- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
Canım kötü düşünme lütfen iyi düşün önceselamlar kızlar.
benim kanamalarım yada lekelenmem devam ediyor. Bugun iş yerinde baktık kese gelişmemiş görünüyor ama kadın dogum randevum pazartesi ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum ama yüksek ihtimal ile düşük yapacagım yada kürtaj olacağım. bu grubu kime devredebilrim kızlar yönetici olarak çok ilgilenemem çünkü artık
Sağol canım.Amin Allahİnşallah güzel haberlerle gelceksn dualarımız seninle
Cnm rabbim neylerse güzel eylerselamlar kızlar.
benim kanamalarım yada lekelenmem devam ediyor. Bugun iş yerinde baktık kese gelişmemiş görünüyor ama kadın dogum randevum pazartesi ben ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum ama yüksek ihtimal ile düşük yapacagım yada kürtaj olacağım. bu grubu kime devredebilrim kızlar yönetici olarak çok ilgilenemem çünkü artık
Kuzum çok geçmiş olsun. Randevunu daha erkene çekip gitme şansın yok mu? İnşallah güzel haberler alırsınselamlar kızlar.
Hayırlısı neyse o olsun senin için canım bende kürtaj kimyasal ve tüp bebek aşılama sürecinden geçen biri olarak diyorum sana ne kadar yıpratsak bile kendimizi bir sürü ilaçlar kullansak bile düşmesin çocuk olmayınca olmuyor malesef.Güzel haberler vermek nasip etsin Allah bizlereselamlar kızlar.
Kuzum ben hep yattım doktor bana 16 haftaya kadar yatıcaksın dedi..ondan annemi bile çağırdım babam memleketde tek başına kalmış her şeye katlanıyoruz.Kızlar geçen hafta yattığım için lekelenmem geçmişti. Dün doktor yatmana gerek yok dedi ama şimdi tekrar lekelenme başladıendişe ediyorum
Cuma günü 14.40ta canım,kalp için gidicem inşallhSizin ne zaman doktor randevunuz ? Kalp atisina mı gideceksiniz benim gibi
Canım hayırlısı olsun hakkında,bu durum bana 4yıl önce burada kurmuş olduğum 2019 ekim annelerini hatırlattı aynı durum başıma gelmişti ve devretmiştim ama uzaktan takip edip arada da yazışıyorduk arkadaşlarla sonrası benim içinde güzel oldu yeniden hamile kaldım,Allah hayırlı zamanda veriyor inşallh,ama tabi ümitsizliğede kapılmayan hala bir umut varselamlar kızlar.
Bi önceki hamileleğim lekelenme ve kanamayla geçtiği için diyebilirim ki yatmayla çok bağlantısı var,çoğunluk uzanarak geçirince azalıyordu sizin gibi,dikkat edin bir süre daha,endişede etmeyin doğacak olan her türlü doğuyor tabi ki tedbir bizden gerisi Allaha kalmışKızlar geçen hafta yattığım için lekelenmem geçmişti. Dün doktor yatmana gerek yok dedi ama şimdi tekrar lekelenme başladıendişe ediyorum
Birden çok fazla mı hareketlendinizKızlar geçen hafta yattığım için lekelenmem geçmişti. Dün doktor yatmana gerek yok dedi ama şimdi tekrar lekelenme başladıendişe ediyorum
Öyle tabi ama dün ki doktor gerek yok dedi yatmanaKuzum ben hep yattım doktor bana 16 haftaya kadar yatıcaksın dedi..ondan annemi bile çağırdım babam memleketde tek başına kalmış her şeye katlanıyoruz.
Dün İstanbul’da Anadolu’dan Avrupa’ya baya mesafe yol gittim. Yani hızlı ani hareket falan yapmıyorum ama ayakta olunca lekelenme oluyorBirden çok fazla mı hareketlendiniz
Öyle tabi ki dün doktor da öyle dedi. Sağlıklı olan doğar sağlıksızsa naparsan yap dedi doğmaz dediCuma günü 14.40ta canım,kalp için gidicem inşallh
Canım hayırlısı olsun hakkında,bu durum bana 4yıl önce burada kurmuş olduğum 2019 ekim annelerini hatırlattı aynı durum başıma gelmişti ve devretmiştim ama uzaktan takip edip arada da yazışıyorduk arkadaşlarla sonrası benim içinde güzel oldu yeniden hamile kaldım,Allah hayırlı zamanda veriyor inşallh,ama tabi ümitsizliğede kapılmayan hala bir umut varinşallh güzel haberleri alırsınız pazartesi günü
Bi önceki hamileleğim lekelenme ve kanamayla geçtiği için diyebilirim ki yatmayla çok bağlantısı var,çoğunluk uzanarak geçirince azalıyordu sizin gibi,dikkat edin bir süre daha,endişede etmeyin doğacak olan her türlü doğuyor tabi ki tedbir bizden gerisi Allaha kalmış
Benimki aksine korkuttu kesin kalkmıcan dedi en sonuncu defa dedi az az kalk evde dolan bu kadar ve iğneler hala devamÖyle tabi ama dün ki doktor gerek yok dedi yatmana
Dün İstanbul’da Anadolu’dan Avrupa’ya baya mesafe yol gittim. Yani hızlı ani hareket falan yapmıyorum ama ayakta olunca lekelenme oluyor
Öyle tabi ki dün doktor da öyle dedi. Sağlıklı olan doğar sağlıksızsa naparsan yap dedi doğmaz dedi
Cnm sen yınede yatKızlar geçen hafta yattığım için lekelenmem geçmişti. Dün doktor yatmana gerek yok dedi ama şimdi tekrar lekelenme başladıendişe ediyorum
Offf başka doktora daha mı gitsem yani benBenimki aksine korkuttu kesin kalkmıcan dedi en sonuncu defa dedi az az kalk evde dolan bu kadar ve iğneler hala devam
yatıyorum kuzum hiç iş de yapmıyorumCnm sen yınede yat
Bi iş yapma
Bak bnım lekelenmem yok ama doktor çok yürüme, ani hareket yapma, çok iş ypma dedi
Kuzum aslında benim gitdiğim doktor uzman biriside diğil siravi bir doktor sadece bence benim düşüklerimden dolayı korkutmuş beni..değişib değişmemek o konuda canım bilemem için nasıl rahat ediyorsa öyle et ama şimdilik uzanOfff başka doktora daha mı gitsem yani ben
yatıyorum kuzum hiç iş de yapmıyorum
Ben gece 2 sabah aç karnına 2 içiyorum.Doktorunuza danışıp bu şekilde deneyin birde.Beni bi hayli rahatlattı.Geceden 2 prilam içmeme rağmen ara ara bulantılar oluyor gaz zaten büyük problem.. bakalım nasıl olacak
Cnm buarada bn dun istanbuldaydım, bugun yıne yazlığa geldımOfff başka doktora daha mı gitsem yani ben
yatıyorum kuzum hiç iş de yapmıyorum
Drum bana genoks onerdı daha iyi bir seçenek bulursanız banada söylermısnzBen de Fetal DNA testi yaptıracağım, fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı, hemen hemen hepsi evde bile kan alabiliyorlar.
Beni takip eden hekim fetal DNA testi yapan 2 firmanın broşürünü verdi fakat araştırdığım kadarıyla firmalar bana pek güven vermedi, o iki seçeneğe bağlı kalmamaya karar verdim.
bu yüzden kendim uluslararası standartlara uygun, akredite güvenilir firmaları araştırıyorum hala, umarım bulabilirim :)
insallah güzel haberler alırsın dualarım seninle
İnşallah güzel haberlerle gelceksn dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider Allah yardımcınız olsun
Canım kötü düşünme lütfen iyi düşün önceumarım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Grubu dert etme ben devralırım başka kimse istememişse.
Cnm rabbim neylerse güzel eyler
Tevekkül etmkten başka çaremiz yok
Elbette sağlıklı bir gebelik seni bulacak
Üst üste 3 düşükten sonra ben umut olmak isterım insanlara
Cnm bn aktifim ama liste yapmayı bılmıyorum
Satı diğerlerınden erken olanları etiketle bi yaz bakim
Biri görür üstlenir elbet
arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim aslında içimde kötü olduğuna dair bir şüphe yok doktorlar ne kadarda direk yüzüme kürtaj desede benim içimde böyle nasıl anltasam sıkıntı gibi diyeyim öyle bir his yok. ama çok merak ediyorum tabi şimdi doktor bir hafta sonra görelim gelişimi dedi ama kendisi izinde oldugu için 14ünde pazartesi gel dedi yani başka bir doktora gidecektim oda anjio olmuş :) bende herşeyde vardır bir hayır dedim ve bekliyorum bakalım :)Kuzum çok geçmiş olsun. Randevunu daha erkene çekip gitme şansın yok mu? İnşallah güzel haberler alırsın
Öyle yapıyorum kuzumKuzum aslında benim gitdiğim doktor uzman biriside diğil siravi bir doktor sadece bence benim düşüklerimden dolayı korkutmuş beni..değişib değişmemek o konuda canım bilemem için nasıl rahat ediyorsa öyle et ama şimdilik uzan
Of ben doktor ne derse yapan biriyimdirCnm buarada bn dun istanbuldaydım, bugun yıne yazlığa geldım
Dün saglık ocagıma gdip gebelik kaydımı açtrdım
İdrar tahlılı takıbını bzde yaparz dedi, 2 hafta sonra gel bıkaç vıtamıne bakalım dedide ben gidemem işte zırt pırt
9 ekimde tetenos aşısına çagrdı (çok grekli görmuyorum) aşıymış, testmiş çok zorunlu bulmuyorum artık.
Öyle bi devire geldık ki vucudumuza giren şeyler artık sanki bize daha zarar verıyomuş gbi düşünmeye başladım