Yumurtlama olmuştur o zaman canım sen bol bol havuç ye yarına çatlar inşallah devam et ovulasyon yapmaya geç yumurtlama görmüş olabilirsinYok bu ay görmedim pek de anlamıyorum ama kötü bir durum mu var bugün akımtım da çok
2 günden az 7 günden fazla süren kanama da normal adet değil canım. Yumurta atılmadı ya da atilamadi. Burdan kimse sana şu an yardımcı olamaz o yüzden doktora gidip ona sorman lazım benim vücudumda ne oluyor diye. Biz sana burda ne olduğunu da kesin bir şekilde söyleyemeyiz nasıl tedavi olacağını da...Ayın 30 unda gördüğüm kanama az da olsa adet olabilir mi? O zaman ovü testlerimin böyle çıkması normak çünkü var olan yumurtalar atılmadı
Randevu aldım zamanımı bekliyorum2 günden az 7 günden fazla süren kanama da normal adet değil canım. Yumurta atılmadı ya da atilamadi. Burdan kimse sana şu an yardımcı olamaz o yüzden doktora gidip ona sorman lazım benim vücudumda ne oluyor diye. Biz sana burda ne olduğunu da kesin bir şekilde söyleyemeyiz nasıl tedavi olacağını da...
Kızlar geçen ayki ovü testim böyleydi 20 21 22 23 diye gidiyor sonrasında yapmadım bunlarda pik yok değil mi
Evet 4 aralıkta aşılama oldum bat normalde 22 aralık ama çatlatma iğnesi yapıldığı için 18 aralık da olabilirCanım sen bu ay asilama olmustun de mi? Bat ne zaman?
Anladım canım az kalmış hadi hayırlısı olsun. İnşallah tutmuşturEvet 4 aralıkta aşılama oldum bat normalde 22 aralık ama çatlatma iğnesi yapıldığı için 18 aralık da olabilir
TeşekkürlerAnladım canım az kalmış hadi hayırlısı olsun. İnşallah tutmuştur
Canım eşinin sperm sorunu yoksa bugünden itibaren her gün değerlendirebilirsin. Sperm sorunu varsa bugün cuma ve cts değerlendirebilirsin. Cuma duruma göre bakarsın tekrarKızlar döngümün 12.günü usg için hekime gittim bir tane 16 mm yumurta var dedi. Bu ay femarada kullanmadım. Geçen ay femara kullanırken bile daha geç büyümüştü açıkçası şaşırdım. Hekimede şaşırdığımı söyledim. İlacın etkiside olabilir dedi bir de ben inositol içeren takviye kullanmaya başladım onunda etkisi olabilir diyorum. Neyse usg den sonra ovulasyon testide yaptım daha pik olmamış. Geçen ay 18 mm de çatlamıştı. Hekim cuma günü tekrar kontrole çağırdı büyük ihtimalle cuma cumartesi çatlayacak şimdi ben hangi günleri değerlendireyimEldorin
Tam net bir şey söylemedi mi? Çatlamasa kist olsa ilaç verirdi bejce kisti atmak için. Ya da kist olmuş demez miydi? Bilemedim.Eldorin merhaba canım ben bugün dr a gittim erken baktı yumurta içine kanlanmış çatlamış gibi büzüşük dedi bi tuhaftı zanet görüntüsü 29 mm ölçtü ama çatlamadı galiba ya kist oldu ben öyle düşünüyorum
Ben çatlamanin üstünden tam 13 gün geçince gördümkızlar pozitifi siz ne zaman gördünüz ?
bat günü mü ? vey akaç gün öncesi ? sonrası ?
çatladığı günü 1 sayarsam bugün 11. günüm hadi bakalım hala test yapmadımBen çatlamanin üstünden tam 13 gün geçince gördüm
İyi yapmışsın canım sabredebildigin kadar sabretmek çok iyi oluyorçatladığı günü 1 sayarsam bugün 11. günüm hadi bakalım hala test yapmadım
demedi valla adet olursan 2.3. günü gel dedi bu dr dan bende biley anlamadım çatlamış yumurta ultrasonda gözükürmüCanım eşinin sperm sorunu yoksa bugünden itibaren her gün değerlendirebilirsin. Sperm sorunu varsa bugün cuma ve cts değerlendirebilirsin. Cuma duruma göre bakarsın tekrar
Tam net bir şey söylemedi mi? Çatlamasa kist olsa ilaç verirdi bejce kisti atmak için. Ya da kist olmuş demez miydi? Bilemedim.
hadi randevu mükemmel geçsin büyüsüün mercimeeek tanesi :)İyi yapmışsın canım sabredebildigin kadar sabretmek çok iyi oluyorben çok net bir çizgiyle öğrendim o yüzden için çok rahattı 3 gün sonra tekrar test yaptım. Onlar da pozitifti. 1 hafta sonra da kan verdim. Şimdi de randevu bekliyorum
İnşallah senin de pozitif çıkar
Onu hiç bilmiyorum işte. Kist olduysa zaten adet olamazsın kidemedi valla adet olursan 2.3. günü gel dedi bu dr dan bende biley anlamadım çatlamış yumurta ultrasonda gözükürmü
şu an gitme şansım yok canım bu aydan umudumu kestim zaten bide kistle uğraşmak sıkıntı ona bozuldum inanOnu hiç bilmiyorum işte. Kist olduysa zaten adet olamazsın ki
Anlamadım başka bir doktora gitme sansin var mı ikinci bir görüş alsan