Cnm sata göre kac haftalıksınBeta cuma günü 14 bindi bugün 28 bin cikti kan normal kese 2 cm çok çok ufak embriyo görüyorum ama gelismeyebilir dedi bilmiyorum
Adetim pek düzenli değil 35 bazen 40 günü bulduğu oluyordu 25 haziran son adetim 20 Haziranda 125 çıkmıştı beta o şekilde ogrendimCnm sata göre kac haftalıksın
Geç dollenme olablırmı
Adetlerın duzenlımıydı
İnşallah güzel şeyler duyarımAyyy inşallah tutunuyordur bebişin canım
Bnım hafif koku olayım bide agzımda tat yok
Göğsler hep acıyo zaten şiş
Cnm geç döllenme bna gecen hafta nredeyse 10 gün geride dedibugun 5 gun geride dedi,
Bna bugun dedıkı önemli olan sat falan değil, geriden gelmesi muhım değil, kontrollerınde kese nasıl, bebiş büyümüşmü, her kontrolde buyuyormu, kesenin etrafı bunlar bzım için onemlı olan dedi
Yarın haber et cnm inşşlah Allah buyuktür bol dua,
Buarada yine idrar yolu enfeksıyonu çıktı
Gecmemiş 1 haftada, ne hap vrecek bılmıyorum
16. Hafta itibariyle net olarak belli olurKızlar cinsiyeti biz kaçıncı haftada öğrenebilicez şuan çok erken herkes için biliyorum ama çevremde kimisi 20 haftada diyor kimisi 12 arada baya fark var :)
Okumasın dediğiniz için inanın herkes okur, bunu başlık olarak açsanız daha iyi olur en azından etkilenecek olan okumaz, sizinle aynı sıkıntıları olanlar varsa başlıktan zaten sizi bulup cevap yazarlar- GEBELİĞİ RİSKLİ OLAN, GEBELİĞİYLE VEYA BEBEĞİNİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ ENDİŞESİ OLAN, TETİKLENEBİLECEK ARKADAŞLAR OKUMASIN -
8. haftadam yani cuma günü gebeliğimi bebek gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık. 38 yaşındayım, bir önceki ay kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldım ve 6+3'ten sonra gelişmedi, kalp atışı duyamadık.
Burada heyecanla veya tedirginlikle gebelik takibinde olan arkadaşlar var, umuyorum okumaz ve canlarını sıkmazlar. Kürtajdan toparlandıktan sonra ilk iş buraya geldim resmen. Kürtaj sonrası bu kadar geç yaşta hamile kalan var mıdır aramızda? Bana umut olurdu...
Haklısınız. Yazdığım yazıyı nasıl silebilirim acaba?Okumasın dediğiniz için inanın herkes okur, bunu başlık olarak açsanız daha iyi olur en azından etkilenecek olan okumaz, sizinle aynı sıkıntıları olanlar varsa başlıktan zaten sizi bulup cevap yazarlar
İnanın okdr hakim değilim forumaHaklısınız. Yazdığım yazıyı nasıl silebilirim acaba?
Neden bunu mart ayı annelerıne yazıyosunuz ki??İnanın okdr hakim değilim foruma
canım ben 39 yasındayım hemen kaldım doktor bana bir kez kalan bir daha kalır demişti hatta kirtaj sonrası hamile kalmak daha kolay oluyor folik asite devam edin bir de ovulasyon testi kullanın mutlaka ben düzenli olurum ama yine de pik gününde oynama oldu çok memnın kaldım biz de yaş nedeniyle biz o pik döneminde gün aşırı değil hergün olduk ama eşim sigara kullanmıyor o fark ediyor galiba emin olun tekrar kalırsınız- GEBELİĞİ RİSKLİ OLAN, GEBELİĞİYLE VEYA BEBEĞİNİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ ENDİŞESİ OLAN, TETİKLENEBİLECEK ARKADAŞLAR OKUMASIN -
8. haftadam yani cuma günü gebeliğimi bebek gelişmediği için sonlandırmak zorunda kaldık. 38 yaşındayım, bir önceki ay kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaldım ve 6+3'ten sonra gelişmedi, kalp atışı duyamadık.
Burada heyecanla veya tedirginlikle gebelik takibinde olan arkadaşlar var, umuyorum okumaz ve canlarını sıkmazlar. Kürtajdan toparlandıktan sonra ilk iş buraya geldim resmen. Kürtaj sonrası bu kadar geç yaşta hamile kalan var mıdır aramızda? Bana umut olurdu...
hayır çok kibar yazdığı için bu kırıcı yorumu yapma hakkı buldunuz burada bir sürü bebeğimin kalbi durdu kaybettim diyen oldu kimsenin gıkı çıkmadı çok ayıp buldum yaptığınız yorumu bendeOkumasın dediğiniz için inanın herkes okur, bunu başlık olarak açsanız daha iyi olur en azından etkilenecek olan okumaz, sizinle aynı sıkıntıları olanlar varsa başlıktan zaten sizi bulup cevap yazarlar
Çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlarım 3 kez aynı şeyi yaşadım tekrar gene kalırsınız inşallah evet düşükten sonra daha kolay kalınıyor ilkinde bir yıl bekledim sonrakiler çok kısa zamanlardı inşallah sağlıklı olur bir sonraki ilk düşük mü benim ki ayrı oluyor banada bakmayın benimki tekrarlı düşük oluyor farklı bir durum az rastlanıyor üzülmeyin geçecek unutuyorsunuz ve size önerim bi bel bölgenize Hacemat yaptırın kürtajın etkileri azalsın- GEBELİĞİ RİSKLİ OLAN, GEBELİĞİYLE VEYA BEBEĞİNİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ ENDİŞESİ OLAN, TETİKLENEBİLECEK ARKADAŞLAR OKUMASIN -
Ben varımGaziantep te olan var mı?
Geçmiş olsun. Kürtajın psikolojisin çok iyi bilirim Merak etmeyin bu yaşta hamile kaldıysanız kürtajdan sonrada hamile kala bilirsiniz o bir engel degil. Tavsiye ederim ki bir ay sonra ultrasonda yine temiz oldugunu kontrol edip yine hamilelige hazırlanmanız inşallah çok güzel olur- GEBELİĞİ RİSKLİ OLAN, GEBELİĞİYLE VEYA BEBEĞİNİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ ENDİŞESİ OLAN, TETİKLENEBİLECEK ARKADAŞLAR OKUMASIN -
- GEBELİĞİ RİSKLİ OLAN, GEBELİĞİYLE VEYA BEBEĞİNİN GELİŞİMİYLE İLGİLİ ENDİŞESİ OLAN, TETİKLENEBİLECEK ARKADAŞLAR OKUMASIN -
Burada heyecanla veya tedirginlikle gebelik takibinde olan arkadaşlar var, umuyorum okumaz ve canlarını sıkmazlar. Kürtajdan toparlandıktan sonra ilk iş buraya geldim resmen. Kürtaj sonrası bu kadar geç yaşta hamile kalan var mıdır aramızda?
Cnm, bnım gecen hafta riskli diye sesini dınletmemiştiArkadaşlar bişey okudum bugün bebek kalp ritmi 140 ise kız, 140'ın altında ise erkekmiş. Sizin kalp atışları kaç ölçüldü?
Hiç sormak aklıma gelmedi ultrasonda kağıdında da yazmıyor galibaArkadaşlar bişey okudum bugün bebek kalp ritmi 140 ise kız, 140'ın altında ise erkekmiş. Sizin kalp atışları kaç ölçüldü?