2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Gunaydın kızlarım
Bn kontrolden çıktım
Sata göre 8+4 bugun, gecen p. Tesi gelmiştım 6+0 dı, geride demişti

Bugun ultrasona gore 7+6 dedi
Bebiş buyumuş
Progesteron 22 çıkmış, çok iyi dedi,

Kist öylece duruyor, kisti unut bısey yapamayz, günlük hayatına devam et dedi. sadece kistten dolayı ağar kaldrma ve hızlı dönme dedi, kist dönmesın dıye
Onun dışında düşük tehlıken yok dedi

Günaydın canım.Aynen 6 hafta çok geriden demişti şimdi tam olduBen sana dedim kisti boş ver sadece dediklerini et hiçbir şey olmaz Allahın izniyleDarısı bana haftaya güzel haberlerle gelim ben
Bence benim progesteronuma ilaçlar kullandığım için baktırmadı sonucta hem iğnesi hem fitili var yani düşük için önlem amaçlı her şey kullanıyorum..

Maşallah kuzum darısı başıma inşallah

Günaydın güne güzel başlattın vallahi çok sevindim darısı bu perşembe benim başıma bakalım ne dicek doktor :)

Maşallah .. çok sevindim. Yarın benim de randevum var . Darısı bizlerin de başına. İnşallah ben de sapasağlam görürüm

Günaydın güne güzel başlattın vallahi çok sevindim darısı bu perşembe benim başıma bakalım ne dicek doktor :)
Merhaba bulantılarınız falan nasıl aramızda bir gün var sanırım sizinle benim sat 10 Haziran

Merhaba bulantılarınız falan nasıl aramızda bir gün var sanırım sizinle benim sat 10 Haziran
Çok kötü vallahi 2 gün önce kusmalarımda başladı öğlen saat 1e kadar hiç birşey yiyemiyorum bugün ebe hemşire çağırdı ona anlattım mutlaka bişeyler yemen lazım zorla kendini falan dedi de zorlayınca kusmaya başlıyorum açım ama herşey kötü kokuyo perşembe doktora randevum var ona anlatıcam mide bulantısı için bişeyler verir heralde ebe hemşirede söyle mutlaka kullan birşey dedi.Tarttı bide bugün 3 kilo vermişim Sizlerde oluyormu acaba sürekli geğiriyorum sabahları geçmiyor akşama kadar.

Ya benimde vardı bi 6 gün gitti 2 gün geri geldi mide bulantılarım ama kusacak kadar değil bugün yine yok bilmiyorum inşallah yolundadır herşey siz en son ne zaman kontrole gittiniz ben cuma gideceğim bakalım 8+2 şuan

En son 26 temmuzda falan gittim sanırım 2 hafta sonra gel dedi 10 ağustosa randevu aldım.8+3 olduk bizde 1 gün var aramızda.Kalp atışını görmeye gittinizmi sizde?

En son 26 temmuzda falan gittim sanırım 2 hafta sonra gel dedi 10 ağustosa randevu aldım.8+3 olduk bizde 1 gün var aramızda.Kalp atışını görmeye gittinizmi sizde?
11 ine randevu aldım bende bakalım ne diyecek daha önce gittim kalp atışını duyduk ama ben 3 kez düşük yaptım kalp atışı durdu boş gebelik oldu ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…