Ben de 6 temmuzda transfer oldum6+5 dedi kuzum. Senle hesaplamıştık ya 5 gün geç diye öyle olunca tam oluyor. Yani 6 temmuzda hamile kalmışımnasıl mutluyum nasıl sevinçliyim yerimde duramıyorum anlatamam sağlıkla devam etsin inşallah
Benim fiyat bilgim yok acaba ne kadara yapiyorlarBen de Fetal DNA testi yaptıracağım, fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı, hemen hemen hepsi evde bile kan alabiliyorlar.
Beni takip eden hekim fetal DNA testi yapan 2 firmanın broşürünü verdi fakat araştırdığım kadarıyla firmalar bana pek güven vermedi, o iki seçeneğe bağlı kalmamaya karar verdim.
bu yüzden kendim uluslararası standartlara uygun, akredite güvenilir firmaları araştırıyorum hala, umarım bulabilirim :)
Ben de 6 temmuzda 6. Gün embriyosu oldum perşembe bebeği göremedik bu perşembe in sallah görürüm ben deBen de 6 temmuzda transfer oldum
Amin kuzum inşallahBen de 6 temmuzda 6. Gün embriyosu oldum perşembe bebeği göremedik bu perşembe in sallah görürüm ben de
350-400 dolar civarıBenim fiyat bilgim yok acaba ne kadara yapiyorlar
Kendi kalp atışım değil mi? Vücudumuzdaki kan miktarı artığı için çarpıntı yaşamamız normal. Ben ölçemedim ama ara ara çarpıntı yaşıyorum. Yemekten sonra yada iş yapıp sonrasında oturduğumda kalbimin atışını hissediyorum resmenKalp atışlarınız kaç çıkıyor?
Benim ilk 162ydi geçen hafta da 152 çıktı değişen bir şey mi acaba bu da beni telaşlandırdı ama doktor olması gereken değerde dediKalp atışlarınız kaç çıkıyor?
Ben bebek diye anladım ama yanlış mı anladım acabaKendi kalp atışım değil mi? Vücudumuzdaki kan miktarı artığı için çarpıntı yaşamamız normal. Ben ölçemedim ama ara ara çarpıntı yaşıyorum. Yemekten sonra yada iş yapıp sonrasında oturduğumda kalbimin atışını hissediyorum resmen
Valla ben de yanlış anlamış olabilirimBen bebek diye anladım ama yanlış mı anladım acaba
Doktor da öyle söyledi işte biz her şeye bir şey buluyoruz mutlaka bir mart gelse de sağlıkla doğursakValla ben de yanlış anlamış olabilirimama bebekte 140-160 arası normal
Size hangi firmaların broşürünü verdi acaba. Bir de firma kararı verirseniz burada da paylaşabilir misiniz ben hala kararsızım önce ikili yaptıracağım sanırım.Ben de Fetal DNA testi yaptıracağım, fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı, hemen hemen hepsi evde bile kan alabiliyorlar.
Beni takip eden hekim fetal DNA testi yapan 2 firmanın broşürünü verdi fakat araştırdığım kadarıyla firmalar bana pek güven vermedi, o iki seçeneğe bağlı kalmamaya karar verdim.
bu yüzden kendim uluslararası standartlara uygun, akredite güvenilir firmaları araştırıyorum hala, umarım bulabilirim :)
Araştırmak çok zarar veriyor insana. Birebir tecrübe ettiğim için bu durumu :). Biraz cahil kalmak daha sağlıklı sanırım bu evrede. Ben de kendimi tutamıyorum çoğu zaman. Elimde süreli telefon bi şeylere bakıyorum araştırıyorum ama boşuna gerginlik. Marta kadar olabildğince cahillik mutluluktur sözünü motta yapıp güvendiğimiz bir doktoru dinlemek lazım galiba. Çünkü araştırmayı geçtim, 2 farklı doktor bile ayrı ayrı şeyler söylüyor kimi zaman.Doktor da öyle söyledi işte biz her şeye bir şey buluyoruz mutlaka bir mart gelse de sağlıkla doğursak
Genoks ve Dokucell isimli firmaları verdi.Size hangi firmaların broşürünü verdi acaba. Bir de firma kararı verirseniz burada da paylaşabilir misiniz ben hala kararsızım önce ikili yaptıracağım sanırım.
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Ben de 6+1 de duymuştum kalp atışını. Bebek 3.8 mm ydi. Evet dediğin gibi minik minik atıyordu kalbi. Ama 10 gün sonra gittiğimde normal halini almıştı. Senin de öyle olacaktır inşallah. Sağlıklı gebelikler :)Merhaba kızlar bugün 6+1 de bebeği çok minik bir şekilde gördük yolk sac ve minik bebek oluşmuş fakat kalp atışı henüz çok cılız olur diye doktorum dinletmedi Eylül 1'e randevu verdi o zamana kadar sabredebilirim umarım
Siz avukatımısınız?siz kimin hangi konuyu hangi topiğe atması gerektiğini biz anlamayanlara anlatın biz anlamamışız siz anlamışsınız tebrikler ama bu kadar algı yüksekliğinize rağmen hala bir gecmiş olsun dememeyi de erdem sayıyorsunuz heralde
evet iyi bildiniz gerçekten avukatımSiz avukatımısınız?
Konu kapanmışken neden savunmaya geçiyorsunuz? Ben ona cevap yazmışım, sizene...
Topiği busekılde tartışmalarla mesgul etmeyin, bugun 2 arkadas yeterince tartıştı ve ban yediler.
Herkes kendi işine baksın
Kımse kımseyi savunmasın
Kadının biri ortaya bişey arttı
Maşallah millet asker kesıldı
Hayırdır yaaa
Hamileliğinizle ilgilenin siz