2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben iki aylık evliyim bir çoğunuza gülünç gelebilir bu aceleciliğim ama son gittiğim doktor benimle çok iç açicı konuşmadı ondan sonra başka bir doktora gittiğimde diğer doktorun umutsuz konuşmasının tersi gibi umutlu konuştu ama gel gör ki diğer doktorun dedikleri aklımdan çıkmıyor rahmimde kist vs bir şey yok bir sağlık sorunum da yok bu ay umutluydum ama bana nasip olmadı nasip olanlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bir sonra ki ay biraz kendimi bırakıp bir şey takip etmemek istiyorum bu ay bin yıl gibi geçti çünkü rabbim herkese nasip etsin içinde bana da😭😭
Kaç yaşındasın

Erken gebelik testi yapsam çıkar mı @mmatma

acaba erken gebelik yapsam çıkar mı çok korkuyorum kahverengi akıntı iki damla geldi sonra beyaza döndü
Normal gebelik testi ile yapılan sonuçlar ortalama adet gününüzden sonraki 10. Gün çıkar. Regl olmadan zaten erken gebelik testi yapılması gerekir. O da realden önce 5 güne kadar veriyor o kadar.

Nedenki daha 2 ay diyorsunuz cevrenkinhic kimseye söyleme benden tavsiye şuan düşünmüyoruz yeni evliyiz de herkeze düşündüğünü bile hickimseye söylemeyin
O konuda yanlış yaptım soran herkese istiyorum dedim inşaklah şuan yaşadığımda yerleşöe kanamasıdır çünkü yaklaşık iki saattir bir lekelenme yada artma olmadı ver teglime 3 gün var

X