Cnm hoşgeldinnnMerhabalar kızlar Mart ayı annesine cuma günü öğrendiğim sürprizle geldim inşallah sağlıcakla ile bu süreci tamamlariz. Henüz doktora gidemedim acilden kan verdim randevum haftaya pazartesi kan değerim 31898 çıkmış
Ben de direk devlete gidip bunlara baktırabilir miyim derim ArtıkTit yazdığı idrar tahlili olmalı. Benimki istemedi. 3 hafta var gitmeme gittiğimde sorayım bari . :)
Cnm bnımde 3 kımyasalım varKız kaç ay bekledik ovulasyon şu bu anam dedim sal gitsin birde bir seferden nolacak dedimböyle oldu
Daha iyi olur. Hem sağlık ocağı hem hastane uğraşmamış olursun. Sağlık ocağında d vitamini de bakmıyolar genelinde.Ben de direk devlete gidip bunlara baktırabilir miyim derim Artık
Cnm bı ıgg, totoplazma, rubella faln bunlar hep para tuzagıVallahi ben hiç bilmiyorum. Ben söylemesem istememişti bile. Benden şuan bunlar istendiEki Görüntüle 3286702
Doktorlara kalsa ayda 1 dıyorKızlar ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz
Yaaa kuzum benim ilk gebelik endişe ediyorum işteCnm bı ıgg, totoplazma, rubella faln bunlar hep para tuzagı
Bnde 1400 tuttu
Progestan, hemogram vardı bide
Bn bu ıgg, ıgm testlerını yapacagını bılseydım yaptrmazdım
Ama yınede sen bılırsın
İçim gttı 1400 verdım geçen hafta
D yeni bakıldı zaten kuzum hem de çok para verdimDaha iyi olur. Hem sağlık ocağı hem hastane uğraşmamış olursun. Sağlık ocağında d vitamini de bakmıyolar genelinde.
D vitamini falan yeniden baktır canım. Devlette para vermicen nasıl olsa . Hazır Kan da vermişken hep bakılsın işte . Hem kaç haftada ne kadar yükselmiş diye bakarsın d vitamini de kullanıyorsanYaaa kuzum benim ilk gebelik endişe ediyorum işteama d vitaminime zaten yeni bakıldı ona gerek yok. Progestana da gerek yok ona da bayıldı. Gerisi bakılacak inşallah
D yeni bakıldı zaten kuzum hem de çok para verdim
Doğru söylüyorsunD vitamini falan yeniden baktır canım. Devlette para vermicen nasıl olsa . Hazır Kan da vermişken hep bakılsın işte . Hem kaç haftada ne kadar yükselmiş diye bakarsın d vitamini de kullanıyorsan
İlk bebegimde ben de öyleydim:) bunda sık gitme niyetim yok eğer her şey yolunda giderseDoktorlara kalsa ayda 1 dıyor
Ama biz sık sık gdiyoruz
Anam anam çiçeğim hoşbuldum nerdeydim valla salmıştım biliyormusun regl geçti bir tahlil yapayım dedim hop burdayimCnm hoşgeldinnnnerelerdeydinn
Bnde burdayım
Demek ki bizim bebişler salmayi beklemiş kızCnm bnımde 3 kımyasalım var
Senle konusamadık bayadır girmedin, yoktun..
Bnımde 2 ilişkiyle saldığım ay oldu
Ben gebelik rutinleri testleri varmış dedim doktora direk yaptırdıBen de direk devlete gidip bunlara baktırabilir miyim derim Artık
Ben de bugün söyleyince yapalım dedi ama devlette yaptırcamBen gebelik rutinleri testleri varmış dedim doktora direk yaptırdı
Bir sıkıntı olmazsa 11 ya da 12de git benceBen özele gidiyorum. Benim doktorum idrar testi ve bı kaç kan testini yaptirtti.Geri kalanları liste halinde verip sağlık ocağında yaptır burda çok tutar dedi kral doktormus valla yeni farkettimben kalp atışını duydum 7+4 te sonrasında 2 ya da 3hafta sonra gel dedi. Sizce ne zaman gitmeliyim kaç haftalıkken ? Yarın 8. haftaya giriyorum
canım ben kontrole gittim dün 10 haftalık olduk artık ama dr üç hafta sonra dedi tarama ya da fetal dna için .. sadece sma testini yaptırcaz bu hafta .. sana ne zaman dediArkadaşlar nipt test veya fetal dna testi yaptıracak olanlar var mı? Eğer varsa nerede ve fiyatlar nedir bilgi paylaşımı yapsak
bana 11. hafta da yaptırabilirsin dedi, o doktorla devam etmeyeceğim için nerede yaptıracağım konusunda kararsızım, sma için de eşimden evlenirken sağlık ocağında kan almışlardı onun negatif çıktı gerek yok herhalde diye düşünüyorumcanım ben kontrole gittim dün 10 haftalık olduk artık ama dr üç hafta sonra dedi tarama ya da fetal dna için .. sadece sma testini yaptırcaz bu hafta .. sana ne zaman dedi