- 20 Ağustos 2022
- 4.243
- 3.493
Şimdi yaptım bunları da kuzum idrara sıkışık o zaman inanıyorum artık bu testeCanım ben geçen ay albi ile öğrendim gebeliğimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi yaptım bunları da kuzum idrara sıkışık o zaman inanıyorum artık bu testeCanım ben geçen ay albi ile öğrendim gebeliğimi
Sanırım evet regl oluyorsunuzMerhabalar dün transferimin 14. Günü idi kan verdim 2.0 çıktı olumsuz haber aldık bugün pembemsi leke gelmeye başladı adet habercisi mi bilen varmı acaba ?
Toplum baskısı beni esir aldı resmenYa daha çok yenisin 1seneye kadar yolu var canım aynen bişey takip etme oluruna bırak evliliğinin tadını cikar
Şimdi yaptım bunu daYaşın da çok iyi ben de 22 yaşındayım 6 aylık evliyim rabbim hayırlısını versin çok düşünüyoruz sanırım bekarken gebelik çok kolay oluyo sanırdım asla öyle değilmiş bakalım bizlere ne zaman nasip olucak
Beklemek en doğrusu adet zatenGelir daha yeni sökülüyor dur canm takmamaya çalış
Çok hafif var gibi 2gun sonra tekrar yap canm bŞimdi yaptım bunları da kuzum idrara sıkışık o zaman inanıyorum artık bu teste
7 sene sonra 2019 senesinde çörekotu kürüyle gebe kaldım Eşim de ayrı bir kür yedi. Konu açmıştım o sene 5 yaşı doldurdu şuanKızınız mı var kaç yaşında 23 kasım pik 24 çatlama oldu diyebilirim birden silikleşmedi ama genede 23üne göre daha silikti. Siz ne zaman test yapacaksınız yanıma yandaş arıyorum
Hiç görmedim ben yap bakalım ne çıkacakEki Görüntüle 3512320
Kızlar bu gebelik testi nasıl köyde yaşıyorum eczanede sadece bu vardı başka eczane yok kullanan var mi
Ben yine görüyorum Allah'ım inşallah yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsinŞimdi yaptım bunu da
Bı kaç gün daha geçsin yapıcam inşallah sağolunHiç görmedim ben yap bakalım ne çıkacak
İnşallah canım kan vetiririm herhalde artık test stresine girmek istemiyorum kaç tane yaptım artıkÇok hafif var gibi 2gun sonra tekrar yap canm b
Sana da nasip etsin bu ay inşallah bende de vardır kuzum yaBen yine görüyorum Allah'ım inşallah yaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bugün mü vericeksinİnşallah canım kan vetiririm herhalde artık test stresine girmek istemiyorum kaç tane yaptım artık
Ay inşallahSana da nasip etsin bu ay inşallah bende de vardır kuzum ya
Son adet 17 KasımAy canım inşallah hoşgeldin
Yok kuzum 2 gün sonra veririm artık pazartesi gibiBugün mü vericeksin
Anladm inşallah güzel sonuçlanır alırsınYok kuzum 2 gün sonra veririm artık pazartesi gibi
Benimkide böyle olmuş acaba kendi kuruma çizgisimidir yaKurumuş hali bu şekilde canım
Ne kadar süre sonra böyle olduBenimkide böyle olmuş acaba kendi kuruma çizgisimidir ya
Nedenki daha 2 ay diyorsunuz cevrenkinhic kimseye söyleme benden tavsiye şuan düşünmüyoruz yeni evliyiz de herkeze düşündüğünü bile hickimseye söylemeyinToplum baskısı beni esir aldı resmen