- 21 Ağustos 2020
- 402
- 708
- 34
evet anne ya da babadan birinde yoksa gerek yokmus öbürüne test yapmayabana 11. hafta da yaptırabilirsin dedi, o doktorla devam etmeyeceğim için nerede yaptıracağım konusunda kararsızım, sma için de eşimden evlenirken sağlık ocağında kan almışlardı onun negatif çıktı gerek yok herhalde diye düşünüyorum
Ben de yarın 8. Haftaya giriyorum, günümüz aynı sanırım. Ben 12. Haftada gitmeyi planlıyorum. İkili taramayi vs yaptıracaksanız zamanı gelmiş olur hem.Ben özele gidiyorum. Benim doktorum idrar testi ve bı kaç kan testini yaptirtti.Geri kalanları liste halinde verip sağlık ocağında yaptır burda çok tutar dedi kral doktormus valla yeni farkettimben kalp atışını duydum 7+4 te sonrasında 2 ya da 3hafta sonra gel dedi. Sizce ne zaman gitmeliyim kaç haftalıkken ? Yarın 8. haftaya giriyorum
Neden para tuzağı olsun? Hamile iken bu hastalıkların geçirilmesi tehlikeli. Tabi ki bakılması gerekiyor.Cnm bı ıgg, totoplazma, rubella faln bunlar hep para tuzagı
Bnde 1400 tuttu
Progestan, hemogram vardı bide
Bn bu ıgg, ıgm testlerını yapacagını bılseydım yaptrmazdım
Ama yınede sen bılırsın
İçim gttı 1400 verdım geçen hafta
Bu testleri aile hekimliği yapıyor zatenNeden para tuzağı olsun? Hamile iken bu hastalıkların geçirilmesi tehlikeli. Tabi ki bakılması gerekiyor.
Benim demek istediğim bu testlerin yaptırılması gerektiği. Ama aile hekiminde ama devlette ama özelde, hamilelik kesinleşince rutinde yaptırılması gerekiyor.Bu testleri aile hekimliği yapıyor zaten
Benim doktorum istediğin yerde yaptır ama yaptır lütfen demişti.Bu testleri aile hekimliği yapıyor zaten
Tabii ki yapılması gerekiyor bu testlerin. Beni aile hekimim çağırdı sana bu testleri yapmamız gerekiyor dediBenim doktorum istediğin yerde yaptır ama yaptır lütfen demişti.
Evet bende oluyor, rahim büyüdüğü için normal sanırım.Ara ara alt karna özellikle sağ tarafa bıçak batma gibi ağrı giren var mı?
Ama testini nerede yaptırcaksınız? Doktorunuz mu istedicanım ben kontrole gittim dün 10 haftalık olduk artık ama dr üç hafta sonra dedi tarama ya da fetal dna için .. sadece sma testini yaptırcaz bu hafta .. sana ne zaman dedi
Kaç haftalık canım seninBenim doktorum istediğin yerde yaptır ama yaptır lütfen demişti.
10+6 canım. Zaman zaman ağrı giriyor.Kaç haftalık canım senin
merhaba kontrol randevunuz varsa 2 hafta ya da 10 gün oluyor ona göre bence son gün gidn :) ben öyle yapıyorumBen özele gidiyorum. Benim doktorum idrar testi ve bı kaç kan testini yaptirtti.Geri kalanları liste halinde verip sağlık ocağında yaptır burda çok tutar dedi kral doktormus valla yeni farkettimben kalp atışını duydum 7+4 te sonrasında 2 ya da 3hafta sonra gel dedi. Sizce ne zaman gitmeliyim kaç haftalıkken ? Yarın 8. haftaya giriyorum
doktor değil de ben sordum . sma cok arttı malum korkuyorum bu tür şeylerden o yüzden yaptırmak istedim hastanenin anlaşmalı olduğu labaratuvar var oraya yönlendirdilerücreti de 10 bin tl civrı 4 hastalığa baklılıyorAma testini nerede yaptırcaksınız? Doktorunuz mu istedi
SMA testi aile hekimliklerinde ücretsiz yapılıyor, gebe olduğunuzu belirttiğinizde sonuçların çıkması hızlandırılıyor.doktor değil de ben sordum . sma cok arttı malum korkuyorum bu tür şeylerden o yüzden yaptırmak istedim hastanenin anlaşmalı olduğu labaratuvar var oraya yönlendirdilerücreti de 10 bin tl civrı 4 hastalığa baklılıyor
Sağlık ocaklarında yapıldığında 3 4 ayda anca çıkıyor özelde 1 hafta olmadan çıkıyor ve ben özelde geçen sene sadece sma testini 600 TL yaptrmstmSMA testi aile hekimliklerinde ücretsiz yapılıyor, gebe olduğunuzu belirttiğinizde sonuçların çıkması hızlandırılıyor.
Ben de dayanabilirsem bı sorun yaşamazsam öyle yaparımBen de yarın 8. Haftaya giriyorum, günümüz aynı sanırım. Ben 12. Haftada gitmeyi planlıyorum. İkili taramayi vs yaptıracaksanız zamanı gelmiş olur hem.
Ben biraz daha erteleyecegim ultrason bebeğe zarar veriyor gibi çok riske atmak istemiyorum3hafta sonra giderim belkimerhaba kontrol randevunuz varsa 2 hafta ya da 10 gün oluyor ona göre bence son gün gidn :) ben öyle yapıyorum