İlk gebelığımde bnde öyleydimÖyle yapıyorum kuzum
Of ben doktor ne derse yapan biriyimdir
Çokça korku çokça heyecan vallahiİlk gebelığımde bnde öyleydim
Canım geriden gitmesinde ne var ki sonradan farkı kapatan çok bebek oluyor. Yolk kesesi kısmını bilmiyorum tabi. Onu anlamadım. Ama endişe etme. Bi doktora daha görünarkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim aslında içimde kötü olduğuna dair bir şüphe yok doktorlar ne kadarda direk yüzüme kürtaj desede benim içimde böyle nasıl anltasam sıkıntı gibi diyeyim öyle bir his yok. ama çok merak ediyorum tabi şimdi doktor bir hafta sonra görelim gelişimi dedi ama kendisi izinde oldugu için 14ünde pazartesi gel dedi yani başka bir doktora gidecektim oda anjio olmuş :) bende herşeyde vardır bir hayır dedim ve bekliyorum bakalım :)
Sarı akıntı ve karın ağrısı bende hep var, kese kanamasıyla alakalı değil diye biliyorum. Siz neyden şüphelenip gittiniz ki ? Ben de en son iki hafta önce gittim, şuan 8+4 ama hep içimde bi korku var, şu kalbi durdu yazanları gördükçe psikolojim bozuluyorKızlar selam, bebeğim ultrasona göre hep 2 gün öndeydi ama bugün birden oluşan karın ağrısı ve sarı akıntı sebebiyle gittik kesenin alt kısımlarında minik minik kanama alanları vardı hep vardı gerçi ama gitmemiş neyse bu sefer eve gelince fark ettim bebek 4 gün öne geçmiş 9+4 değil de 10+1 çıktı. O korkuyla gidince onu fark edemedim orada o yüzden doktora da soramadım. Birden bu kadar büyümesi normal mi genetik sorun olabilir mi ya da boyu uzun olacağı için midir. Hep bir sorun. Geriden gelse sıkıntı önden gitse sıkıntı
Gözün aydınKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
Evet kese kanaması ile alakalı değil progestan yapmış bir de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi idrar testi yaptık bakalım sonuç için yarın arayacağım. Ben ani başlayan şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim. Vücudunda herhangi bir sinyal yoksa korkma ben hep kanama ağrı vs sebeplerle gittim ama her defasında çok şükür bebek iyi çıktı aslında evham yapıyoruz 10 haftadan sonra düşük oranı da azalıyormuş. Senin de az kalmış. Herkesin hikayesi farklı siz onları okuyup kendinizi etkilemeyin ben yaptım siz yapmayın boş yere korku yaşadım hep ister istemez bebek de etkileniyorSarı akıntı ve karın ağrısı bende hep var, kese kanamasıyla alakalı değil diye biliyorum. Siz neyden şüphelenip gittiniz ki ? Ben de en son iki hafta önce gittim, şuan 8+4 ama hep içimde bi korku var, şu kalbi durdu yazanları gördükçe psikolojim bozuluyor
benim de akıntım var sarı beyaz arası ama normal değil mi o zaten bir çok kişi de yazdıSarı akıntı ve karın ağrısı bende hep var, kese kanamasıyla alakalı değil diye biliyorum. Siz neyden şüphelenip gittiniz ki ? Ben de en son iki hafta önce gittim, şuan 8+4 ama hep içimde bi korku var, şu kalbi durdu yazanları gördükçe psikolojim bozuluyor
Çok çok sevindim cnm hadi inşallah sağlıcakla babislerimzi kucağimiza da almayı nasip etsin AllahKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
Herhangi bi şey yok ama kimisi işte hiçbir şey yokken ultrasonda kalbin durduğunu öğrendik vesaire yazıyor. Bu cuma doktora randevum var sevineceğim yerde korkuyorum nedenseEvet kese kanaması ile alakalı değil progestan yapmış bir de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi idrar testi yaptık bakalım sonuç için yarın arayacağım. Ben ani başlayan şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim. Vücudunda herhangi bir sinyal yoksa korkma ben hep kanama ağrı vs sebeplerle gittim ama her defasında çok şükür bebek iyi çıktı aslında evham yapıyoruz 10 haftadan sonra düşük oranı da azalıyormuş. Senin de az kalmış. Herkesin hikayesi farklı siz onları okuyup kendinizi etkilemeyin ben yaptım siz yapmayın boş yere korku yaşadım hep ister istemez bebek de etkileniyor
Ben de normal diye biliyorum, hatta benim bazen katı akıntılarım oluyor. Bir hamile arkadaşım bende de oluyor deyince rahatladımbenim de akıntım var sarı beyaz arası ama normal değil mi o zaten bir çok kişi de yazdı
Ohhhhh gözünaydın kuzumKızlar çok çok çok şükür bebişim büyümüş9 haftalık dedi mide bulantıların büyüdüyü için azalmış hiç korkma dedi kalbinide duyduk ağladım resmen rahatladım ağustosun son haftası dedi gel ama iğnelere devam hala 16 haftaya kadar
Canım senin 2. Boş kesene ne oldu belli oldu mu durumuKızlar selam, bebeğim ultrasona göre hep 2 gün öndeydi ama bugün birden oluşan karın ağrısı ve sarı akıntı sebebiyle gittik kesenin alt kısımlarında minik minik kanama alanları vardı hep vardı gerçi ama gitmemiş neyse bu sefer eve gelince fark ettim bebek 4 gün öne geçmiş 9+4 değil de 10+1 çıktı. O korkuyla gidince onu fark edemedim orada o yüzden doktora da soramadım. Birden bu kadar büyümesi normal mi genetik sorun olabilir mi ya da boyu uzun olacağı için midir. Hep bir sorun. Geriden gelse sıkıntı önden gitse sıkıntı
Genelde kan pıhtılaşma sorunu yaşayanlarda oluyor o sorun ama tabii ki git bir gör rahatlarsın inşallahHerhangi bi şey yok ama kimisi işte hiçbir şey yokken ultrasonda kalbin durduğunu öğrendik vesaire yazıyor. Bu cuma doktora randevum var sevineceğim yerde korkuyorum nedense
Bu doktor göremedi benim doktorum öğleden sonra yoktu o yüzden ona gidemedim bu doktor da baya bir inceledi ama bulamadı muhtemelen kaybolduCanım senin 2. Boş kesene ne oldu belli oldu mu durumu
Ay Amin canım AminÇok çok sevindim cnm hadi inşallah sağlıcakla babislerimzi kucağimiza da almayı nasip etsin Allah
Yok canım çok rahatladım nefes alıyorum şimdiOhhhhh gözünaydın kuzumlütfen Artuk sakinleş
Beylikdüzü bâuhaus Marmara parkın ordaO nerde
Sevindim canım maşallah en son baya üzülmüştün sorunsuz atlat inşallahBu doktor göremedi benim doktorum öğleden sonra yoktu o yüzden ona gidemedim bu doktor da baya bir inceledi ama bulamadı muhtemelen kayboldu