- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
Canım bana yazmışsın ama yazan ben değilim bende aynı şeyi söyledim zatnNeden bunu mart ayı annelerıne yazıyosunuz ki??
Szın konunuz farklı
Çok pardon da yazılan cevabın neresi kırıcı siz neresine kırıldınız ki size yazılan bir şeyde yok ortada, gayette kibar bir dille konunun yerinin burası olmadığını yazdım, insanlar genelde yapma denilen şeyi yapar, konuya özel başlık açarsanız daha çok kişiye ulaşırsınız dedim bir kaç kez daha okuyun isterseniz yazdığımıhayır çok kibar yazdığı için bu kırıcı yorumu yapma hakkı buldunuz burada bir sürü bebeğimin kalbi durdu kaybettim diyen oldu kimsenin gıkı çıkmadı çok ayıp buldum yaptığınız yorumu bende
Olumsuz hiç bir şey yok ki döndüm tekrar tekrar okudum yazdığımı, ki yazdıklarımdan emin olmama rağmen, yazının devamı atlayarak okudum etkilenirmiyim emin olamadığım için olumsuz gördüğüm bir çok yazıyı okumuyorum es geçiyorum, kendi psikoloji mi etkilemek istemediğim için, dolayısıyla da bir sorununuz varsa onun için ayrı başlık açsanız daha iyi olur dedim, ztn farklı birşey söylesem mesajı yazan arkadaşta onaylamazdı,canım ben 39 yasındayım hemen kaldım doktor bana bir kez kalan bir daha kalır demişti hatta kirtaj sonrası hamile kalmak daha kolay oluyor folik asite devam edin bir de ovulasyon testi kullanın mutlaka ben düzenli olurum ama yine de pik gününde oynama oldu çok memnın kaldım biz de yaş nedeniyle biz o pik döneminde gün aşırı değil hergün olduk ama eşim sigara kullanmıyor o fark ediyor galiba emin olun tekrar kalırsınız
olumsuz yorum yapan arkadaslarımıza da çok şaşırdım burada buna benzer bir dolu hikaye okuduk hepsine de içten bir şekilde geçmiş olsun diledik
daha önümüzde ikili taramalar fetal dna lar bir dolu süreç var amacımız birbirimize destek olmak değil mi?
ben yoksa kimsenin aldığı çıtçıtlı body ya da bebek arabası markası için burada değilim
bir geçmiş olsun demek bu kadar zor değil ki bu arkadas hep mart anneleri grubundaydı çok üzüldüm olumsuz yorum yapanlar adına
Hiç sormak aklıma gelmedi ultrasonda kağıdında da yazmıyor galiba
Ben kullanıyorum doğuştan tiroid bezlerim oluşmamış onun için kullanıyorum 21 yaşındayım daha oluşan bir şey yok ömür boyu kullanıcakmışımTsh2 değeri yüksek çıkan oldu mu aranızda ?
EUTHYROX ilscını kullanan var mı tiroid için ?
Bende 150Ben eutroxy 100 içiyorum
Aa pardon cnm yanlış alıntı yapmışımCanım bana yazmışsın ama yazan ben değilim bende aynı şeyi söyledim zatn
CANIM cok gecmiş olsun tabiki burada paylaşacaksın sonucta mart annesi olacaktın bunlar hamileliğin birer parçası ve buradaki herkesin de yaşayabileceği bir şey.. zaten bunlardan kötü etkilenen insanlar zaten bu tür platformlara girmesin .. kürtaj sonrası cok daha kolay oluyormus hamilelik hiç sıkma canını pozitif olmaya calıs umuudunu yitirme ki bir an önce tekrar hamile kal dualarım seninle- GEBELİĞİ RİSKLİ OLAN, GEBELİĞİYLE VEYA BEBEĞİNİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ ENDİŞESİ OLAN, TETİKLENEBİLECEK ARKADAŞLAR OKUMASIN -
8. haftadam yani cuma günü gebeliğimi bebek gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık. 38 yaşındayım, bir önceki ay kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldım ve 6+3'ten sonra gelişmedi, kalp atışı duyamadık.
Burada heyecanla veya tedirginlikle gebelik takibinde olan arkadaşlar var, umuyorum okumaz ve canlarını sıkmazlar. Kürtajdan toparlandıktan sonra ilk iş buraya geldim resmen. Kürtaj sonrası bu kadar geç yaşta hamile kalan var mıdır aramızda? Bana umut olurdu...
ayrıca zaten psikolojisi kötü durumda olan kayıp yasamıs birini burda dıslamak ne kadar doğru . ister buraya yazar ister baska b yere sonuc olarak mart annesi olacaktı devam etseydi . herkes ne kadar katı kuralcı . bu kaddar gaddar olmamak lazım diye düşünüyorum . hele ki böyle hassas bir konuda .CANIM cok gecmiş olsun tabiki burada paylaşacaksın sonucta mart annesi olacaktın bunlar hamileliğin birer parçası ve buradaki herkesin de yaşayabileceği bir şey.. zaten bunlardan kötü etkilenen insanlar zaten bu tür platformlara girmesin .. kürtaj sonrası cok daha kolay oluyormus hamilelik hiç sıkma canını pozitif olmaya calıs umuudunu yitirme ki bir an önce tekrar hamile kal dualarım seninle
İsteyen istediği yere birşey yazabiliyorsa isteyende istediği yere katılabilirCANIM cok gecmiş olsun tabiki burada paylaşacaksın sonucta mart annesi olacaktın bunlar hamileliğin birer parçası ve buradaki herkesin de yaşayabileceği bir şey.. zaten bunlardan kötü etkilenen insanlar zaten bu tür platformlara girmesin .. kürtaj sonrası cok daha kolay oluyormus hamilelik hiç sıkma canını pozitif olmaya calıs umuudunu yitirme ki bir an önce tekrar hamile kal dualarım seninle
Gaz için yemeklerden sonra rezene çayı tüketebilirsin maksimum 2 bardak olacak şekilde hem tuvalete rahat çıkarsın hem de gaz işini çözer, yemeklerine ekstra kimyon kullan yine gaz için, benım diyetisyenim buz önermişti bulantı için birde taze zencefil, ufak bir buz kalbını emebilirsin demişti, zencefilide taze olarak çok ince dilim halinde tüketebilirsin veyahut içeceğin suya at biraz beklet, veya zencefilli şeker tüketKızlar selam ben 7 haftalık hamileyim bu hafta mide bulantım çok fazla arttı. Doktorum gece iki tane prilam al dedi. Gün içerisinde mide bulantım devam ediyor ve aşırı gaz var su içmeye korkuyorum böle gaz sıkıntısı gebelikten önce yaşamamıştım. Aranızda bu problemi yaşayan var mı hem mide yanması hem gaz hem bulantı çok can sıkıcı oluyor gerçekten
Çok teşekkür ederim cevap için. Aktardan alayım rezene. Zencefil ve buzuda deneyeceğim. Gerçekten zormuş bu hamilelik süreci umarım 9 ay böle geçmezGaz için yemeklerden sonra rezene çayı tüketebilirsin maksimum 2 bardak olacak şekilde hem tuvalete rahat çıkarsın hem de gaz işini çözer, yemeklerine ekstra kimyon kullan yine gaz için, benım diyetisyenim buz önermişti bulantı için birde taze zencefil, ufak bir buz kalbını emebilirsin demişti, zencefilide taze olarak çok ince dilim halinde tüketebilirsin veyahut içeceğin suya at biraz beklet, veya zencefilli şeker tüket
ben de katılamazsınız demedim zaten rahatsız olan gelmesin dedim . ayrıca üstünüze vazife olmayan bi konuda ilk yorum yapan sizsiniz. kimseyi engelleyemezsiniz burda isteyen istediğini yazar . kötü kalbinizi göze alarak buradayız bizler . siz de göze alabiliyosanız devam edin kalmayaİsteyen istediği yere birşey yazabiliyorsa isteyende istediği yere katılabilirkimseye düşmüyor madem karar vermek sizede düşmez iyi günler
2. Trimester dedikleri dönemde rahatlarsın cnmÇok teşekkür ederim cevap için. Aktardan alayım rezene. Zencefil ve buzuda deneyeceğim. Gerçekten zormuş bu hamilelik süreci umarım 9 ay böle geçmez
Hadi hayırlı olsun. Vajinal ultrason mu karından mı acaba
Ya basit misiniz acaba çocuk çocuk yorumlar beni ne kadar tanıyorsunuzda hakkımda bu şekilde konuşabiliyorsunuz ben sizi ALLAH'A HAVALE EDİYORUM hanımefendi, işi hakaret boyutuna taşıdınız çünkü KUL HAKKI YEDİĞİNİZİNDE FARKINDA OLUN ŞU AN, ayrıca burda herkesin vazifesi mi var, siz forum mantığını anlamamışsınız bende size ders verecek değilim çünkü haddinizi aştınız muhattap olmayın daha fazla iyi günler.ben de katılamazsınız demedim zaten rahatsız olan gelmesin dedim . ayrıca üstünüze vazife olmayan bi konuda ilk yorum yapan sizsiniz. kimseyi engelleyemezsiniz burda isteyen istediğini yazar . kötü kalbinizi göze alarak buradayız bizler . siz de göze alabiliyosanız devam edin kalmaya