öyle mi yapayım canım bilemedim ki akşama kadar vaktim var tekrar yine uğrıcam sağlık ocagına inş çıkar o zamana cıkmazsa dediğin gibi yapayımKuzum ben de kaset testle sürpriz yaptım, kan vermemiştim daha. Kendisi öğrenince zaten hadi napıyoruz kan mı vericez diye hemen o akşam götürdüyine sürpriz yapabilirsin yanii
Bence de kaset testle sürpriz yap canım ben duramayip 9. Gün yaptığım aşırı silik testle sürpriz yaptım eşimin goremeyecegini bile bileöyle mi yapayım canım bilemedim ki akşama kadar vaktim var tekrar yine uğrıcam sağlık ocagına inş çıkar o zamana cıkmazsa dediğin gibi yapayım
Yap yap çıksa da çıkmasa da bugün yap artıköyle mi yapayım canım bilemedim ki akşama kadar vaktim var tekrar yine uğrıcam sağlık ocagına inş çıkar o zamana cıkmazsa dediğin gibi yapayım
Boş gebelik teşhisi için bence erken şu an. Ağır bir kanaman yoksa 7. Haftaya kadar bekleyip görmüş olursun, geç döllenme olmuş olabilir o yüzden sen gonlunu ferah tut inşallah bebeğin seninle kalacakSaol canm gittim doktora tekrardan keseyi gördü yolk sac yok daha erken dedi 5 haftalık görünüyomus 2 gün sonra tekrar gel dedi progestan yazdı betahcg aldı tekrar sonucu çıkınca belli olurmu boş gebelik olduğu
Merhaba değerli anne adayları,
ANNE ADAYIYAŞ SAT ATIŞI TAHMİNİDOĞUM V e n u s 32 29Temmuz 04.05.2024 golden-snitch 28Temmuz 05.05.2024 @nillsn 29 1 Ağustos 07.05.2024 @medusaa 36 30Temmuz 01.05.2024 @sheisce 30Temmuz 02.05.2024 @catloverk 2 Ağustos 07.05.2024 @dmyt 36 3 Ağustos 08.05.2024 @S a l o m i 7 Ağustos 13.05.2024 @perilianne 33 12Ağustos 12.05.2024 S Sifaali 39 4 Ağustos 10.05.2024 @askbocey 13Temmuz @Seron44 38 1 Ağustos @cesursavasci 4 Ağustos 10.05.2024 @Deliy 31 21Temmuz @76dan60a 29 27Temmuz @cewriye 3 Ağustos O ozgeeeee1 11Ağustos 15.05.2024 @Merve3553 27 5Ağustos 06.05.2024 @melegim can 35 4Ağustos 10.05.2024 @merve933 5Ağustos 11.05.2024 @htczn 33 8Ağustos 14.05.2024 @melikebyhn12 25 12Ağustos 17.05.2024 @milenas 25 09.05.2024 @cordfrangi 27 5Ağustos 10.05.2024 @diyetcigeldihanim 26 5Ağustos 11.05.2024 C Chen31 33 11Ağustos 17.05.2024 @gunaygul 6Ağustos 12.05.2024 @genc-anne 13Ağustos 21.05.2024 @gammzze 29 12Ağustos 01.05.2024 @sunn1 28 2Ağustos 10.05.2024 @kbr473593 05.05.2024 @kelebekxx 31 22Ağustos 28.05.2024 @Mavi070707 28 13Ağustos 19.05.2024 beyons 36 20Ağustos 23.05.2024 @Elifingunlugu 26 17Ağustos 23.05.2024
Listeye eklenmek istersenizV e n u s beni etiketleyin ve ya mesaj atın lütfen (Yaş, Son adet tarihi , tahmini doğum tarihi)
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Bence de kaset testle sürpriz yap canım ben duramayip 9. Gün yaptığım aşırı silik testle sürpriz yaptım eşimin goremeyecegini bile bile
öyle yapayım artık nasip olmayınca olmuyor işteYap yap çıksa da çıkmasa da bugün yap artık
Boşver üzülme böylesi de güzel hem hamilesin zaten ille de kan sonucuna gerek yok testten biliyoruzöyle yapayım artık nasip olmayınca olmuyor işte
E nabıza baktın mı canımmöyle yapayım artık nasip olmayınca olmuyor işte
Hoşgeldin canım
evet hamileyim dün bat günümde bugün tamamen agrılarım da gecti gayet iyi hissediyorum hiçbişeyim yok gibi bu normal mi bilmiyorumBoşver üzülme böylesi de güzel hem hamilesin zaten ille de kan sonucuna gerek yok testten biliyoruz
Merhabalar hoşgeldin aramızaSelam Mayıs anneleri
Bir kaza sonucu planlamadan hamile kaldım.İki gün önce öğrendim hamile kaldığımı bebeğim Mayıs ayında gelecek gibi görünüyor eğer sağlıklıysa. Şu an eşim ve annem pek doğurmama taraftar değil ama ben planlamasam da şu an içimde büyüyen canı çok seviyorum ve her şeyi ve herkesi karşıma almaya hazırım
İlk gebeliğimi de burda aynı dönem annelerle takip etmiştim. Çok keyifliydi beraber takip etmek. Sizlerin de güzel haberlerinizi duymak, sizinle paylaşmak çok keyifli olur umarım
Hepimize keyifli bir yolculuk diliyorum
Aaa acaba kızımız mı olacak öyle derler ya kız çocuk çirkinleştirir diyeEvet benim de saçım yaglaniyorkendimi bı çirkin hissediyorum önceki boş gebelikte cildim falan bı güzelleşmisti şimdi çirkin ve yağlı saçlar
Bat geçtikten sonraki o rahatlama, evet hamileyimm işte hissievet hamileyim dün bat günümde bugün tamamen agrılarım da gecti gayet iyi hissediyorum hiçbişeyim yok gibi bu normal mi bilmiyorum
Ne soylediysem annem de kıza yordu, uyku diyorum aaay kesin kız, senin yüzüne bir şeyler oldu kızın olcak, anne diyorum bak ramzi teorisi diye bir şey var erkek gibi hemen her şeyi Googledan öğreniyorsunuz diyorAaa acaba kızımız mı olacak öyle derler ya kız çocuk çirkinleştirir diye
HoşbuldukHoşgeldin canım
HoşbuldukMerhabalar hoşgeldin aramıza
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merakımı mazur gör, eşin ve annen neden istemiyor sagliksal bir sorun mu oluşacak hamilelik ilerlerse
Yaşlarının yakın olması güzel olacak benceHoşbulduk
Hoşbulduk
İlk bebeğim henüz 22 aylık annem ikinci için erken diyor. Eşim de bakamayız diye kaygılanıyor. Ama gerçekçi bir kaygı değil. Çünkü çok şükür şu an her şeyimiz yerli yerinde. Sağlıkla ilgili bir sorun değil yani. Hem her bebek kendi kısmetiyle gelmiyor mu zaten
Yumurtlama gününde veya 24 saat öncesi/sonrasında ilişki olursa erkek, ama 24 saatten daha önce ve daha sonra olursa kız oluyor diyorlar. Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı hareket ediyorlar ama daha az süre yaşıyorlarmış. X kromozomu taşıyanlar ise daha yavaş ve daha uzun süre yaşıyormuş. Aslında yumurtlama günü ve ilişki tarihinden çıkarabiliriz. Ona göre benim kız gibi çünkü yumurtlamadan 48 saat önce ilişki olmuştu :) ama emin de olamıyor insan tabi bu ay ovulasyon testi yapmamıştım.Ne soylediysem annem de kıza yordu, uyku diyorum aaay kesin kız, senin yüzüne bir şeyler oldu kızın olcak, anne diyorum bak ramzi teorisi diye bir şey var erkek gibi hemen her şeyi Googledan öğreniyorsunuz diyorerkek fikrine de alıştırmaya çalışıyorum hep kızım olacak diye düşünüyor