2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhaba arkadaşlar
3 hafta sonra bir kontrol sonrası yazmak istedim. 10+3 olmuş bebiş. Bu sefer kontrole oğlumu da götürdüm nasıl merakla izledi. Güm güm kalp atım sesini de duyunca çok şaşırdı. Hatta hala el kol hareketlerini yapıp anne içinde dans ediyor diyor Sağolsun bebişte biraz kameralara oynadı ara ara girip okumaya çalışıyorum. Çünkü neredeyse sürekli uyuyorum. Kan ve idrar sonuçlarım iyi çıkmış. Özele gidiyorum ve 3.900 TL vermiştim tahlillere ama yaşadığım yerdeki devlet ve eğitim araştırmaya bir türlü güvenemedim. 2 boş gebelik bir sezaryen olunca insan tedirgin yaklaşıyor. Şimdi de haftaya bugün ikili test için bekliyor doktorum ama ben testler konusunda emin değilim. Bana kalırsa ben direk fetal DNA yaptırırım dedi hatta. Bir sürü şey anlattı haklılık payı da var ama düşünmem lazım. Sonraki kontrol zaten 15 ya da 16 haftalıkken olacakmış. Bir de sağ üst bacağımda uyuşma hissizlik var 2 haftadır. Kaşınıyor ama kaşıdığımı hissetmiyorum çok sinir bozucu. Bunu söyleyince, daha vitaminlere başlamayacaktık ama efervesan tablet magnesium verdi. Velhasıl kelam dertlilere derman diliyorum. İsteyene tez vakit evlat nasip etsin rabbim. Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Kendinize ve minnaklarınıza iyi bakın

Vallahi ben hiç bilmiyorum. Ben söylemesem istememişti bile. Benden şuan bunlar istendiEki Görüntüle 3286702
Cnm bı ıgg, totoplazma, rubella faln bunlar hep para tuzagı
Bnde 1400 tuttu
Progestan, hemogram vardı bide
Bn bu ıgg, ıgm testlerını yapacagını bılseydım yaptrmazdım
Ama yınede sen bılırsın
İçim gttı 1400 verdım geçen hafta

Yaaa kuzum benim ilk gebelik endişe ediyorum işte ama d vitaminime zaten yeni bakıldı ona gerek yok. Progestana da gerek yok ona da bayıldı. Gerisi bakılacak inşallah
Daha iyi olur. Hem sağlık ocağı hem hastane uğraşmamış olursun. Sağlık ocağında d vitamini de bakmıyolar genelinde.
D yeni bakıldı zaten kuzum hem de çok para verdim

D vitamini falan yeniden baktır canım. Devlette para vermicen nasıl olsa . Hazır Kan da vermişken hep bakılsın işte . Hem kaç haftada ne kadar yükselmiş diye bakarsın d vitamini de kullanıyorsan

D vitamini falan yeniden baktır canım. Devlette para vermicen nasıl olsa . Hazır Kan da vermişken hep bakılsın işte . Hem kaç haftada ne kadar yükselmiş diye bakarsın d vitamini de kullanıyorsan
Doğru söylüyorsun gebeliği ilk öğrendiğimde bakılmıştı ilaç da kullanıyorum baktırayım yeniden

Ben özele gidiyorum. Benim doktorum idrar testi ve bı kaç kan testini yaptirtti.Geri kalanları liste halinde verip sağlık ocağında yaptır burda çok tutar dedi kral doktormus valla yeni farkettim ben kalp atışını duydum 7+4 te sonrasında 2 ya da 3hafta sonra gel dedi. Sizce ne zaman gitmeliyim kaç haftalıkken ? Yarın 8. haftaya giriyorum

Bir sıkıntı olmazsa 11 ya da 12de git bence

Arkadaşlar nipt test veya fetal dna testi yaptıracak olanlar var mı? Eğer varsa nerede ve fiyatlar nedir bilgi paylaşımı yapsak

Arkadaşlar nipt test veya fetal dna testi yaptıracak olanlar var mı? Eğer varsa nerede ve fiyatlar nedir bilgi paylaşımı yapsak
canım ben kontrole gittim dün 10 haftalık olduk artık ama dr üç hafta sonra dedi tarama ya da fetal dna için .. sadece sma testini yaptırcaz bu hafta .. sana ne zaman dedi

canım ben kontrole gittim dün 10 haftalık olduk artık ama dr üç hafta sonra dedi tarama ya da fetal dna için .. sadece sma testini yaptırcaz bu hafta .. sana ne zaman dedi
bana 11. hafta da yaptırabilirsin dedi, o doktorla devam etmeyeceğim için nerede yaptıracağım konusunda kararsızım, sma için de eşimden evlenirken sağlık ocağında kan almışlardı onun negatif çıktı gerek yok herhalde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…