2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sonunda oldum bugün ben de ya lekelenme mi diye düşündüm önce ama arttı ve açık kırmızıya döndü emin oldum regl dir artık bu benim döngüm 30 falan ama şimdi kurtajin üstüne 28 gün oldu dongum değişti mi bilmiyorum bat 28 gün alacağım bakalım nolcak ben de regl biter bitmez ovulasyon takibine başlarım dediğin gibi düzenim ne oldu meraktayım. Ve ben de cok sevindim regl oldum diye

Eldorin merhaba canım ilk regl oldu şükür kurtajdan sonra. Ben öbür gruba da girdim burası devam etmiyor sanmıştım ama madem devam ediyor sat 13 Aralık, bat 10 ocak olarak guncelleyebilir misin iki grupta da olmamda sakınca yok sanırım

Canım ilk döngün kutlu olsun tabi eklerim hemen ben kürtajdan sonraki ilk döngümde hamile kaldım oğluma şimdi 3 yaşında umarım sen de hemen hamile kalırsın

Canım ilk döngün kutlu olsun tabi eklerim hemen ben kürtajdan sonraki ilk döngümde hamile kaldım oğluma şimdi 3 yaşında umarım sen de hemen hamile kalırsın
Cok teşekkür ederim canım Aminnn darısı başıma hem kalbinin güzelliği hem gebeliğin sebebiyle senden dua istiyorum zaten

Beni silebilirsin canım bu ay da olmadı

Merhaba,

Sat 19 kasım
Bat 18 aralık
İnşallah güzel haberler alırız

Günaydın kızlar bugün aşılamanın 10. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı fotoda görünmüyor pek biliyorum erken olabilir iğne etkisi de olabilir
Benim de 13. Gündü ilk 5 dk da bişey çıkmadı sizin ilk 5 dk da çıktı ise vardır sonradan çıktı ise geçersiz oluyor ben yarın sabah tekrar yapıcam pozitife döner mi bilmiyorum inş vardır

Bakar mısınız resimde pek belli olmuyor ama normalde daha belirgin çatlatma iğnesinin 13. Günü

Eklentiler

• IMG_20241213_222044.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20241213_222044.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 23
Benim de 13. Gündü ilk 5 dk da bişey çıkmadı sizin ilk 5 dk da çıktı ise vardır sonradan çıktı ise geçersiz oluyor ben yarın sabah tekrar yapıcam pozitife döner mi bilmiyorum inş vardır
Benim ilk 5 dk da çıktı ama iğne etkisi olabilir diye düşünüyorum

Burda daha net görünüyor sanki anlayanlar bir yorum yapabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-13-22-36-02-975_com.whatsapp.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın çatlama iğnesinin 14. Günü iğnenin etkisi tamamen geçmiş beni de silebilirsiniz listeden Rabbim hamile olanlara yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20241214_080254.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…