Cnm aile hekimlerinin çoğu bu sekıldeBugün 4+4 olduk sağlık ocağından kan vermeye gittim.Doktor kaç gün geciktin dedi 2 gün falan dedim çok erken belirtinmi varda geldin dedi test yaptım çift çıktı dedim yandaki kadın doktora bakıp ikisi birlikte idrar testinde bu kadar erken çıkarmaz dediler bende öğreneli 6 gün bile oldu hocam erken gebelik testindede kaset testtede çıktı dedim erken gebelik testi diye bişey mi varmış diyor hey allah dedim.Pazatesi verdiğim kan sonucuna e nabıza girerim görürsün perşembeye kadar çıkar öğleden sonra gelirsin dedi.O kadar geç çıkmıyor diye biliyorum.bu doktor mu giriyo e nabızada beni salladı anlamadım aile hekimimizde bi tuhaflık yokmu sizcede?
Sat ney cnm?hayırlı olsun kızlar benim de adet gecikmemin 3. günü bugün.dün test yaptım silik çıktı yarın kan vericem bakalım.bu sefer oldu inşallah:)
Ay vallahi şu siteden kimi çevirip ne sorsan bilir prof olduk doktorda böyle tuhaf tuhaf suratıma bakınca şaşırdım.Hadi o erkek diğer kadın doktorda orta yaşlı daha iyi bilmesi gerek oda yok çıkmaz hocam diyip duruyo sanki yalan söylüyoruz 10 tane test yapıp gitmişim hepsi pozitif neyin kafasıysa.Halada yok e nabızda sonuç falan.Bilseydim böyle olucağını hastaneye verirdim.Hadi acilden gidipte acili olan insanlara engel olmiyim dedim ama sağlık ocağımızdaki doktorlarda da iş yok ki..Cnm aile hekimlerinin çoğu bu sekılde
'hadi ordan biz kadınlar klubuyuz, bzden iyi mi bileceksınız' deseydın
Biz işin ustası olduk artık test yapa yapa
Onların işine oyle gelıyor, kan verılmesını ıstemıyorlar, ugrasmk istemıyorlar
Bn asla saglık ocagına gtmem mesela
Kan için devlet hastanesi acile git cnm
Cnm aslında adetım 1 hafta gecikti diceksınAy vallahi şu siteden kimi çevirip ne sorsan bilir prof olduk doktorda böyle tuhaf tuhaf suratıma bakınca şaşırdım.Hadi o erkek diğer kadın doktorda orta yaşlı daha iyi bilmesi gerek oda yok çıkmaz hocam diyip duruyo sanki yalan söylüyoruz 10 tane test yapıp gitmişim hepsi pozitif neyin kafasıysa.Halada yok e nabızda sonuç falan.Bilseydim böyle olucağını hastaneye verirdim.Hadi acilden gidipte acili olan insanlara engel olmiyim dedim ama sağlık ocağımızdaki doktorlarda da iş yok ki..
Derdim de sonra orada not geçerler betan haftana göre düşük derler diye korktum.Hadi doğruyu söyleyim dedim ama iş yürümüyo öylede.Burda okuyorum mesela 2 günde bir beta değerlerini ölçtürüyo insanlar sağlık ocağında bizim sonuç bile 4 güne çıkar dedi nasıl yükseldimi ettimi anlıcaksam.Yarın gidip hastaneye veririm artık ordada yalan söylemek gerekiyo yoksa almıyolarmış ..Cnm aslında adetım 1 hafta gecikti diceksın
Bak nasıl yapıyorlar test
İnsanları illa yalan söylemeye teşvik edecekler
Bende 5000 belkide fazla betam ama karından göremedi..sen sıkışıkmıydın?mol gebelik okudum kanama oluyormuş bendede hızlı artıyordu betam.Selam kızlarrr bugğn doktor karından baktı ufak da olsa keseyi gördü ancak kan değerimi görünce alt üst oldum bir anda .. 4 gün önce 467 olan değerim bugğn 5024 olmuşbu değer artışı çok fazla değil mi ? Dış gebelik korkum bitti şimdi de mol gebelik korkum başladı Allahım me olacak böyle bu korkular
10 haziran canım hastanede çalışıyorum dayanamadım dahiliyeye kan verdim şimdi.:)Sonucu paylaşırım inşallah oldukça yüksek çıkarSat ney cnm?
Sıkışık değildim aslında ama şaşırdım çok hatta alttan bakın isterseniz dedim yok üstten yeterli dedi hatta fotosunu verdi koydum eke . Çok küçük cuma günü gelin daha net görürüz dediBende 5000 belkide fazla betam ama karından göremedi..sen sıkışıkmıydın?mol gebelik okudum kanama oluyormuş bendede hızlı artıyordu betam.
ahh ahh korkular hiç bitmiyor yok kimyasal yok dış yok mol .aslında bu kadar bilinçli olmamak mı lazım bilmem akışına bırakır insan o zamanSelam kızlarrr bugğn doktor karından baktı ufak da olsa keseyi gördü ancak kan değerimi görünce alt üst oldum bir anda .. 4 gün önce 467 olan değerim bugğn 5024 olmuşbu değer artışı çok fazla değil mi ? Dış gebelik korkum bitti şimdi de mol gebelik korkum başladı Allahım me olacak böyle bu korkular
Yaa ne güzel bana dedi betan yüksek mecbur Altdan bakmalıyım dış gebelik varmı yokmu diye..tabi bende Altdan bakıldığı için daha belirgin..1 hafta sonra dedi sıkışık gel karından görmek için..gerçi özel hastane bazen diyorum makinasımı iyi diğil ve ya hiç bastırmadı karından hemen vazgectiSıkışık değildim aslında ama şaşırdım çok hatta alttan bakın isterseniz dedim yok üstten yeterli dedi hatta fotosunu verdi koydum eke . Çok küçük cuma günü gelin daha net görürüz dedi
Bnımde 8 hazıran10 haziran canım hastanede çalışıyorum dayanamadım dahiliyeye kan verdim şimdi.:)Sonucu paylaşırım inşallah oldukça yüksek çıkar
evet canım biliyorum ovülasyon testi yapmıştım.döllenmem 24 haziran. Kaset testi dün sabah yaptım silik 2.çizgi vardı kesin vardı ama:) reglim 3 gün gecikti. göğüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı var.sen kaset test yaptın mı kan verdin miBnımde 8 hazıran
24ü döllenme dıye düşünüyorum, sen döllenmeni bılıyomusun
Kaset testin nasıl çıkmıştı?
Ay benimki çok bastırdı ondandır :)) bişey olcak diye ödüm koptu hala ağrıyo hafif karnım .Yaa ne güzel bana dedi betan yüksek mecbur Altdan bakmalıyım dış gebelik varmı yokmu diye..tabi bende Altdan bakıldığı için daha belirgin..1 hafta sonra dedi sıkışık gel karından görmek için..gerçi özel hastane bazen diyorum makinasımı iyi diğil ve ya hiç bastırmadı karından hemen vazgecti
Yok yok hiç bastırmadı sanırım önceden düşüklerim olduğu için etmediAy benimki çok bastırdı ondandır :)) bişey olcak diye ödüm koptu hala ağrıyo hafif karnım .
Aaa cnm aynıyızevet canım biliyorum ovülasyon testi yapmıştım.döllenmem 24 haziran. Kaset testi dün sabah yaptım silik 2.çizgi vardı kesin vardı ama:) reglim 3 gün gecikti. göğüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı var.sen kaset test yaptın mı kan verdin mi
Cnm bnımde göğüsler şiş acıyo ve kasık agrısı hafifevet canım biliyorum ovülasyon testi yapmıştım.döllenmem 24 haziran. Kaset testi dün sabah yaptım silik 2.çizgi vardı kesin vardı ama:) reglim 3 gün gecikti. göğüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı var.sen kaset test yaptın mı kan verdin mi
canım dün sabah yaptığım test evde kaldı heyecandan fotoğraf da çekmemişim şuan işteyim.eve gider yenisini yapar fotoğraf atarım sana inşallah.beta hcg değerim de öğleden sonra çıkar heralde çok heyecanlıyım vallaCnm bnımde göğüsler şiş acıyo ve kasık agrısı hafif
Bak bnım testlerım, bide bugun yapıcam
2 gun arayla yapıyorum
bu arada evet birbirimizi takip edelim canım inşallah sağlıklı bir şekilde hamileyizdir.benim ilk olacak eğer varsa tabiiAaa cnm aynıyız
Bnımde son ilişki hazıranın 23ü
Buyuk ıhtımal 24ü döllenme
Batı 3 gün geçti
Bn bugun 5te test yapıcam, koyulaşma için
Birbirımızı takıp edelim
Senin testine bakablırmıyım cnm?
evet ben imom omega kullanıyorumKızlar folikasit kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz