2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım geriden gitmesinde ne var ki sonradan farkı kapatan çok bebek oluyor. Yolk kesesi kısmını bilmiyorum tabi. Onu anlamadım. Ama endişe etme. Bi doktora daha görün

Kızlar selam, bebeğim ultrasona göre hep 2 gün öndeydi ama bugün birden oluşan karın ağrısı ve sarı akıntı sebebiyle gittik kesenin alt kısımlarında minik minik kanama alanları vardı hep vardı gerçi ama gitmemiş neyse bu sefer eve gelince fark ettim bebek 4 gün öne geçmiş 9+4 değil de 10+1 çıktı. O korkuyla gidince onu fark edemedim orada o yüzden doktora da soramadım. Birden bu kadar büyümesi normal mi genetik sorun olabilir mi ya da boyu uzun olacağı için midir. Hep bir sorun. Geriden gelse sıkıntı önden gitse sıkıntı

Sarı akıntı ve karın ağrısı bende hep var, kese kanamasıyla alakalı değil diye biliyorum. Siz neyden şüphelenip gittiniz ki ? Ben de en son iki hafta önce gittim, şuan 8+4 ama hep içimde bi korku var, şu kalbi durdu yazanları gördükçe psikolojim bozuluyor

Gözün aydın

Evet kese kanaması ile alakalı değil progestan yapmış bir de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi idrar testi yaptık bakalım sonuç için yarın arayacağım. Ben ani başlayan şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim. Vücudunda herhangi bir sinyal yoksa korkma ben hep kanama ağrı vs sebeplerle gittim ama her defasında çok şükür bebek iyi çıktı aslında evham yapıyoruz 10 haftadan sonra düşük oranı da azalıyormuş. Senin de az kalmış. Herkesin hikayesi farklı siz onları okuyup kendinizi etkilemeyin ben yaptım siz yapmayın boş yere korku yaşadım hep ister istemez bebek de etkileniyor

benim de akıntım var sarı beyaz arası ama normal değil mi o zaten bir çok kişi de yazdı

Çok çok sevindim cnm hadi inşallah sağlıcakla babislerimzi kucağimiza da almayı nasip etsin Allah

Herhangi bi şey yok ama kimisi işte hiçbir şey yokken ultrasonda kalbin durduğunu öğrendik vesaire yazıyor. Bu cuma doktora randevum var sevineceğim yerde korkuyorum nedense

Ohhhhh gözünaydın kuzum lütfen Artuk sakinleş

Canım senin 2. Boş kesene ne oldu belli oldu mu durumu

Herhangi bi şey yok ama kimisi işte hiçbir şey yokken ultrasonda kalbin durduğunu öğrendik vesaire yazıyor. Bu cuma doktora randevum var sevineceğim yerde korkuyorum nedense
Genelde kan pıhtılaşma sorunu yaşayanlarda oluyor o sorun ama tabii ki git bir gör rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…