2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

O konuda yanlış yaptım soran herkese istiyorum dedim inşaklah şuan yaşadığımda yerleşöe kanamasıdır çünkü yaklaşık iki saattir bir lekelenme yada artma olmadı ver teglime 3 gün var
3 gün öncesi yerleşme lekesi olmaz diye biliyorum ama bekle ama çok stres yapma bence biliyorum zor ama başka carede yok cnm

Korkuyorum biraz geçsin reglimi yerleşme kanaması mı emin değilim henüz pazartesiye kadar regl olmazsam gider kan veririm ama idrar testim negatifPaz

Korkuyorum biraz geçsin reglimi yerleşme kanaması mı emin değilim henüz pazartesiye kadar regl olmazsam gider kan veririm ama idrar testim negatif
O zaman sakin kalmaya çalışın ben de aynı şekilde sabırsızlanıyorum ama bizim tarihlerimize yakın olan kimseden daha pozitif çıkmadı bildiğimiz kadarıyla demek ki gerçekten beklemek gerekiyor bat tarihine kadar bekleyelim

Merhabalar dün transferimin 14. Günü idi kan verdim 2.0 çıktı olumsuz haber aldık bugün pembemsi leke gelmeye başladı adet habercisi mi bilen varmı acaba ?

7 sene sonra 2019 senesinde çörekotu kürüyle gebe kaldım ☺️ Eşim de ayrı bir kür yedi. Konu açmıştım o sene ☺️ 5 yaşı doldurdu şuan❤️

Ben bu ay yine çörekotu yedim ve yumurtlamam biraz karışık oldu tam anlamadım. O yüzden yarın bir test deneyeceğim erken yumurtlama olduysa akıntısız, belki çıkar :) yok çıkmazsa şayet ve regl gelmezse 5 aralık da deneyeceğim :)
Ayyy vardır ve çıkarr inşaallah ❤️ internete çörekotu kürü yazsam çıkar mı ben denemedim ve ilk kez duydum

Ben görmedim beni etiketler misin o haline yada bir daha at
Etiket yapmayı bilmiyorum cnm yeni kullanıyorum attım şimdi ilk 4 ve 5 dakika içinde halı buydu

Eklentiler

• IMG_20241130_113143.jpg
    IMG_20241130_113143.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20241130_112946.jpg
    IMG_20241130_112946.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 22
Etiket yapmayı bilmiyorum cnm yeni kullanıyorum attım şimdi ilk 4 ve 5 dakika içinde halı buydu
Tabi test de güvenmiyorsan bende devamlı farklı testler deniyorum devamla böyle silik çıkartıyor bi kaç test başka marka dene emin ol benim bu 5 inci marka ile yapışım o kadar ki güvenmiyorum yani

X