2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Cuma tekrar gel dedi alttan bakarak görebildi keseyi filan yolk sac da var ama bebek yoktu bazen gizleniyor filan dedi de bana öyle geliyor ki sağlıksız gelişmedi
Allah'tan ümit kesilmez canım cuma gittiginde minigini gorebilirsin insAllaaaahhh elimizde dua geliyor boyle zamanlaarda sadece

Ben yaptırdım canım testleri evet özelde 2küsür tuttu sigortamda eylülde yenilenecek diye devlet hastanesinde yapıp özeldeki doktoruma gönderdim. İdrar yolu enfeksiyon ve bakteri çıktı onun için antibiyotik verdi oda bitti bugün 28 inde gidip tekrar idrar kültürü vereceğim sadece.

Bende 7+1 sadece yolk saç var galiba gelişmemiş bebek
Benimde 6+3 de gözükmedi 7+3 de gözükmüştü biraz kilo var mı o zamanda geç gözüküyor bazılarının geç gözüküyormuş bir hafta daha bekle hemen ümitsizliğe kapılma. Eğer sağlıksız bir bebekse başka tabi ama bence bir hafta bekleyin bakalım o zamana belli olur

Ay bende duramıyorum ama mecbur sabr edicem.Ne güzel iyi bak doktorun iyi şeyler söylemişBen çoktan yaptırdım 2200 bende tuttu devletle uğraşmak istemedim hem doktorda demedi nerde istesen yap diye.
Çoğu kan tahlilini sağlık ocakları da yapıyor Bi kaç şeye bakmıyor onları da ben özelde yaptrdydm
O zaman ben de Sağlık ocağında yaptırayım yapılmayanı da özelde yaptırırım

Ben iki sezeryan oldum bariz sezeryan göbeğim var keseyi zor gördü alttan baktı kese 15mm olmuş yolk sac var bebek görünmedi belki saklanmıştır dedi ama nedense sağlıksızdı hayırlısı demek geliyo içimden . Allah bağışlasın iki oğlum var deprem felaket derken çocuk da istemiyordum sürpriz oldu bize hayırlısı diyorum artık sadece

Hayırlısı olsun inşallah

2 haftada bir çağırıyor doktorum siz nasıl gdiyorsunuz
Ben de gideli 2 hafta oldu ama doktorla ne zaman geleceğim konusunda konuşmamıştik. Zaten henüz bir hastane ile anlaşmadim, önce onu ayarlamam gerek. Fiyatlar hakkında da bilgi sahibi değilim henüz :)

Ben de gideli 2 hafta oldu ama doktorla ne zaman geleceğim konusunda konuşmamıştik. Zaten henüz bir hastane ile anlaşmadim, önce onu ayarlamam gerek. Fiyatlar hakkında da bilgi sahibi değilim henüz :)
Benim özel hastane de devlet hastanesindeki doktorlarl birlikte 7. Doktorum ama 1 senedir hamilelik olmuyordu amh 0.4 olduğu için bana direk tüp bebek dediler en son özel muayenede olan bir doktora gittim şükür femara ve çatlatma ignesiyle ilk aydan hamile kaldım doktorumdan da çok çok memnunum anlaşmalı olduğu hastanede bursa da pahalı hastaneler arasinda ama aynı doktoruma devam edecgm sağlık sigortası da yaptrmstk geçn sene ama hc bir faydasını da göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…