- 7 Ekim 2024
- 386
- 138
- 21
Canm elinde ovülasyon testi varsa eğer sıvı tüketimine dikkat edip onu yapsana biKızlar ben regl oldum dedim ama asla devamı gelmedi ama erken gebelik testim negatif çıktı Eldorin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm elinde ovülasyon testi varsa eğer sıvı tüketimine dikkat edip onu yapsana biKızlar ben regl oldum dedim ama asla devamı gelmedi ama erken gebelik testim negatif çıktı Eldorin
Yok malesefCanm elinde ovülasyon testi varsa eğer sıvı tüketimine dikkat edip onu yapsana bi
Anladm Eğer devamı gelmezse yarın sabah testi tekrarlaYok malesef
Gerçekten korkuyorum artık hem sabredemiyorum hem korkuyorum bir regl ağrımda yok ama hiç devamı gelmedi sadece tuvalette peçeteye geldiCanım yerleşme kanaması olabilir mi acaba yarın sabah testi tekrarla
Çok teşekkür ederim siz sabahtan beri bana cevap veriyorsunuz Allah razı olsunAnladm Eğer devamı gelmezse yarın sabah testi tekrarla
Evet şuan bu mesajı üşümekten sallanarak yazıyorum aşırı üşüme var. Böyle içten gelen cinsten. Kızıma gebeykende olmuştu. Yumurtlama aynı mı Birlikte bekleyelim ne güzelÜşüme var mı vücudunuzda acaba, benim regl öncesi ayaklarım çok üşüyor bu sefer tüm vücudumda bir üşüme var. Yumurtlama dönemimiz aynı merak ettim açıkcası
Ne yaptım sanki keşke elimden fazlası gelse inşallah müjdeli bı haber alırsınÇok teşekkür ederim siz sabahtan beri bana cevap veriyorsunuz Allah razı olsun
Merhaba benim de sat 4 Kasım bat 5 Aralık. 18 Ekim yumurtlama günümmüş doktordan öğrendim, 19 Ekim ilişki oldu, şu günlerde midem bi tuhaf sanku boşlukta gibi, göğüs ağrısı var çok, sizce gebelik olabilir miiiiEvet şuan bu mesajı üşümekten sallanarak yazıyorum aşırı üşüme var. Böyle içten gelen cinsten. Kızıma gebeykende olmuştu. Yumurtlama aynı mı Birlikte bekleyelim ne güzel
Canm eğer o yerleşme kanaması ise yerleşmeden 4 5 gün sonra test öneriyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle duydum
Kızınız mı var kaç yaşında 23 kasım pik 24 çatlama oldu diyebilirim birden silikleşmedi ama genede 23üne göre daha silikti. Siz ne zaman test yapacaksınız yanıma yandaş arıyorumEvet şuan bu mesajı üşümekten sallanarak yazıyorum aşırı üşüme var. Böyle içten gelen cinsten. Kızıma gebeykende olmuştu. Yumurtlama aynı mı Birlikte bekleyelim ne güzel
Oyy artık neyse çıksın umut bağlamaktan kafam ağırıyor artıkmCanm eğer o yerleşme kanaması ise yerleşmeden 4 5 gün sonra test öneriyolar ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle duydum
Olması gerekiyor ama ümit hala var. Kanama tam başlamadığı sürece
Çok iyi anlıyorum seni direk regl olsak bu kadar üzülmeyiz bu belirtiler insanı çok yoruyoOyy artık neyse çıksın umut bağlamaktan kafam ağırıyor artıkm
Teşekkür ederimOlması gerekiyor ama ümit hala var. Kanama tam başlamadığı sürece
Evet yada ben kendimi zorla kandırıyorumÇok iyi anlıyorum seni direk regl olsak bu kadar üzülmeyiz bu belirtiler insanı çok yoruyo
Ya daha çok yenisin 1seneye kadar yolu var canım aynen bişey takip etme oluruna bırak evliliğinin tadını cikarBen iki aylık evliyim bir çoğunuza gülünç gelebilir bu aceleciliğim ama son gittiğim doktor benimle çok iç açicı konuşmadı ondan sonra başka bir doktora gittiğimde diğer doktorun umutsuz konuşmasının tersi gibi umutlu konuştu ama gel gör ki diğer doktorun dedikleri aklımdan çıkmıyor rahmimde kist vs bir şey yok bir sağlık sorunum da yok bu ay umutluydum ama bana nasip olmadı nasip olanlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bir sonra ki ay biraz kendimi bırakıp bir şey takip etmemek istiyorum bu ay bin yıl gibi geçti çünkü rabbim herkese nasip etsin içinde bana da
Gelir daha yeni sökülüyor dur canm takmamaya çalışKızlar ben regl oldum dedim ama asla devamı gelmedi ama erken gebelik testim negatif çıktı Eldorin