2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Günaydın kızlar bugün aşılamanın 10. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı fotoda görünmüyor pek biliyorum erken olabilir iğne etkisi de olabilir
Bence var iki gün sonra tekrar edin testinizi iğne etkisi de olabilir inşallah gebeliktendir

Bende kanda 92 ile öğrendimmm allahım şükürler olsun rabbim herhese nasip etsin inşallah bu güzel haberi duyguyu Eldorin
Ah canım ne güzel haber, gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesin
Ah canım gerçekten çok üzücü. Ama hala şansın var sen devam et değerlendirmeye. Eşinde sperm sorunu yoksa iki günde bir değerlendirmek lazım zaten 1 tane kaliteli sperm yeterli ki milyonlarcasi geliyor biliyorsun bı seferde.

Canın sıkılmıştır haklı olarak ama her şeyde bir hayır vardır. Canım sen yine değerlendir. Bu işin sağı solu belli olmaz. Bu ay tutturamadik dersin bir bakarsın tutmuş. Olmazsa da bir sonraki ay daha garanti davranirsin kuzum

Bu aydan ümitliyim . Olmazsa bile artık yumurtlama nasıl olur akıntı vs anlamış oldum bir sonraki aylara bakarım
Bu ay ben de senden umitliyim. Bir de bir önceki bebeğinde de geç döllenme demişti ya doktor bence bu da öyle oldu inşallah şu an yerleşmeye çalışıyordur

Birseyler yaptım ama oldu mu bakar mısın rica etsem
Olmuş canım kbakma geç gördüm
Bu ay ben de senden umitliyim. Bir de bir önceki bebeğinde de geç döllenme demişti ya doktor bence bu da öyle oldu inşallah şu an yerleşmeye çalışıyordur
Ya hafızanı severim nasılda hatırlıyor. Bakalım ne zaman test yapcam ben kız bana bişe söyle pztesi yumurtlamaydı

Olmuş canım kbakma geç gördüm

Ya hafızanı severim nasılda hatırlıyor. Bakalım ne zaman test yapcam ben kız bana bişe söyle pztesi yumurtlamaydı
20 sinden önce yapma kuzum bence ne kadar geç o kadar akil ve ruh sağlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…