla devam eder. Küçücük daha solda en uçta göremezsiniz belki çok net çıkmadı
Sivilce gibi değil de alnım pütür pütür bir de yanaklarım kızarık yanmisim gibi, dengesiz bı cilt tonuAyy benimde yüzümde hiç sivilce olmazdı Şuan 3 tane kocaman
Baya erken öğrenmişsin normal canımAdetime 5 gün kala beta 10.78 ile öğrendim. Kontrol esnasında öğrendik beklediğimiz bir bebiş değildi şuanbeta çok mu düşük acaba? Adetten 5 gün öncesine göre
Masallah masallah miniğimizeTam 6 haftalık kuzum 6+0
iş yapma ama canım ay cok sevindim adına bende bi sonuclarımı alabilseydimYatma dedi canım bi sıkıntı yok dedi sadece ilişki yasak ilk haftaar çok yatmak iyi degil dedi.
canım kendi kesene de yorum yap bakalımSagol balım inşallah saglıkla devam eder. Küçücük daha solda en uçta göremezsiniz belki çok net çıkmadı
Güzel düşün güzel olsun inşaAllah canımDoktordayım ben de sıra bekliyorum çok gerginim yine kaybedecem düşüncesi çıkmıyo aklımdan
İnşallah canım duyarsın tabi benimki 6+0 tamMasallah masallah miniğimize
Bende perşembe günü gidicem o zaman tam 6+2 olucam devlete gidicem umarım duyarım kalp atışlarını dimiii