Tekrar gitmeyi pek düşünmüyorum canım ama gidersem söylerimProlaktin dengesizse direk ona baglamislardir kuzum. Luteal faz eksikliği diye geçiyor bu haddinden erken regl olmak ya da iki regl arası lekelenme görmek prigestan dusukligunden kaynaklanabiliyor. Ben de araştırırken okumuştum. Doktoruna bir sor bakalım progesteron bakabilir miyiz diye
Anladım kuzum. Başka bir doktora gidebilirsin belki ikinci bir görüş almak için. Fonksiyonel tıp alanında çalışan bir kadın dogumcu bulabilirsen oturdugun yerde ya da online da çalışıyor bazıları. Onlar çok daha detaylı inceliyorlar. Çok daha bütünsel yaklaşıyorlarTekrar gitmeyi pek düşünmüyorum canım ama gidersem söylerim
amin amin inşallahUğurlu gelsin inşallah kuzum
Ay maşallahhh neredeyse tek ilişkiyle oldu diyebiliriz yaniiCanım.bejim böyleydi 1 Kasım'da ve 6 Kasım'da değerlendirdik. 8i de değerlendirmeye çalıştık beceremedikama gebelik oldu
Evet canim ya tek ilişki diyebiliriz. Bu aydan umudumu kesmiştim. Oğlumun doğum gujuydu, kayınvalidemgil gelecekti, bunlar son lh testlerimdi bu ay olmazsa artık akışına birakicam dedim. Tüm belirtilerimi adete yordum. İnatla 13. Güne kadar da test yapmadımAy maşallahhh neredeyse tek ilişkiyle oldu diyebiliriz yaniicidden olacağı varsa oluyor ya
Vallahi canım bu süreçte 4 tane farklı doktora gittim ama ne faydaAnladım kuzum. Başka bir doktora gidebilirsin belki ikinci bir görüş almak için. Fonksiyonel tıp alanında çalışan bir kadın dogumcu bulabilirsen oturdugun yerde ya da online da çalışıyor bazıları. Onlar çok daha detaylı inceliyorlar. Çok daha bütünsel yaklaşıyorlaraklında bulunsun
Yazmıyordum ama takipteydim canım sen baya bi test yapmadınnEvet canim ya tek ilişki diyebiliriz. Bu aydan umudumu kesmiştim. Oğlumun doğum gujuydu, kayınvalidemgil gelecekti, bunlar son lh testlerimdi bu ay olmazsa artık akışına birakicam dedim. Tüm belirtilerimi adete yordum. İnatla 13. Güne kadar da test yapmadımbiraz sürpriz oldu bana da
Doktora gittigin gün benide etiketle lütfen unutmazsanAdettir demedim kuzum olabilir dedimhemen en olumsuz sonuca atlamayalim 6 sında çatlasa yerleşme kanaması olabilir ama tabi kesin bir şey diyemeyiz 18/20 aralık gibi test yaparsan anlaşılır
Söyledim kuzum söyledim. Eşim, annem babam kardeşim bir de oğlumun okulundan bir iki arkadaşım biliyor
Ay inşallah kuzum ya yaklaştıkça aşırı gergin hissediyorum kendimiya boş gebelikse, ya kalp atışı yoksa, ya kese bozulduysa aklıma neler geliyor bir bilsen. Ama erkengitsem de aynı kaygilari yasayacaktim zaten muayenednnin üstünden 1 gün geçer geçmez o yüzden beklemek iyi geldi bana da
Oh o zaman çok daha iyi bırak vücudun işini yapsınYazmıyordum ama takipteydim canım sen baya bi test yapmadınnbende bu ay regl günüme kadar beklemeyi düşünüyorum zaten regl e 1 hafta kala işlerim çok yoğun o yüzden kafamı vermeyeceğim buna iyi olacak
Canimmmm sen rica edersin de ben seni unutur muyummmDoktora gittigin gün benide etiketle lütfen unutmazsan
Ben Tekirdağdayım canım bizim buralarda yok sanırım çünkü hiç duymadımDoktor önermek yasak mı bilmiyorum ama İzmir'de var fonksiyonel tıp kadın doğum doktoru. Hatta doğumlara bakmıyor direk hormonal dengesizlik lerle ilgileniyor. Sen nerede yaşıyorsun?özelden yaz paylasayim istersen
Aaaaaaa ben de Tekirdağ'da yaşadım bir süreBen Tekirdağdayım canım bizim buralarda yok sanırım çünkü hiç duymadım
Yerim seni canımCanimmmm sen rica edersin de ben seni unutur muyummmtabi ki haber veririm mutlaka tam bir hafta var bakalım bu haftayı da atlatirsam sağ salim bebisi bir yoklayalim her şey yolunda mı
Ayy evet canım yaa zaten bu ay ilk deneme olacak o yüzden çokta şaapmıyorumOh o zaman çok daha iyi bırak vücudun işini yapsınbenim de oğlumun doğum gününe denk gelmesi kafamı çok meşgul etti hiç dusunecek zamanım olmadı bunlar hep avantaj
Aaa şaşırdım canımm. Ben Çerkezköydeyim haftayada Çorluya taşınıyorum canım sen şimdi nerdesinAaaaaaa ben de Tekirdağ'da yaşadım bir sürebir yıl kadar. Merkezde misin ilçede mi
Yaparız kuzum tabiki Ankara'da var mı bilmiyorum bir bakayım yazayım sanaYerim seni canıminşallah görürsün sağ salim.
Bende ankara için bi fonksiyonel kadın dogumcu istiyorm varmı bildigin.
Benim ovu testi dünle aynı veya az saha silikleşmiş tam anlayamadm ama bugun değerlendiremicez belki yarın sabaha olduysada artk nasip bakalm. Benim bat değişti 22 aralık yaparmsn
Aynen canım ilk deneme olursa olur olmazsa daha bir sürü şans var önünüzde öyle düşünAyy evet canım yaa zaten bu ay ilk deneme olacak o yüzden çokta şaapmıyorumolursa da başak burcu olacak bilemiyorumm artık