2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
evet anne ya da babadan birinde yoksa gerek yokmus öbürüne test yapmaya

Ben de yarın 8. Haftaya giriyorum, günümüz aynı sanırım. Ben 12. Haftada gitmeyi planlıyorum. İkili taramayi vs yaptıracaksanız zamanı gelmiş olur hem.

Neden para tuzağı olsun? Hamile iken bu hastalıkların geçirilmesi tehlikeli. Tabi ki bakılması gerekiyor.

Reactions: The
merhaba kontrol randevunuz varsa 2 hafta ya da 10 gün oluyor ona göre bence son gün gidn :) ben öyle yapıyorum

SMA testi aile hekimliklerinde ücretsiz yapılıyor, gebe olduğunuzu belirttiğinizde sonuçların çıkması hızlandırılıyor.

Kızlar merhaba herkese.Bugün randevum vardı.9+6 dayım .Çok hareketliydi maşallah baya bi süre izledik 6. Haftada kan ve idrar testleri yapmıştık bir problem çıkmamıştı.Haftaya kontrole geldiğinde yine istiycem ana randevuya kadar yaptırırsın dedi.Anladığım kadarıyla bu testlere aralıklarla bakılıyor olacak.Ufak bir kanama alanın var fakat progesteron filan kullanacak kadar değil endişelenme dedi.Fetal dna yı sordum.Yaşım 38 çünkü.Doktorum özellikle ikili taramadan sonra istedi.Riske bi bakalım ona göre gerekirse yönlendiricem dedi.Bol bol dinlen ağır iş yapma vb. bildiğimiz uyarıları yaptı.Hepimize ve bebişlere sağlık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…