2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benim karışık oluyor bu durumda yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtalamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü bakalım hangisi önce gitti

Evet evet bir şekilde büyür gider bence de arka arkaya evet zor olur ama ikisi bir arada buyumus gibi olacaklar

Yaşlarının yakın olması güzel olacak bence
Burada senin gibi olan bi arkadaşımız daha var
Ay kim ben benim gibi olan tüm mesajları okuyamadım daha
Evet evet bir şekilde büyür gider bence de arka arkaya evet zor olur ama ikisi bir arada buyumus gibi olacaklar
Bence de. Zor oluyor ilk çocuk bile zor oluyor zaman zaman ama çok güzel bir şey

Kızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
Harikaaa, darısı diğer kalp atışı bekleyenleree, çook çok amiin

Adetime 5 gün kala beta 10.78 ile öğrendim. Kontrol esnasında öğrendik beklediğimiz bir bebiş değildi şuan beta çok mu düşük acaba? Adetten 5 gün öncesine göre

Kızlarrr ben geldim doktorum baktı bebegimi de kalp atışınıda gördük ama çok yeni oldugu için dinletmek istemedi 15 gün sonra tekrar çagırdı. Kanamam alanımda yok denecek kadar az
Ayyy çok güzel bir haber buuu çok sevındım kuzum gözün aydın kaç haftalıkmıs tam Suan minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…