Çok şükür canım.Ben duramıcam yarın kesin doktora gitmeyi düşünüyorum randevu bulursam içim rahat diğil
:) hamilelik sizin sinirlerinize dokunmus . sıkıntı yasamıs evladını kabetmiş bi insna gidin burdan burda yazmayın diyosunuz bi de kul hakkından bhsediyosunuz :) bizler burda sadece mutluluğmuzu değil üzüntülerimizi korkularımızı endişelerimizi de paylaşmak için varız asıl siz yanlıs anlamıssınız bu sistemi . sonuc olarak bu grup mutlu mart anneleri grubu değil sadece mart anneleri grubu . hayatta kötü şeyler oluyosa burada da oluyor . sadece güzel şeyler görmek istiyorsnız da dediğim gibi sanırım o sekilde pembe mutlu yorumlar platformu yok benim bildiğim :) varsa oraya gitmeniz sizin için daha yararlı olacaktırYa basit misiniz acaba çocuk çocuk yorumlar beni ne kadar tanıyorsunuzda hakkımda bu şekilde konuşabiliyorsunuz ben sizi ALLAH'A HAVALE EDİYORUM hanımefendi, işi hakaret boyutuna taşıdınız çünkü KUL HAKKI YEDİĞİNİZİNDE FARKINDA OLUN ŞU AN, ayrıca burda herkesin vazifesi mi var, siz forum mantığını anlamamışsınız bende size ders verecek değilim çünkü haddinizi aştınız muhattap olmayın daha fazla iyi günler.
Karından canım. Aslında biraz göbüşlüyüm alttan mı baksak dedi sonra neyse dur bakarız ya dedi baktıHadi hayırlı olsun. Vajinal ultrason mu karından mı acaba
ben de katılamazsınız demedim zaten rahatsız olan gelmesin dedim . ayrıca üstünüze vazife olmayan bi konuda ilk yorum yapan sizsiniz. kimseyi engelleyemezsiniz burda isteyen istediğini yazar . kötü kalbinizi göze alarak buradayız bizler . siz de göze alabiliyosanız devam edin kalmaya
Ben gidin burdan mı yazmışım gözünüzle okuyun beyninizle düşünün sonra yorum yapın, yaptığı koca koca başlıktan dolayı okumayın demişsiniz ama bunu yazdıgınız için insanlar özellikle okur dilerseniz ayrı başlık açabilirsiniz daha çok insana ulaşabilirsiniz size konuyla ilgili yardımcı olabilecek dedim. Okuduğunuzu anlayın sonra üstünüze vazife ya yorum yapın ok. Bu kovmamı tavsiyede bulunmuşum daha tavsiye cümlesini ayırt edemiyorsanız daha da bir şey demeyeceğim. Ayrıca hamilelik dokunmadı canım bana sığ düşünceler dokunuyor okuduğunu anlayamayan etrafa yargı satanlar dokunuyor ok:) hamilelik sizin sinirlerinize dokunmus . sıkıntı yasamıs evladını kabetmiş bi insna gidin burdan burda yazmayın diyosunuz bi de kul hakkından bhsediyosunuz :) bizler burda sadece mutluluğmuzu değil üzüntülerimizi korkularımızı endişelerimizi de paylaşmak için varız asıl siz yanlıs anlamıssınız bu sistemi . sonuc olarak bu grup mutlu mart anneleri grubu değil sadece mart anneleri grubu . hayatta kötü şeyler oluyosa burada da oluyor . sadece güzel şeyler görmek istiyorsnız da dediğim gibi sanırım o sekilde pembe mutlu yorumlar platformu yok benim bildiğim :) varsa oraya gitmeniz sizin için daha yararlı olacaktır
insallah canım benim aminnnn yeter ki kalplerimiz bir olsun herşeyi hep beraber atattacağız buradan inşallah iyi kötüÇok haklısınız amaa hepsi geçiyor böyle düşünün bakın size cevap vereli ne kadar uzun süre geçmişş inşallah böyle hızla geçip evlatlarımızı güzelce kucağımıza alalım
Git kuzum rahatlarsın. Vallahi rahatladımÇok şükür canım.Ben duramıcam yarın kesin doktora gitmeyi düşünüyorum randevu bulursam içim rahat diğil
Sevindim adına canım.Sende durumlar nasıl?ben çok rahatım bu beni çok düşündürüyorGit kuzum rahatlarsın. Vallahi rahatladım
Gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
vicdan ve siz :) bi de sığ düşünce demişsiniz .. bu konuya sebep olan davranısınız cok da derin düşünceler içermiyor diye düşünüyorum . neyse umarım siz de bir sıkıntı yasamazsınız insallah . keza üstünüze bu sekilde gelip de dışlayan olursa cok üzülürsünüz diye düşünüyorum . insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş . küçük ve basit gördüğünüz bi çok şey sıkıntı yaşamıs birine travma yaşatabilir bilginiz olsun . o kişi şuan cok hassas . bunu düşünemeyecek kadar sığ değilseniz dualarım sizinle .. insllah aynı seyleri yasamazsınız. bi de o hassas haline rağmen bastan uyarmıs sizi ne kadar da ince bi düşünce rahatsız olan okumasın demiş . böye insanlara cok ihtiyac var bu devirde ...Ben gidin burdan mı yazmışım gözünüzle okuyun beyninizle düşünün sonra yorum yapın, yaptığı koca koca başlıktan dolayı okumayın demişsiniz ama bunu yazdıgınız için insanlar özellikle okur dilerseniz ayrı başlık açabilirsiniz daha çok insana ulaşabilirsiniz size konuyla ilgili yardımcı olabilecek dedim. Okuduğunuzu anlayın sonra üstünüze vazife ya yorum yapın ok. Bu kovmamı tavsiyede bulunmuşum daha tavsiye cümlesini ayırt edemiyorsanız daha da bir şey demeyeceğim. Ayrıca hamilelik dokunmadı canım bana sığ düşünceler dokunuyor okuduğunu anlayamayan etrafa yargı satanlar dokunuyor okha sende bunlardan biriysen üstüne alınabilirsin şimdi vicdanınızla baş başa bırakıyorum son kez yazdım. Konuyu uzatmak istemıyorum.
Çok hafif mide bulantıları oluyor kuzum. Ama bende burada okuduğum hiçbir şey yok. Yazdım ya geçen kabız olunuyormuş ben ishalimSevindim adına canım.Sende durumlar nasıl?ben çok rahatım bu beni çok düşündürüyor
Amin kuzum hepimizin inşallahGözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Senin haftalarda bendede vardır sonra bir anda kesildi.Kabız normaldede oluyorum hep var şimdide var.Akıntım fitil kullandığımdan belli olmuyor.Bebişimi görsem ağlıcam o kadar şaşırıcam umutsuzum her şeyin bir anda kesilmeyinden içimde korku her şey varÇok hafif mide bulantıları oluyor kuzum. Ama bende burada okuduğum hiçbir şey yok. Yazdım ya geçen kabız olunuyormuş ben ishalimakıntım çok var sadece
Çok sevindimKarından canım. Aslında biraz göbüşlüyüm alttan mı baksak dedi sonra neyse dur bakarız ya dedi baktı
Gözünüzaydın darısı bana ve duymayanlara en son keseyi görmüştük 15mm di,bu cuma de gidicem inşallh sağlıklıdır kalbini duyar geliriz
çok sevindiiiim hayırlı olsun
Git kuzum rahatla. Ben nasıl rahatladım anlatamam. Ağladık biz de eşimleSenin haftalarda bendede vardır sonra bir anda kesildi.Kabız normaldede oluyorum hep var şimdide var.Akıntım fitil kullandığımdan belli olmuyor.Bebişimi görsem ağlıcam o kadar şaşırıcam umutsuzum her şeyin bir anda kesilmeyinden içimde korku her şey var
Bana günde 1 bardağı geçmeyecek şekilde içebilirsin demişti.Kızlar günaydınnndoktoru ile kahve konusunu konuşan var mı ? Benim bu ara canım çok soğuk kahve çekiyodu günde 1 bardaktan bisey olmaz diye dusunuyorum hemde sütlü sonuçta doktorada sormayı unuttum aranızda soran var mi merak ettim
İnşallah görürsünüzÇok sevindimbenimde şuan tam 7+1 geçen hafta 6+1 de gözükmedi. Yolk sac ve kese gözüktü ama erken şuan dedi. 3 gün sonraya randevu verdi bakalım inşallah duyarız göreriz bizde
İnşallah kuzumGözünüzaydın darısı bana ve duymayanlara en son keseyi görmüştük 15mm di,bu cuma de gidicem inşallh sağlıklıdır kalbini duyar geliriz
Teşekkür ederim canımçok sevindiiiim hayırlı olsun