Öyle vallaBelirsizlik en çok yoran şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle vallaBelirsizlik en çok yoran şey
3 gün öncesi yerleşme lekesi olmaz diye biliyorum ama bekle ama çok stres yapma bence biliyorum zor ama başka carede yok cnmO konuda yanlış yaptım soran herkese istiyorum dedim inşaklah şuan yaşadığımda yerleşöe kanamasıdır çünkü yaklaşık iki saattir bir lekelenme yada artma olmadı ver teglime 3 gün var
Kan verin isterseniz kesin çözüm bu gibiOyy artık neyse çıksın umut bağlamaktan kafam ağırıyor
Korkuyorum biraz geçsin reglimi yerleşme kanaması mı emin değilim henüz pazartesiye kadar regl olmazsam gider kan veririm ama idrar testim negatifKan verin isterseniz kesin çözüm bu gibi
Doktorıma sordım o da regliden 3-6 gün önce yerleşme kanaması olur dedi3 gün öncesi yerleşme lekesi olmaz diye biliyorum ama bekle ama çok stres yapma bence biliyorum zor ama başka carede yok cnm
Benim arkadaşım bir hafta varken yaşamış oda regl başlangıcı sanmış sonra devam etmemiş 1 hafta geçince test yapmış öyle öğrenmiş şimdi 6 aylık olduDoktorıma sordım o da regliden 3-6 gün önce yerleşme kanaması olur dedi
Korkuyorum biraz geçsin reglimi yerleşme kanaması mı emin değilim henüz pazartesiye kadar regl olmazsam gider kan veririm ama idrar testim negatifPaz
O zaman sakin kalmaya çalışın ben de aynı şekilde sabırsızlanıyorum ama bizim tarihlerimize yakın olan kimseden daha pozitif çıkmadı bildiğimiz kadarıyla demek ki gerçekten beklemek gerekiyor bat tarihine kadar bekleyelimKorkuyorum biraz geçsin reglimi yerleşme kanaması mı emin değilim henüz pazartesiye kadar regl olmazsam gider kan veririm ama idrar testim negatif
Merhabalar dün transferimin 14. Günü idi kan verdim 2.0 çıktı olumsuz haber aldık bugün pembemsi leke gelmeye başladı adet habercisi mi bilen varmı acaba ?
Ayyy vardır ve çıkarr inşaallah internete çörekotu kürü yazsam çıkar mı ben denemedim ve ilk kez duydum7 sene sonra 2019 senesinde çörekotu kürüyle gebe kaldım Eşim de ayrı bir kür yedi. Konu açmıştım o sene 5 yaşı doldurdu şuan
Ben bu ay yine çörekotu yedim ve yumurtlamam biraz karışık oldu tam anlamadım. O yüzden yarın bir test deneyeceğim erken yumurtlama olduysa akıntısız, belki çıkar :) yok çıkmazsa şayet ve regl gelmezse 5 aralık da deneyeceğim :)
Ben geçen yaptım negatif çıktı ama daha 4 5 gün var ovulasyon takip eden kadın catlamadan 14 gün sonra test yap dedi o da 6 Aralık ta beklemedeyim hala ama çok sancım var kasıklarımda bıçak saplanır gibi anlamadımSiz test yaptinizmi
Etiket yapmayı bilmiyorum cnm yeni kullanıyorum attım şimdi ilk 4 ve 5 dakika içinde halı buyduBen görmedim beni etiketler misin o haline yada bir daha at
Canım bu pozitif gibi duruyor ilk dakikalarda böyleyseEtiket yapmayı bilmiyorum cnm yeni kullanıyorum attım şimdi ilk 4 ve 5 dakika içinde halı buydu
Bende aynı senin gibiyimBen geçen yaptım negatif çıktı ama daha 4 5 gün var ovulasyon takip eden kadın catlamadan 14 gün sonra test yap dedi o da 6 Aralık ta beklemedeyim hala ama çok sancım var kasıklarımda bıçak saplanır gibi anlamadım
Hayırlısı artıkO zaman sakin kalmaya çalışın ben de aynı şekilde sabırsızlanıyorum ama bizim tarihlerimize yakın olan kimseden daha pozitif çıkmadı bildiğimiz kadarıyla demek ki gerçekten beklemek gerekiyor bat tarihine kadar bekleyelim
Tabi test de güvenmiyorsan bende devamlı farklı testler deniyorum devamla böyle silik çıkartıyor bi kaç test başka marka dene emin ol benim bu 5 inci marka ile yapışım o kadar ki güvenmiyorum yaniEtiket yapmayı bilmiyorum cnm yeni kullanıyorum attım şimdi ilk 4 ve 5 dakika içinde halı buydu
Sizin de mi bat 2 test yaptınız mıO zaman sakin kalmaya çalışın ben de aynı şekilde sabırsızlanıyorum ama bizim tarihlerimize yakın olan kimseden daha pozitif çıkmadı bildiğimiz kadarıyla demek ki gerçekten beklemek gerekiyor bat tarihine kadar bekleyelim
Bakalım çokta ümit etmiyorum bekleyip gorcez erken testlere pek güvenmiyorum açıkcasi pazartesi normal test yapicam tekrardanCanım bu pozitif gibi duruyor ilk dakikalarda böyleyse
Canm bence de pozitif ümitlendirmek istemem ama ikinci çizgi gözüküyo bariz eğer varsa Cok erken öğrenmiş oldunEtiket yapmayı bilmiyorum cnm yeni kullanıyorum attım şimdi ilk 4 ve 5 dakika içinde halı buydu
Albi normal testte almıştım pazartesi de onu deniycem bakalimTabi test de güvenmiyorsan bende devamlı farklı testler deniyorum devamla böyle silik çıkartıyor bi kaç test başka marka dene emin ol benim bu 5 inci marka ile yapışım o kadar ki güvenmiyorum yani
Hakkında hayırlısı olsun bakalımAlbi normal testte almıştım pazartesi de onu deniycem bakalim
Yok cnm ümitlenmiyorum merakımdan denemek istedim sadece bekleyip gorcez bakalımCanm bence de pozitif ümitlendirmek istemem ama ikinci çizgi gözüküyo bariz eğer varsa Cok erken öğrenmiş oldun