2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Genoks ve Dokucell isimli firmaları verdi.
Biz sizinle aynı hastaneye gidiyoruz sanırım, size önerilen firma oldu mu
Dokucell dediğiniz çift taraflı broşür değil mi? Bana da aynısını verdi doktor Nipt Plus yazan sanırım fetal dna testi yapan. Bir tanıdığımız var çocuk doktoru doktorların bu konuda ticari kaygı güttüklerini söyledi en son o yüzden ben de emin olamıyorum firma konusunda.
Üniversiteye kontrol açtırıcam haftaya randevu aldım özel harici bir takibim olsun istiyorum.

Evet, gerçekten öyle internette de hep bir korku senaryosu sanki çoğunun iyi olduğu kadar kötü tecrübesi de oluyor biz de hep kötüsünü okuyup onu dert ediyoruz. Dediğin gibi hiçbir şey araştırmadan sağlıklı süreç geçirmeliyiz

Evet, tam olarak o broşür ve ek olarak genoks firması.
İkisi hakkında da şikayetler mevcut,numunenin yurtdışına gittiği firmalar daha güvenilir anladığım kadarıyla.
Test zamanı gelene kadar karar vermiş olurum, size de bilgi veririm.
İki ayrı yerden eş zamanlı takip edileceksiniz o zaman, oradan nipt konusunda öneri alırsanız paylaşır mısınız

Tabii ki paylaşırım. Doktorunuz en geç kaçıncı haftayı söyledi test için? Sanırım sizinle aramızda bir haftadan fazla var benim bir an önce karar vermem gerekecek.

Kızlar ben 6+5 im bı kaç gündür yemeklerden sonra çarpıntım oluyor ayrıca doğru düzgün belirtim yok. Mide bulantım hiç yok sadece kokuda artış esnemelerim tuvalet sıkışması var bu kadar daha bebeği de görmedim göğüs ağrım var ama öyle aman aman değil pazartesi doktor randevum kesede bebek görecek miyim kalp atışı duyacak mıyım stresi yaşıyorum.

Yok canım bebişinkini sormuştum :) ama hamilelerde nefes darlığı oluyormuş

Çarpıntı ara ara bende de oluyor ama mide bulantısı herkeste olacak diye bir şey yok. Ben 9+3üm mide yanmam oluyor mide bulantım yok arada tiksinmem oluyor o kadar. Zaten belirtilerin var ve güzel belirtiler inşallah bu sefer görürsün kalp atışını

Ben de öyle okudum internette ben de çok merak ediyorum cinsiyeti. İsimler hazır gerçi erkek belli ama kız kesin değil henüz. Bi de canım hep tuzlu istiyor.
Bizim daha isim hakkında fikrimiz yok. Eşim çektiğim acıları görünce (iğne konusu) bana bıraktı ismi ne olursa kabulmüş ama ben beğenemiyorum hiç

Kızlar ben de kontrole gittim. Kalbini duydum çok şükür. Çok mutlu oldum. Sat a göre 7+5 ti . Ultrasona göre Benim minişim 7+4 müş :) .
Kalbi de 154 atıyor. Allah'ım şükürler olsun. :) Solda bir kistim oluşmuş o da çok normal dedi. Takip edilecek sadece.

Allah hepimize bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Sağlıkla atlatalım bu dönemi.

Cnm tebrik ederım
Bnımde dün 7+6 idi ultrasona göre
Sağda 7 cm kistım var takip edilecek kanamalı kist..

Senın kistın cinsini ve santimini söyledımı cnm?
Kistle ılgılı bısey dedimi

Cnm tebrik ederım
Bnımde dün 7+6 idi ultrasona göre
Sağda 7 cm kistım var takip edilecek kanamalı kist..

Senın kistın cinsini ve santimini söyledımı cnm?
Kistle ılgılı bısey dedimi
Teşekkür ederim

Yok söylemedi cinsini ve boyunu. Yumurtlama döneminden sonra oluşabilen normal bir kist önemli değil merak etme dedi geçti. Ben de sormadım canım.

Anne karnında işerken bebeğinizi hiç gördünüz mü? Ben bugün fark ettim videosunda bebeğimin işediğini ama bana bir erkek, bir kız dediler. Bebek yukarı doğru işiyor acaba kız bebekler de yukarı doğru mu işer anne karnında bir bilginiz var mı? En son kız bebek dediler. Görüntüyü bırakıyorum bir de siz bakın. Böyle yukarı doğru işeyen kız bebek olur mu kafam karıştı doğrusu?

Eklentiler

• Screenshot_20230808-195514_WhatsApp.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba, birilerini üzeceğini düşünüp silmek de istedim, nasıl silindiğini gösteren bir arkadaş olmuş ancak ben yapamadım. Bu desteğinize çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi grupta benden başka kürtaj olan da paylaştı, bu nedenle özellikle en başa tetiklenebilecek kişiler okumasın diye de belirttim ama herkesin gönlü bir, görgüsü bir olmuyor. Size sağlıklı bir gebelik ve çok güzel günler dilerim. Ancak toparladım da yazabildim, kusura bakmayın lütfen. Kocaman sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…