2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Tekrar gitmeyi pek düşünmüyorum canım ama gidersem söylerim

Tekrar gitmeyi pek düşünmüyorum canım ama gidersem söylerim
Anladım kuzum. Başka bir doktora gidebilirsin belki ikinci bir görüş almak için. Fonksiyonel tıp alanında çalışan bir kadın dogumcu bulabilirsen oturdugun yerde ya da online da çalışıyor bazıları. Onlar çok daha detaylı inceliyorlar. Çok daha bütünsel yaklaşıyorlar aklında bulunsun

Eldorin son adet tarihim 23kasım beklenen adet tarihim20 aralık 28kasımda rahim filmi çektirdim biraz tıkanıklık vardı açılmış beklemedeyiz

Canım.bejim böyleydi 1 Kasım'da ve 6 Kasım'da değerlendirdik. 8i de değerlendirmeye çalıştık beceremedik ama gebelik oldu
Ay maşallahhh neredeyse tek ilişkiyle oldu diyebiliriz yanii cidden olacağı varsa oluyor ya

Ay maşallahhh neredeyse tek ilişkiyle oldu diyebiliriz yanii cidden olacağı varsa oluyor ya
Evet canim ya tek ilişki diyebiliriz. Bu aydan umudumu kesmiştim. Oğlumun doğum gujuydu, kayınvalidemgil gelecekti, bunlar son lh testlerimdi bu ay olmazsa artık akışına birakicam dedim. Tüm belirtilerimi adete yordum. İnatla 13. Güne kadar da test yapmadım biraz sürpriz oldu bana da

Vallahi canım bu süreçte 4 tane farklı doktora gittim ama ne fayda Dediğini duymamıştım hiç önerdiğin var mı canım

Yazmıyordum ama takipteydim canım sen baya bi test yapmadınn bende bu ay regl günüme kadar beklemeyi düşünüyorum zaten regl e 1 hafta kala işlerim çok yoğun o yüzden kafamı vermeyeceğim buna iyi olacak

Doktor önermek yasak mı bilmiyorum ama İzmir'de var fonksiyonel tıp kadın doğum doktoru. Hatta doğumlara bakmıyor direk hormonal dengesizlik lerle ilgileniyor. Sen nerede yaşıyorsun?özelden yaz paylasayim istersen

Doktora gittigin gün benide etiketle lütfen unutmazsan

Yazmıyordum ama takipteydim canım sen baya bi test yapmadınn bende bu ay regl günüme kadar beklemeyi düşünüyorum zaten regl e 1 hafta kala işlerim çok yoğun o yüzden kafamı vermeyeceğim buna iyi olacak
Oh o zaman çok daha iyi bırak vücudun işini yapsın benim de oğlumun doğum gününe denk gelmesi kafamı çok meşgul etti hiç dusunecek zamanım olmadı bunlar hep avantaj

Doktora gittigin gün benide etiketle lütfen unutmazsan
Canimmmm sen rica edersin de ben seni unutur muyummm tabi ki haber veririm mutlaka tam bir hafta var bakalım bu haftayı da atlatirsam sağ salim bebisi bir yoklayalim her şey yolunda mı

Doktor önermek yasak mı bilmiyorum ama İzmir'de var fonksiyonel tıp kadın doğum doktoru. Hatta doğumlara bakmıyor direk hormonal dengesizlik lerle ilgileniyor. Sen nerede yaşıyorsun?özelden yaz paylasayim istersen
Ben Tekirdağdayım canım bizim buralarda yok sanırım çünkü hiç duymadım

Canimmmm sen rica edersin de ben seni unutur muyummm tabi ki haber veririm mutlaka tam bir hafta var bakalım bu haftayı da atlatirsam sağ salim bebisi bir yoklayalim her şey yolunda mı
Yerim seni canım inşallah görürsün sağ salim.
Bende ankara için bi fonksiyonel kadın dogumcu istiyorm varmı bildigin.

Benim ovu testi dünle aynı veya az saha silikleşmiş tam anlayamadm ama bugun değerlendiremicez belki yarın sabaha olduysada artk nasip bakalm. Benim bat değişti 22 aralık yaparmsn

Oh o zaman çok daha iyi bırak vücudun işini yapsın benim de oğlumun doğum gününe denk gelmesi kafamı çok meşgul etti hiç dusunecek zamanım olmadı bunlar hep avantaj
Ayy evet canım yaa zaten bu ay ilk deneme olacak o yüzden çokta şaapmıyorum olursa da başak burcu olacak bilemiyorumm artık

Yaparız kuzum tabiki Ankara'da var mı bilmiyorum bir bakayım yazayım sana

Ayy evet canım yaa zaten bu ay ilk deneme olacak o yüzden çokta şaapmıyorum olursa da başak burcu olacak bilemiyorumm artık
Aynen canım ilk deneme olursa olur olmazsa daha bir sürü şans var önünüzde öyle düşün

İnşallah gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…