2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kuzum ben de kaset testle sürpriz yaptım, kan vermemiştim daha. Kendisi öğrenince zaten hadi napıyoruz kan mı vericez diye hemen o akşam götürdü yine sürpriz yapabilirsin yanii
öyle mi yapayım canım bilemedim ki akşama kadar vaktim var tekrar yine uğrıcam sağlık ocagına inş çıkar o zamana cıkmazsa dediğin gibi yapayım

Boş gebelik teşhisi için bence erken şu an. Ağır bir kanaman yoksa 7. Haftaya kadar bekleyip görmüş olursun, geç döllenme olmuş olabilir o yüzden sen gonlunu ferah tut inşallah bebeğin seninle kalacak

Selam Mayıs anneleri

Bir kaza sonucu planlamadan hamile kaldım. İki gün önce öğrendim hamile kaldığımı bebeğim Mayıs ayında gelecek gibi görünüyor eğer sağlıklıysa. Şu an eşim ve annem pek doğurmama taraftar değil ama ben planlamasam da şu an içimde büyüyen canı çok seviyorum ve her şeyi ve herkesi karşıma almaya hazırım

İlk gebeliğimi de burda aynı dönem annelerle takip etmiştim. Çok keyifliydi beraber takip etmek. Sizlerin de güzel haberlerinizi duymak, sizinle paylaşmak çok keyifli olur umarım

Hepimize keyifli bir yolculuk diliyorum

Selam beni ekleyebilirsin V e n u s

Yaş 34 son adet tarihi 12.08.2023 tahmini doğum tarihi 18.05

Merhabalar hoşgeldin aramıza
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merakımı mazur gör, eşin ve annen neden istemiyor sagliksal bir sorun mu oluşacak hamilelik ilerlerse

evet hamileyim dün bat günümde bugün tamamen agrılarım da gecti gayet iyi hissediyorum hiçbişeyim yok gibi bu normal mi bilmiyorum
Bat geçtikten sonraki o rahatlama, evet hamileyimm işte hissi benim de eskisi kadar bir belirtim kalmadı sadece çok acikiyorum, sabah midem kaziniyor resmen açlıktan

Aaa acaba kızımız mı olacak öyle derler ya kız çocuk çirkinleştirir diye
Ne soylediysem annem de kıza yordu, uyku diyorum aaay kesin kız, senin yüzüne bir şeyler oldu kızın olcak, anne diyorum bak ramzi teorisi diye bir şey var erkek gibi hemen her şeyi Googledan öğreniyorsunuz diyor erkek fikrine de alıştırmaya çalışıyorum hep kızım olacak diye düşünüyor

Hoşgeldin canım
Hoşbulduk
Merhabalar hoşgeldin aramıza
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Merakımı mazur gör, eşin ve annen neden istemiyor sagliksal bir sorun mu oluşacak hamilelik ilerlerse
Hoşbulduk

İlk bebeğim henüz 22 aylık annem ikinci için erken diyor. Eşim de bakamayız diye kaygılanıyor. Ama gerçekçi bir kaygı değil. Çünkü çok şükür şu an her şeyimiz yerli yerinde. Sağlıkla ilgili bir sorun değil yani. Hem her bebek kendi kısmetiyle gelmiyor mu zaten

Yaşlarının yakın olması güzel olacak bence
Burada senin gibi olan bi arkadaşımız daha var

Yumurtlama gününde veya 24 saat öncesi/sonrasında ilişki olursa erkek, ama 24 saatten daha önce ve daha sonra olursa kız oluyor diyorlar. Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı hareket ediyorlar ama daha az süre yaşıyorlarmış. X kromozomu taşıyanlar ise daha yavaş ve daha uzun süre yaşıyormuş. Aslında yumurtlama günü ve ilişki tarihinden çıkarabiliriz. Ona göre benim kız gibi çünkü yumurtlamadan 48 saat önce ilişki olmuştu :) ama emin de olamıyor insan tabi bu ay ovulasyon testi yapmamıştım.
Çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…