Yok kuzu benımkı ara kanama olabılır dedı kesede baktı ya Seklı ıyı gorunuyo dedı Ama stres yapma olmayacagı varsada olur bak dedı.Oksapara bencede devam et canım. Corasprinide kanaman bitine kadar kullanma bitince başlayablirsin yine. Birde peoluton depont falan başlasaydı aslında doktor vermedimi
Amin canım inşallah bakalım bekliyoruz sabırla sağolasınbol bol su iç canım akıntın için ilaç çok kullandığımız onun yan etkileri de olabiliyor
fitil de zaten bir kısmı geri geliyor vücut ihtiyacı olan kısmı alıp diğerini atıyor
İnşallah güzel haberlerle sonuçlanır tedavin hayırlı olsun
ne demek canımAmin canım inşallah bakalım bekliyoruz sabırla sağolasın
kese iyi durumdaymış canım bak bence de stresten uzak dur olumlu düşünYok kuzu benımkı ara kanama olabılır dedı kesede baktı ya Seklı ıyı gorunuyo dedı Ama stres yapma olmayacagı varsada olur bak dedı.
Corasprını 4 gundur kullanmıyodm kanamam yoktu dun aldım tekrar oldu o yuzden onunkullanmak ıstemıyorum sogudum o haptan
Evet canım bebek kendine yer actıkca kılcal damarlara denk geliyor. E mağlım kanda olabildiğince cıvıkYok kuzu benımkı ara kanama olabılır dedı kesede baktı ya Seklı ıyı gorunuyo dedı Ama stres yapma olmayacagı varsada olur bak dedı.
Corasprını 4 gundur kullanmıyodm kanamam yoktu dun aldım tekrar oldu o yuzden onunkullanmak ıstemıyorum sogudum o haptan
Gözün aydın canım ne güzel keseyi görmüşsün stres yapma her şey güzel olacak inşallahEvet sureklı hemsıreyle konusuyorum canım zaten corasprini kestı bıde oksapar kullanma dedı
Yenı doktordan geldım sukur kese oluşmaya baslamış olusurken etrafındakı dokulara Zarar verırmış ondan olmuş.
Bu doktorda Dedı oksapara devam et Corasprınde kullan dedı ama corasprın kullanmayındusunmuyorum. Onu kullanınca oluyo Zaten kanama bence
O kullan dedıde her onu kullandgmda benım kanamam oluyor bencekese iyi durumdaymış canım bak bence de stresten uzak dur olumlu düşün
Coraspini kullanmama gibi şansın var mı dr sordun mu
Daha goremedım Ben Ultrason verdı ama hıcbse bellı degıl Gobekten baktı belkı alttan bakarsa gorurdumGözün aydın canım ne güzel keseyi görmüşsün stres yapma her şey güzel olacak inşallah
Aynen canım cok sukurEvet canım bebek kendine yer actıkca kılcal damarlara denk geliyor. E mağlım kanda olabildiğince cıvıkstres yapma dinlen keyfini cıkar
aaa öyle mi oluyormuş ilk kez duydumEvet canım bebek kendine yer actıkca kılcal damarlara denk geliyor. E mağlım kanda olabildiğince cıvıkstres yapma dinlen keyfini cıkar
Ama kısıden kısıye degısıyo canım bazılarında olmuyormuş bence Olmamasıda Insanı korkutmazaaa öyle mi oluyormuş ilk kez duydum
kan sulandıkça tabiO kullan dedıde her onu kullandgmda benım kanamam oluyor bence
benim olmadı mesela halaaAma kısıden kısıye degısıyo canım bazılarında olmuyormuş bence Olmamasıda Insanı korkutmaz
Aynen canım Oyle demiitin sen Bakalım olacakmı sen corasprn kullanyomsnbenim olmadı mesela halaa
hepsi kese gibi görünüyor
kullanıyorum canım hergün 1 taneAynen canım Oyle demiitin sen Bakalım olacakmı sen corasprn kullanyomsn
Bende pcos varya belkı O yumurtalıklar olabılırhepsi kese gibi görünüyorsanki en minik ve belirgin olan en soldaki
ben de pcos var alttan baktığı için mi böyle görünüyor acaba o en büyük var ya üstünde artı işareti olan onun altında ki içi şeffaf olan ben o diyorumBende pcos varya belkı O yumurtalıklar olabılır
+ şeklinde olanı dıyosun demı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?