2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
İnşallah güzel şeyler duyarım

Arkadaşlar merhaba ben de sata göre 8+2 yim fakat drum 12 gün geriden geldiğini ve kalp atışının çok yavaş olduğunu ve iyi düşünmediğini söyledi.tekrar bu cumaya kontrole çağırdı size hiç kalp atışı yavaşlığıyla ilgili bir şey söylendi mi ben de tedirgin tedirgin bekliyorum ilk gebelik spontan

- GEBELİĞİ RİSKLİ OLAN, GEBELİĞİYLE VEYA BEBEĞİNİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ ENDİŞESİ OLAN, TETİKLENEBİLECEK ARKADAŞLAR OKUMASIN -

8. haftadam yani cuma günü gebeliğimi bebek gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık. 38 yaşındayım, bir önceki ay kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldım ve 6+3'ten sonra gelişmedi, kalp atışı duyamadık.
Burada heyecanla veya tedirginlikle gebelik takibinde olan arkadaşlar var, umuyorum okumaz ve canlarını sıkmazlar. Kürtajdan toparlandıktan sonra ilk iş buraya geldim resmen. Kürtaj sonrası bu kadar geç yaşta hamile kalan var mıdır aramızda? Bana umut olurdu...

Okumasın dediğiniz için inanın herkes okur, bunu başlık olarak açsanız daha iyi olur en azından etkilenecek olan okumaz, sizinle aynı sıkıntıları olanlar varsa başlıktan zaten sizi bulup cevap yazarlar

Okumasın dediğiniz için inanın herkes okur, bunu başlık olarak açsanız daha iyi olur en azından etkilenecek olan okumaz, sizinle aynı sıkıntıları olanlar varsa başlıktan zaten sizi bulup cevap yazarlar
Haklısınız. Yazdığım yazıyı nasıl silebilirim acaba?

canım ben 39 yasındayım hemen kaldım doktor bana bir kez kalan bir daha kalır demişti hatta kirtaj sonrası hamile kalmak daha kolay oluyor folik asite devam edin bir de ovulasyon testi kullanın mutlaka ben düzenli olurum ama yine de pik gününde oynama oldu çok memnın kaldım biz de yaş nedeniyle biz o pik döneminde gün aşırı değil hergün olduk ama eşim sigara kullanmıyor o fark ediyor galiba emin olun tekrar kalırsınız

olumsuz yorum yapan arkadaslarımıza da çok şaşırdım burada buna benzer bir dolu hikaye okuduk hepsine de içten bir şekilde geçmiş olsun diledik

daha önümüzde ikili taramalar fetal dna lar bir dolu süreç var amacımız birbirimize destek olmak değil mi?

ben yoksa kimsenin aldığı çıtçıtlı body ya da bebek arabası markası için burada değilim

bir geçmiş olsun demek bu kadar zor değil ki bu arkadas hep mart anneleri grubundaydı çok üzüldüm olumsuz yorum yapanlar adına

Son düzenleme:
hayır çok kibar yazdığı için bu kırıcı yorumu yapma hakkı buldunuz burada bir sürü bebeğimin kalbi durdu kaybettim diyen oldu kimsenin gıkı çıkmadı çok ayıp buldum yaptığınız yorumu bende

Çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlarım 3 kez aynı şeyi yaşadım tekrar gene kalırsınız inşallah evet düşükten sonra daha kolay kalınıyor ilkinde bir yıl bekledim sonrakiler çok kısa zamanlardı inşallah sağlıklı olur bir sonraki ilk düşük mü benim ki ayrı oluyor banada bakmayın benimki tekrarlı düşük oluyor farklı bir durum az rastlanıyor üzülmeyin geçecek unutuyorsunuz ve size önerim bi bel bölgenize Hacemat yaptırın kürtajın etkileri azalsın

Geçmiş olsun. Kürtajın psikolojisin çok iyi bilirim Merak etmeyin bu yaşta hamile kaldıysanız kürtajdan sonrada hamile kala bilirsiniz o bir engel degil. Tavsiye ederim ki bir ay sonra ultrasonda yine temiz oldugunu kontrol edip yine hamilelige hazırlanmanız inşallah çok güzel olur

Arkadaşlar bişey okudum bugün bebek kalp ritmi 140 ise kız, 140'ın altında ise erkekmiş. Sizin kalp atışları kaç ölçüldü?

Arkadaşlar bişey okudum bugün bebek kalp ritmi 140 ise kız, 140'ın altında ise erkekmiş. Sizin kalp atışları kaç ölçüldü?
Cnm, bnım gecen hafta riskli diye sesini dınletmemişti
Bugun eşimde yanımda dıye duysun dıye sesini kısık bısekılde açtı
Sadece şiddetını sordum yani normalmi düşükmü dıye
Masallah dedi okdr
Fazla kurcalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…