2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

anladım. Bilmiyorum ki hiç yaşadığım bir durum değil. Önce ki gebeliğimde göğüs hassasiyeti olmuştu çok erken öğrenmiştim hiç gecikme vs olmadan.

Üşüme var mı vücudunuzda acaba, benim regl öncesi ayaklarım çok üşüyor bu sefer tüm vücudumda bir üşüme var. Yumurtlama dönemimiz aynı merak ettim açıkcası
Evet şuan bu mesajı üşümekten sallanarak yazıyorum aşırı üşüme var. Böyle içten gelen cinsten. Kızıma gebeykende olmuştu. Yumurtlama aynı mı ☺️ Birlikte bekleyelim ne güzel

Evet şuan bu mesajı üşümekten sallanarak yazıyorum aşırı üşüme var. Böyle içten gelen cinsten. Kızıma gebeykende olmuştu. Yumurtlama aynı mı ☺️ Birlikte bekleyelim ne güzel
Merhaba benim de sat 4 Kasım bat 5 Aralık. 18 Ekim yumurtlama günümmüş doktordan öğrendim, 19 Ekim ilişki oldu, şu günlerde midem bi tuhaf sanku boşlukta gibi, göğüs ağrısı var çok, sizce gebelik olabilir miiii

Kızınız mı var 🎉 kaç yaşında ❤️23 kasım pik 24 çatlama oldu diyebilirim birden silikleşmedi ama genede 23üne göre daha silikti. Siz ne zaman test yapacaksınız yanıma yandaş arıyorum 😄

Ben iki aylık evliyim bir çoğunuza gülünç gelebilir bu aceleciliğim ama son gittiğim doktor benimle çok iç açicı konuşmadı ondan sonra başka bir doktora gittiğimde diğer doktorun umutsuz konuşmasının tersi gibi umutlu konuştu ama gel gör ki diğer doktorun dedikleri aklımdan çıkmıyor rahmimde kist vs bir şey yok bir sağlık sorunum da yok bu ay umutluydum ama bana nasip olmadı nasip olanlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bir sonra ki ay biraz kendimi bırakıp bir şey takip etmemek istiyorum bu ay bin yıl gibi geçti çünkü rabbim herkese nasip etsin içinde bana da😭😭
Ya daha çok yenisin 1seneye kadar yolu var canım aynen bişey takip etme oluruna bırak evliliğinin tadını cikar

Merhabalar dün transferimin 14. Günü idi kan verdim 2.0 çıktı olumsuz haber aldık bugün pembemsi leke gelmeye başladı adet habercisi mi bilen varmı acaba ?

X