Merve testin son halini atarmisin tekrarYok canım değil normal gebelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve testin son halini atarmisin tekrarYok canım değil normal gebelik
Erkende yaptım onda da silik çıktı belli belirsiz görürüm onda daBence erken yapmak daha mantkli ben adetimden bir gün önce bile erken yaptım. Daha hassas oluyor
Canım ovulasyon testini ne zaman gebelik testi yapacağını kesinleştirmek için yapıyorum ben genelde bir de yumurtlamanın olduğundan ve yakaladığında emin olmak için. Yani bu sefer bile bak ne kadar stres oldun geldi mi adetim gelmedi mi ne zaman gelecek erken mi oldu silik çizgi mi var yokmu? O zaman en azından yumurtlamayı ve çatlamayi görürsün. Yakaladığında emin olursun. Çatlama üzerine 10 gün geçince ilk testini yaparsın. Böylece ne zaman test yapacağın da belli olur.
Bence biraz daha beklemek en iyisi yani sabredebilirsen bir 4 gün bekle o zaman daha net çıkar çizgiErkende yaptım onda da silik çıktı belli belirsiz görürüm onda da
Ben iki aylık evliyim bir çoğunuza gülünç gelebilir bu aceleciliğim ama son gittiğim doktor benimle çok iç açicı konuşmadı ondan sonra başka bir doktora gittiğimde diğer doktorun umutsuz konuşmasının tersi gibi umutlu konuştu ama gel gör ki diğer doktorun dedikleri aklımdan çıkmıyor rahmimde kist vs bir şey yok bir sağlık sorunum da yok bu ay umutluydum ama bana nasip olmadı nasip olanlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bir sonra ki ay biraz kendimi bırakıp bir şey takip etmemek istiyorum bu ay bin yıl gibi geçti çünkü rabbim herkese nasip etsin içinde bana daBence erken yapmak daha mantkli ben adetimden bir gün önce bile erken yaptım. Daha hassas oluyor
Canım ovulasyon testini ne zaman gebelik testi yapacağını kesinleştirmek için yapıyorum ben genelde bir de yumurtlamanın olduğundan ve yakaladığında emin olmak için. Yani bu sefer bile bak ne kadar stres oldun geldi mi adetim gelmedi mi ne zaman gelecek erken mi oldu silik çizgi mi var yokmu? O zaman en azından yumurtlamayı ve çatlamayi görürsün. Yakaladığında emin olursun. Çatlama üzerine 10 gün geçince ilk testini yaparsın. Böylece ne zaman test yapacağın da belli olur.
Kurumuş hali bu şekilde canımMerve testin son halini atarmisin tekrar
Canm hakkında hayırlısı olsun da bı sağlık problemim yoksa eğer üzülmene gerek yok daha çok yeniyiz bende dahil ki eğer sağlık sorunun varsa bile yine üzülme herşey çok gelişti vardır bı tedavisi Allah'ın izniyle yakında müjdeli haberi alırsın inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin Kaç yaşındasınBen iki aylık evliyim bir çoğunuza gülünç gelebilir bu aceleciliğim ama son gittiğim doktor benimle çok iç açicı konuşmadı ondan sonra başka bir doktora gittiğimde diğer doktorun umutsuz konuşmasının tersi gibi umutlu konuştu ama gel gör ki diğer doktorun dedikleri aklımdan çıkmıyor rahmimde kist vs bir şey yok bir sağlık sorunum da yok bu ay umutluydum ama bana nasip olmadı nasip olanlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bir sonra ki ay biraz kendimi bırakıp bir şey takip etmemek istiyorum bu ay bin yıl gibi geçti çünkü rabbim herkese nasip etsin içinde bana da
25 yaşındayımCanm hakkında hayırlısı olsun da bı sağlık problemim yoksa eğer üzülmene gerek yok daha çok yeniyiz bende dahil ki eğer sağlık sorunun varsa bile yine üzülme herşey çok gelişti vardır bı tedavisi Allah'ın izniyle yakında müjdeli haberi alırsın inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin Kaç yaşındasın
Cok hafifte olsa bi silik çizgi görüyorum ben ilk hali nasıldı bilmiyorum belli bir süreden sonra görünene aldanmayın diyolar ama sen çıplak gözle görüyosan eğer bı iki gün sonra daha da belirginleşir bence hem kaset test en zor gözüken bildiğim kadarıyla erken gebelik te testinde daha belirgin çıkar belki çok hevesliyiz ya günde geçmiyoKurumuş hali bu şekilde canım
Yaşın da çok iyi ben de 22 yaşındayım 6 aylık evliyim rabbim hayırlısını versin çok düşünüyoruz sanırım bekarken gebelik çok kolay oluyo sanırdım asla öyle değilmiş bakalım bizlere ne zaman nasip olucak25 yaşındayım
Canım ben geçen ay albi ile öğrendim gebeliğimiKaset test yaptım bugün 6-7 dakika içinde çıktı sizde görüyor musunuz ? Yumurtlamadan sonra 10 gün markası Albi bu marka hakkında bilgisi olan var mı ? Eldorin sürekli seni etiketliyorum ama tecrübeli görüyorum canım o yüzden
Üşüme var mı vücudunuzda acaba, benim regl öncesi ayaklarım çok üşüyor bu sefer tüm vücudumda bir üşüme var. Yumurtlama dönemimiz aynı merak ettim açıkcasıEldorin
Ben de ikinci için denemelerdeyim. Yumurtlamayı bu ay pek anlamadım çok karışık oldu ama tahmini (az da olsa akıntı gelmesi nedeniyle ) olarak 23 Kasım diyorum. Ama daha evvel de olmuş olabilir bilemiyorum
Genelde fazla akıntım ve ağrılar olur anlarım yumurtlamayı. O yüzden bu ay belirsiz. Ovu testi de yapmadım. Bakalım neler olacak.
Ara ara gelip giden regl ağrılarım var.
Birçok test yaptım ama ilk albiyle seninki gibi silik çizgi ile gördümCanım ben geçen ay albi ile öğrendim gebeliğimi
Ay şu üşüme bende de bunay belirti olsun. Benim ayak üşümem adet belirtimdir bu sefer tüm vücudumda bir üşüme var. Bizede dua edinAminnn çok teşekkür ederim.. benim öyle aman aman bir belirtim olmadı.. regl olacağım zaman bile sadece ilk gün karnım kasıklarım ağrır geçerdi.. hiç göğüs hassasiyetim olmazdı mesela o yüzden yine olmadı.. sadece son 1 hafta bacaklarım sızlıyordu ağrıyordu misafir ağırladığım için yoruldum diye düşünmüştüm ama onu belirtiden sayabiliriz belki.. bir de çok az bir kahverengi lekeye şahit olmuştum o sıralarda.. son iki gündür de ayaklarım çok üşüyor
Geç yumurtlama ihtimaliniz yoksa hamile değilsinizdir 4 güm gecikmeyle mutlaka çıkardı. Döngünüz kaç gündüMerhaba acil bir soru sormam gerekiyor.
En son regl tarihim 1 Kasım başlangıç. 22 kasımda korunmasız birliktelik yaşadım nasılsa regl tarihim az kaldı birşey olmaz diye. Yani ovülasyon da değildim. Regl hep düzenli gelirdi. Ama şuan regl 4 gün gecikti. Sabah erken gebelik testi yaptım dönüş negatif. Daha önce doğum yaptım. Aşırı stresliyim şuan hamilemiyim acaba hiç regl olacak gibi hissetmiyorum. Göğüs hassasiyeti falan da yok
İmkansız gibi bir şey. Stres olmayın hava değişimi va dir belki. ha hamileyseniz de gerçekten bir mucize olacağı için bence bebeğinizin keyfini çıkarın. Ben beklenmedik bebeklerin huzur ve bereketine inanıyorum, farklı bir katkıları oluyor aileye26-27 gün
Canım yerleşme kanaması olabilir mi acaba yarın sabah testi tekrarlaKızlar ben regl oldum dedim ama asla devamı gelmedi ama erken gebelik testim negatif çıktı Eldorin