Ben yaptiricam 32yim doktor da onerdi ikili tarama vs gerek yok direk onu yaptir dedi 350$ mis fiyati, bebis nasil bu aradaKızlar günaydın, yaşı 30 un üzerinde olanlar genetik test yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Dün doktorum önerdi ama çok kararsız kaldım ve stres yaptım.
2 haftada bir çağırıyor beni doktorum sizin nsilKızlar ne kadar sürede bir doktora gidiyorsunuz muayeneye
Beni 10 günde bir çağırıyor şuan için2 haftada bir çağırıyor beni doktorum sizin nsil
2 haftada 1, daha sonra ayda 1 olacak sanirim2 haftada bir çağırıyor beni doktorum sizin nsil
Hele hele şeker yüklemesine ztn gerek yok ben ilk oğlumda da yaptırmadım şimdide yaptırmayacağım bende 37 yasındayım doğuma. Kdr 38 olurum testlerde riskli olabılır yaştan dolayı ve bunu da biliyorum ne gerek var kendimede bebeğede stres yaşatmaya yazık günah değil miHer kelimesine katılıyorum
Bnde 39 yasındayım şeker yüklemesi, ikili test vs hıcbırını yaptırmayacagım
Rabbime tevekkül edıyorum, dua edıyorum
Kötü bi sonuç çıksa bile
Sonuç değişmeyecegıne göre masrafa grek yok, strese de grek yok
Evet prilam günde 4 taneye kadr kullanabilirsin dedi gece 2 tane içip yatıyorum yeterli oluyor canımPrilam mı canım
Bir şey çıkarsa ne yapabilicem ki düşüncesi kararsız bırakıyo beni. Dün gittim doktora şekli çok belli değil gibi ama şansımıza hareket etti çok garip bir şey yaaBen yaptiricam 32yim doktor da onerdi ikili tarama vs gerek yok direk onu yaptir dedi 350$ mis fiyati, bebis nasil bu arada
2 haftada bir çağırıyordu normalde, dün gittiğimde 9+5 dedi bir ay sonra sonra çağırdıKızlar ne kadar sürede bir doktora gidiyorsunuz muayeneye
O kismi o zaman dusunuruz insallah kotu bi sey cikmazBir şey çıkarsa ne yapabilicem ki düşüncesi kararsız bırakıyo beni. Dün gittim doktora şekli çok belli değil gibi ama şansımıza hareket etti çok garip bir şey yaa
Merhaba,bende migren hastayim kizimdayken sormuştum doktorum üç taneye kadar minoset icebilirsin demişti,normalde çok sık tutan migren ataklarimda hamilelikte azalmıştı tam tersi kızımda bunda 10. Hafta içindeyim iki defa tuttuKizlqr migreni olanlar varmi benim başım agriyor ilacimi dr onerdi icebilirsin dedi ama yinede korkuyorum
Bende panadol migrestop iciyorumo hemen kesiyo dr icebilirsin dedi dun sadece 1 kere ictim havalardan bence migrenMerhaba,bende migren hastayim kizimdayken sormuştum doktorum üç taneye kadar minoset icebilirsin demişti,normalde çok sık tutan migren ataklarimda hamilelikte azalmıştı tam tersi kızımda bunda 10. Hafta içindeyim iki defa tuttuŞifalar dilerim inşallah
Cnm inşallah duyarsınOyyy Kızlar ya çok gerginim. Kalp atışı duyarım inşallah bu haftabelki o zaman biraz rahatlarım. Böyle daha hamileyim diye düşünemiyorum bile. Bir de hamileler kabız olur falan deniyor ben aksine ishal oluyorum çok afedersiniz. Aklımda türlü şeyler var
İnşallah güzel şeyler duy kuzumCnm inşallah duyarsın
Bnde yarın doktorda olcam, tahlil falan
1 aydır nerdeyse kabızım
Koku hassasiyetım oluştu bnımde
Görebildiniz mi ?Kizlar benim içinde dua edin bende birazdan ultrasona gidicem 5+3 te doktor görememisti bebeği radyolojiye yönlendirdi cihazdan kaynaklı olabilir diye bugün 5+5 görürüm inşallah
İstanbul’da olsaydım Avicenna’da Cem Ardıç var ona gidecektim bir araştırın isterseniz ben memnun kalmıştım.Merhaba, kadın doğum doktoru tavsiyesine çok çoook ihtiyacım var. İstanbuldayım. Şişli bölgesinde. Lütfen varsa tavsiyeniz bana yazar mısınız
Çok teşekkür ederim.İstanbul’da olsaydım Avicenna’da Cem Ardıç var ona gidecektim bir araştırın isterseniz ben memnun kalmıştım.
bence düşük kanamalı oluyordur. kanamasız düşük olduğunu düşünmüyorumGünaydınlar. Düşük yapıyorsak bu kanamalı olur değil mi? Kanamasız düşük yapan olmuş mudur?