Canım elimde son bir testim kaldı o yüzden beklemek istedim pazar günü yapıcam inşallah varsa da daha net çıksın diye çarşamba günü yaptığım test böyleydi canımKasık ağrısı gebelik varsa da yoksa da normal sır kuzum bu dönemde. Çatlamanin üzerinden 14 gün geçtiyse bence bir test daha yapabilirsin. Çünkü zaten regl olman gerekiyor gebelik yoksa bugün
Ne kadar sabır o kadar garanti ve net sonuçCanım elimde son bir testim kaldı o yüzden beklemek istedim pazar günü yapıcam inşallah varsa da daha net çıksın diye çarşamba günü yaptığım test böyleydi canım
Ayy inşallah canım inşallah yaa haber vericem sanaNe kadar sabır o kadar garanti ve net sonuç
Yani var çizgi belirgin olmasa dainsallah lazar ordan sana göz kırpan değilde böyle bangır bangır bagaran ben burdayım diyen bir çizgi çıkar
Biz de sadece hsg den pazartesi girdim yasak olduğu için gün bekliyorduk bi 4. Gün perşembe yaptık yasak olmasına rağmen bide çumartesi hesaplara göre pazardı ovulasyon testine başladım pik olmadı hiç yapamamadıkta çok kuruluk vardı meğerse ozman dölleniyormuş bilmediğimiz gün tuttu bu ay sadece 2 defa yaptık anlayacgın yeslşeme kanaması gelene kadar yok diye düşündüm13. gün oldu erken gebelik testim yok maalesef kargoda gelmesini bekliyorum
ama yok zaten bu ayda es geçtim bence ...
Evet var bende gördümGünaydın kızlar bugün aşılamanın 10. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı fotoda görünmüyor pek biliyorum erken olabilir iğne etkisi de olabilir
Umarım iğne etkisi değil gerçek bir pozitiftirEvet var bende gördüm
Test yaptım ama ben 23 24 gunde binadet olan biriyim elimde test 4 tame kalmisdi 8.9.10. gun yaptim bide yarin yapacam ama anlamadim dun yumurtlama oldumu bugün düne gore siliklesmis. Catlamadan gecermi peki anlamam ama aksam kasik agrimda vardi gun asiri yapmamizi onerdinden doktor dunu pas gevtim bugun degerlendiririmYumurtlama takibi yaptınızmı ne zamandı
Yumurtlama takibi yaptınızmı ne zamandı
TabikiMerhaba mfk paketlerinde mi özelden gorusebilirmiyiz ?
Bende bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştimBiz de sadece hsg den pazartesi girdim yasak olduğu için gün bekliyorduk bi 4. Gün perşembe yaptık yasak olmasına rağmen bide çumartesi hesaplara göre pazardı ovulasyon testine başladım pik olmadı hiç yapamamadıkta çok kuruluk vardı meğerse ozman dölleniyormuş bilmediğimiz gün tuttu bu ay sadece 2 defa yaptık anlayacgın yeslşeme kanaması gelene kadar yok diye düşündüm
Evet görmüştüm ama dediğim gibi test yapmadığımız zaman bebek içinde girmediğimiz bi ilişkiydiBende bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştim
sonra 30 kasım akşamı şiddetli kasık ağrısı hissettim
gece oldu saat 01.30 / 1 aralık şu en alttakı %72 algılanan test çıktı
sonra 1 aralık sabah öğlen çatlamıştı
öncesinde test yapmadım ama
27-29-30 kasım 1-2-3 aralık olacak şekilde değerlendirdik
henüz test yapmadım
%72 Yazanı pik kabul ettim ama hala tam eşit koyulukta değilmiş gibi geliyor
bunu da burda 45452565 kez anlattım
Eki Görüntüle 3520111
Ama pik yani bu bence herkesin değeri bir değilBende bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştim
sonra 30 kasım akşamı şiddetli kasık ağrısı hissettim
gece oldu saat 01.30 / 1 aralık şu en alttakı %72 algılanan test çıktı
sonra 1 aralık sabah öğlen çatlamıştı
öncesinde test yapmadım ama
27-29-30 kasım 1-2-3 aralık olacak şekilde değerlendirdik
henüz test yapmadım
%72 Yazanı pik kabul ettim ama hala tam eşit koyulukta değilmiş gibi geliyor
bunu da burda 45452565 kez anlattım
Eki Görüntüle 3520111
Ben çok çok nadir ağrı yaşarım yumurtlamadaHanımlar kasık ağrısı olmadan yumurtlama oluyormu? Ovulasyon günündeyim akıntım yoğun var ama kasık ağrım hiç yok, normalmi bu? Geçen ay baya ağrım vardı şuan yok tedirgin oldum
Ahh rahatladmBen çok çok nadir ağrı yaşarım yumurtlamada
Selam canım ben kırmızıları gördüm 8 aralıktaSelam kızlaaaar Haftalık güncelleme bu sefer biraz gecikti nurdan devam etmek isteyenler çift çizgi görenler kırmızıları görenlerhaydi bizi güncelleyin
Hayır olsun sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere olsunBende kanda 92 ile öğrendimmmallahım şükürler olsun rabbim herhese nasip etsin inşallah bu güzel haberi duyguyu Eldorin