11.18 gece yaptım bu şimdiki hali ilk 5 dakikada çok siliktiNe kadar süre sonra böyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11.18 gece yaptım bu şimdiki hali ilk 5 dakikada çok siliktiNe kadar süre sonra böyle oldu
Bence ilk idrarla yarın sabah tekrarla en garanti sonuç o zmaan oluyo akşam bile silikse sabah daha iyi çıkar bence11.18 gece yaptım bu şimdiki hali ilk 5 dakikada çok silikti
Kan verebilirsin kanda net sonuç çıkar bazen net sonucu görmek çok daha iyi geliyorTest yapmaya korkuyorum artık
Bence pazartesi test yap hemen kan vermeYok kuzum 2 gün sonra veririm artık pazartesi gibi
Markası ne canım ? İlk dakikalarda var mıydı peki bişey benim ilk dakikada da vardıBenimkide böyle olmuş acaba kendi kuruma çizgisimidir ya
Erken gebelik testim yok kaset testim var adete 7 gün var pazartesi kaset olanı birdaha deneyeceğim bakalimBence ilk idrarla yarın sabah tekrarla en garanti sonuç o zmaan oluyo akşam bile silikse sabah daha iyi çıkar bence
yok kuzum kan veririm benim direk kendi doktoruma gitmem lazım gebeysem randevu filan geç kalmayımBence pazartesi test yap hemen kan verme
Kaç yaşındasınBen iki aylık evliyim bir çoğunuza gülünç gelebilir bu aceleciliğim ama son gittiğim doktor benimle çok iç açicı konuşmadı ondan sonra başka bir doktora gittiğimde diğer doktorun umutsuz konuşmasının tersi gibi umutlu konuştu ama gel gör ki diğer doktorun dedikleri aklımdan çıkmıyor rahmimde kist vs bir şey yok bir sağlık sorunum da yok bu ay umutluydum ama bana nasip olmadı nasip olanlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bir sonra ki ay biraz kendimi bırakıp bir şey takip etmemek istiyorum bu ay bin yıl gibi geçti çünkü rabbim herkese nasip etsin içinde bana da
Nimo erken gebelik testi atmıştım ilk 5 dakika haliniMarkası ne canım ? İlk dakikalarda var mıydı peki bişey benim ilk dakikada da vardı
Tercih senin tabiki hayılırlısi olsun inşallah bebişin seninlediryok kuzum kan veririm benim direk kendi doktoruma gitmem lazım gebeysem randevu filan geç kalmayım
25Kaç yaşındasın
Ben görmedim beni etiketler misin o haline yada bir daha atNimo erken gebelik testi atmıştım ilk 5 dakika halini
İnşallah canımTercih senin tabiki hayılırlısi olsun inşallah bebişin seninledir
Normal gebelik testi ile yapılan sonuçlar ortalama adet gününüzden sonraki 10. Gün çıkar. Regl olmadan zaten erken gebelik testi yapılması gerekir. O da realden önce 5 güne kadar veriyor o kadar.Erken gebelik testi yapsam çıkar mı @mmatma
acaba erken gebelik yapsam çıkar mı çok korkuyorum kahverengi akıntı iki damla geldi sonra beyaza döndü
Bunu sabah 11de ilk idrarla yaptimBence ilk idrarla yarın sabah tekrarla en garanti sonuç o zmaan oluyo akşam bile silikse sabah daha iyi çıkar bence
O konuda yanlış yaptım soran herkese istiyorum dedim inşaklah şuan yaşadığımda yerleşöe kanamasıdır çünkü yaklaşık iki saattir bir lekelenme yada artma olmadı ver teglime 3 gün varNedenki daha 2 ay diyorsunuz cevrenkinhic kimseye söyleme benden tavsiye şuan düşünmüyoruz yeni evliyiz de herkeze düşündüğünü bile hickimseye söylemeyin
Anladm durabiliceksen eğer bı kaç gün daha bekle o zaman bata kaç gün varBunu sabah 11de ilk idrarla yaptim
Dururum ya daha 7 gün var döngume göre çatlamaya görede 5 gün bekliycem mecbur erken testlerde pek güvenmiyorum çünkü umutlanmakda istemiyorum boşu boşuna strest yaşamamak icinAnladm durabiliceksen eğer bı kaç gün daha bekle o zaman bata kaç gün var
Belirsizlik en çok yoran şeyOyy artık neyse çıksın umut bağlamaktan kafam ağırıyor artıkm
Siz test yaptinizmiAnladm durabiliceksen eğer bı kaç gün daha bekle o zaman bata kaç gün var