21 Aralık benim sol kasığım çok ağrıyor regl belirtisimi kist mi anlayamadım.Hellööğğğ batı 22-23-24 Aralık olanlar nasılsınız nasıl geçiyor günler
İnşallah sağolun, amin aminn en yakın zamanda güzel haberler alın inşallahHayır olsun sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere olsun
Bence var iki gün sonra tekrar edin testinizi iğne etkisi de olabilir inşallah gebeliktendirGünaydın kızlar bugün aşılamanın 10. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı fotoda görünmüyor pek biliyorum erken olabilir iğne etkisi de olabilir
Ah canım ne güzel haber, gözün aydınBende kanda 92 ile öğrendimmmallahım şükürler olsun rabbim herhese nasip etsin inşallah bu güzel haberi duyguyu Eldorin
Ah canım gerçekten çok üzücü. Ama hala şansın var sen devam et değerlendirmeye. Eşinde sperm sorunu yoksa iki günde bir değerlendirmek lazım zaten 1 tane kaliteli sperm yeterli ki milyonlarcasi geliyor biliyorsun bı seferde.Eldorin Canim cok sıkkın. Biliyorsun 2 gün pönce usg kontrolüne gitmistim 16 mm yumurta var demisti doktor. Bende ovulasyon testlerinden takip ettim. 2 gündür pik olmadi hic yüksekti ama cok koyu degildi. Bugün bir gideyim dedim usg ye tekrar zaten hastanede calisiyorum catlamis. Bende salak tam pik günü iliski olsun ve catlamada diye sperm kalitesi düsmesin diye degerlendirmedim. Ovulasyon kitinde neden böyle oldu hic anlamadim gercekten. Hoca yeni catlamis olabilir sen degerlendir catladiktan sonra 3 gün boyunca döllenme yetenegi var dedi. Ben internetet 12-24 saat diye okumustum hep. Cok üzüldüm gercekten
TeşekkürlerBence var iki gün sonra tekrar edin testinizi iğne etkisi de olabilir inşallah gebeliktendir
Neden kist olsun ki kötüyü çagırmayın ya21 Aralık benim sol kasığım çok ağrıyor regl belirtisimi kist mi anlayamadım.
Ayağımı surudum uğurlu geldiEn çok gebelik haber aldıgım sayfa bu oldu. Agustos eylül
Ekim Kasım falan bulunmuştm ama burası ne bereket yaaa maşallahEldorin
Bu aydan ümitliyimAyağımı surudum uğurlu geldisenin de haberini alcaz inşallah bu sayfada
Bu ay ben de senden umitliyim. Bir de bir önceki bebeğinde de geç döllenme demişti ya doktor bence bu da öyle olduBu aydan ümitliyim. Olmazsa bile artık yumurtlama nasıl olur akıntı vs anlamış oldum bir sonraki aylara bakarım
Pozitif haberlerini bekliyoruzTeşekkürlerpazar tekrar yapıcam atarım buraya
Kistim var benim zaten belki oda ağrı yapıyordur diye dedim kist oluşma ihtimali de oluyor tabi hayırlısı bekleyip görücemNeden kist olsun ki kötüyü çagırmayın ya
Birde ben pcos lu olduğum için yumurtam çatlamıyor bazen kist oluşup regl le atıyorum 4.kez iğne ilaç tedavisi oldum olumsuz oldu maalesef bir kaç ay ara verdim sol kasığım da çok ağrı varNeden kist olsun ki kötüyü çagırmayın ya
Olmuş canım kbakma geç gördümBirseyler yaptım ama oldu mu bakar mısın rica etsem
Ya hafızanı severimBu ay ben de senden umitliyim. Bir de bir önceki bebeğinde de geç döllenme demişti ya doktor bence bu da öyle olduinşallah şu an yerleşmeye çalışıyordur
Sizin çatlama nezamandıİki gün sonra tekrar yaparım o zaman iğne etkisi varsa da geçmiş olur
20 sinden önce yapma kuzum benceOlmuş canım kbakma geç gördüm
Ya hafızanı severimnasılda hatırlıyor. Bakalım ne zaman test yapcam ben kız bana bişe söyle pztesi yumurtlamaydı
Ben 2 aralıkta çatlatma iğnesi yaptım 4 aralıkta da aşılama yaptımSizin çatlama nezamandı
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bu sefer bebeğiniz sizinledirBen 2 aralıkta çatlatma iğnesi yaptım 4 aralıkta da aşılama yaptım
İnşallah en sağlıklı şekilde olur olacaksa daHayırlısı olsun hakkınızda inşallah bu sefer bebeğiniz sizinledir
Aşılama da düşünebilirsiniz az da olsa ihtimal yükseliyor aslındaBirde ben pcos lu olduğum için yumurtam çatlamıyor bazen kist oluşup regl le atıyorum 4.kez iğne ilaç tedavisi oldum olumsuz oldu maalesef bir kaç ay ara verdim sol kasığım da çok ağrı var