2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Çok pardon da yazılan cevabın neresi kırıcı siz neresine kırıldınız ki size yazılan bir şeyde yok ortada, gayette kibar bir dille konunun yerinin burası olmadığını yazdım, insanlar genelde yapma denilen şeyi yapar, konuya özel başlık açarsanız daha çok kişiye ulaşırsınız dedim bir kaç kez daha okuyun isterseniz yazdığımı

Olumsuz hiç bir şey yok ki döndüm tekrar tekrar okudum yazdığımı, ki yazdıklarımdan emin olmama rağmen, yazının devamı atlayarak okudum etkilenirmiyim emin olamadığım için olumsuz gördüğüm bir çok yazıyı okumuyorum es geçiyorum, kendi psikoloji mi etkilemek istemediğim için, dolayısıyla da bir sorununuz varsa onun için ayrı başlık açsanız daha iyi olur dedim, ztn farklı birşey söylesem mesajı yazan arkadaşta onaylamazdı,

Canım bana yazmışsın ama yazan ben değilim bende aynı şeyi söyledim zatn
Aa pardon cnm yanlış alıntı yapmışım
Biz burda tabıkı her türlü konuyu dinlıyoruz, düşük yapanları, kürtaj olanlara cevap verıyoruz ama arkadaş büyük harflerle öyle bi başlık atmış ki göze batıyor oyuzden tepkı aldı bnce, yoksa yazdığında bısey yok ama şuda gercek o kadar topik varken, gebelik planlayanlar topikleri varken, ileri yaş gebelik isteyen topikleri varken, anneler grubuna atılmamalı bu mesaj

Selam kızlar 7+0 la sürpriz yumurtamla giriş yapıyorum,37 yaşıma giricem,3evladım daha var,herkese sağlıklı günler diliyorum kk nın yeri ayrıdır ortanca oğlumda keşfetmiştim şimdi kendileri 9yaşında,ah ahh 2014 haziran annelriydik

CANIM cok gecmiş olsun tabiki burada paylaşacaksın sonucta mart annesi olacaktın bunlar hamileliğin birer parçası ve buradaki herkesin de yaşayabileceği bir şey.. zaten bunlardan kötü etkilenen insanlar zaten bu tür platformlara girmesin .. kürtaj sonrası cok daha kolay oluyormus hamilelik hiç sıkma canını pozitif olmaya calıs umuudunu yitirme ki bir an önce tekrar hamile kal dualarım seninle

ayrıca zaten psikolojisi kötü durumda olan kayıp yasamıs birini burda dıslamak ne kadar doğru . ister buraya yazar ister baska b yere sonuc olarak mart annesi olacaktı devam etseydi . herkes ne kadar katı kuralcı . bu kaddar gaddar olmamak lazım diye düşünüyorum . hele ki böyle hassas bir konuda .

İsteyen istediği yere birşey yazabiliyorsa isteyende istediği yere katılabilir kimseye düşmüyor madem karar vermek sizede düşmez iyi günler

Kızlar selam ben 7 haftalık hamileyim bu hafta mide bulantım çok fazla arttı. Doktorum gece iki tane prilam al dedi. Gün içerisinde mide bulantım devam ediyor ve aşırı gaz var su içmeye korkuyorum böle gaz sıkıntısı gebelikten önce yaşamamıştım. Aranızda bu problemi yaşayan var mı hem mide yanması hem gaz hem bulantı çok can sıkıcı oluyor gerçekten

Gaz için yemeklerden sonra rezene çayı tüketebilirsin maksimum 2 bardak olacak şekilde hem tuvalete rahat çıkarsın hem de gaz işini çözer, yemeklerine ekstra kimyon kullan yine gaz için, benım diyetisyenim buz önermişti bulantı için birde taze zencefil, ufak bir buz kalbını emebilirsin demişti, zencefilide taze olarak çok ince dilim halinde tüketebilirsin veyahut içeceğin suya at biraz beklet, veya zencefilli şeker tüket

Çok teşekkür ederim cevap için. Aktardan alayım rezene. Zencefil ve buzuda deneyeceğim. Gerçekten zormuş bu hamilelik süreci umarım 9 ay böle geçmez

İsteyen istediği yere birşey yazabiliyorsa isteyende istediği yere katılabilir kimseye düşmüyor madem karar vermek sizede düşmez iyi günler
ben de katılamazsınız demedim zaten rahatsız olan gelmesin dedim . ayrıca üstünüze vazife olmayan bi konuda ilk yorum yapan sizsiniz. kimseyi engelleyemezsiniz burda isteyen istediğini yazar . kötü kalbinizi göze alarak buradayız bizler . siz de göze alabiliyosanız devam edin kalmaya

Ya basit misiniz acaba çocuk çocuk yorumlar beni ne kadar tanıyorsunuzda hakkımda bu şekilde konuşabiliyorsunuz ben sizi ALLAH'A HAVALE EDİYORUM hanımefendi, işi hakaret boyutuna taşıdınız çünkü KUL HAKKI YEDİĞİNİZİNDE FARKINDA OLUN ŞU AN, ayrıca burda herkesin vazifesi mi var, siz forum mantığını anlamamışsınız bende size ders verecek değilim çünkü haddinizi aştınız muhattap olmayın daha fazla iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…