2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ayın 30 unda gördüğüm kanama az da olsa adet olabilir mi? O zaman ovü testlerimin böyle çıkması normak çünkü var olan yumurtalar atılmadı
2 günden az 7 günden fazla süren kanama da normal adet değil canım. Yumurta atılmadı ya da atilamadi. Burdan kimse sana şu an yardımcı olamaz o yüzden doktora gidip ona sorman lazım benim vücudumda ne oluyor diye. Biz sana burda ne olduğunu da kesin bir şekilde söyleyemeyiz nasıl tedavi olacağını da...

2 günden az 7 günden fazla süren kanama da normal adet değil canım. Yumurta atılmadı ya da atilamadi. Burdan kimse sana şu an yardımcı olamaz o yüzden doktora gidip ona sorman lazım benim vücudumda ne oluyor diye. Biz sana burda ne olduğunu da kesin bir şekilde söyleyemeyiz nasıl tedavi olacağını da...
Randevu aldım zamanımı bekliyorum

IMG_3110.png
IMG_3110.png

kızlar pozitifi siz ne zaman gördünüz ?

bat günü mü ? vey akaç gün öncesi ? sonrası ?

Kızlar döngümün 12.günü usg için hekime gittim bir tane 16 mm yumurta var dedi. Bu ay femarada kullanmadım. Geçen ay femara kullanırken bile daha geç büyümüştü açıkçası şaşırdım. Hekimede şaşırdığımı söyledim. İlacın etkiside olabilir dedi bir de ben inositol içeren takviye kullanmaya başladım onunda etkisi olabilir diyorum. Neyse usg den sonra ovulasyon testide yaptım daha pik olmamış. Geçen ay 18 mm de çatlamıştı. Hekim cuma günü tekrar kontrole çağırdı büyük ihtimalle cuma cumartesi çatlayacak şimdi ben hangi günleri değerlendireyim 🫣 Eldorin Eldorin

Eldorin Eldorin merhaba canım ben bugün dr a gittim erken baktı yumurta içine kanlanmış çatlamış gibi büzüşük dedi bi tuhaftı zanet görüntüsü 29 mm ölçtü ama çatlamadı galiba ya kist oldu ben öyle düşünüyorum

X