2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kasık ağrısı gebelik varsa da yoksa da normal sır kuzum bu dönemde. Çatlamanin üzerinden 14 gün geçtiyse bence bir test daha yapabilirsin. Çünkü zaten regl olman gerekiyor gebelik yoksa bugün
Canım elimde son bir testim kaldı o yüzden beklemek istedim pazar günü yapıcam inşallah varsa da daha net çıksın diye çarşamba günü yaptığım test böyleydi canım

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-13-00-22-25-896_com.miui.gallery.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 31
Canım elimde son bir testim kaldı o yüzden beklemek istedim pazar günü yapıcam inşallah varsa da daha net çıksın diye çarşamba günü yaptığım test böyleydi canım
Ne kadar sabır o kadar garanti ve net sonuç

Yani var çizgi belirgin olmasa da insallah lazar ordan sana göz kırpan değilde böyle bangır bangır bagaran ben burdayım diyen bir çizgi çıkar

13. gün oldu erken gebelik testim yok maalesef kargoda gelmesini bekliyorum
ama yok zaten bu ayda es geçtim bence ...
Biz de sadece hsg den pazartesi girdim yasak olduğu için gün bekliyorduk bi 4. Gün perşembe yaptık yasak olmasına rağmen bide çumartesi hesaplara göre pazardı ovulasyon testine başladım pik olmadı hiç yapamamadıkta çok kuruluk vardı meğerse ozman dölleniyormuş bilmediğimiz gün tuttu bu ay sadece 2 defa yaptık anlayacgın yeslşeme kanaması gelene kadar yok diye düşündüm

Arkadaşlar geçen ay çatlatma iğnesinden sonuç alamayınca profa gittim bu sefer klomen verdi 1 hafta iç 3 gün içme sonra kontrole gel dedi sonrasında tekrar çatlatma iğnesi vericek. Klomen bende afedersiniz küçük tuvaletim çok kokuyor ve akıntım da aynı şekilde. İçinizde klomen kullanıp aynı belirtileri yaşayan varmı acaba

Yumurtlama takibi yaptınızmı ne zamandı
Test yaptım ama ben 23 24 gunde binadet olan biriyim elimde test 4 tame kalmisdi 8.9.10. gun yaptim bide yarin yapacam ama anlamadim dun yumurtlama oldumu bugün düne gore siliklesmis. Catlamadan gecermi peki anlamam ama aksam kasik agrimda vardi gun asiri yapmamizi onerdinden doktor dunu pas gevtim bugun degerlendiririm
Yumurtlama takibi yaptınızmı ne zamandı

Eklentiler

• IMG_20241213_113935.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 19
Bende bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştim
sonra 30 kasım akşamı şiddetli kasık ağrısı hissettim
gece oldu saat 01.30 / 1 aralık şu en alttakı %72 algılanan test çıktı
sonra 1 aralık sabah öğlen çatlamıştı
öncesinde test yapmadım ama
27-29-30 kasım 1-2-3 aralık olacak şekilde değerlendirdik
henüz test yapmadım

%72 Yazanı pik kabul ettim ama hala tam eşit koyulukta değilmiş gibi geliyor

bunu da burda 45452565 kez anlattım

Evet görmüştüm ama dediğim gibi test yapmadığımız zaman bebek içinde girmediğimiz bi ilişkiydi

Ama pik yani bu bence herkesin değeri bir değil

Hanımlar kasık ağrısı olmadan yumurtlama oluyormu? Ovulasyon günündeyim akıntım yoğun var ama kasık ağrım hiç yok, normalmi bu? Geçen ay baya ağrım vardı şuan yok tedirgin oldum

Hanımlar kasık ağrısı olmadan yumurtlama oluyormu? Ovulasyon günündeyim akıntım yoğun var ama kasık ağrım hiç yok, normalmi bu? Geçen ay baya ağrım vardı şuan yok tedirgin oldum
Ben çok çok nadir ağrı yaşarım yumurtlamada

Ben çok çok nadir ağrı yaşarım yumurtlamada
Ahh rahatladm korktum acaba yumurtlamıyomuyum diye, teşekkürler Her ay olduğu gibi bu ayda çok heyecanlıyım, birde meryem ana çayını içiyorum acaba oyüzdenmi rahat geçiyor anlamadım

Selam canım ben kırmızıları gördüm 8 aralıkta son adet 8 aralık
Beklenen adet 4 Ocak
Yeni döngü , yeni umutlar

Eldorin Canim cok sıkkın. Biliyorsun 2 gün pönce usg kontrolüne gitmistim 16 mm yumurta var demisti doktor. Bende ovulasyon testlerinden takip ettim. 2 gündür pik olmadi hic yüksekti ama cok koyu degildi. Bugün bir gideyim dedim usg ye tekrar zaten hastanede calisiyorum catlamis. Bende salak tam pik günü iliski olsun ve catlamada diye sperm kalitesi düsmesin diye degerlendirmedim. Ovulasyon kitinde neden böyle oldu hic anlamadim gercekten. Hoca yeni catlamis olabilir sen degerlendir catladiktan sonra 3 gün boyunca döllenme yetenegi var dedi. Ben internetet 12-24 saat diye okumustum hep. Cok üzüldüm gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…