2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin Eldorin üzülerek söylüyorum ben de hasta oldum isterseniz benim ismimi silin😢😭
Canım hayal kırıklığına uğraman çok normal ama hemen pes etme ❤️. Demek ki 16sinda yumurtlamissin aşağı yukarı. Takvim o yüzden çok işe yaramiyor. Ovülasyon testini kullanmayı ogrenirsen bence şansını arttırır son. Bu günün üzerine 10 gün sonra başla test yapmaya. Pik görene kadar da bırakma. Bir yandan da bir dolu bir boş değerlendirin. Böylece şansını arttırmış olursun ❤️

Hemen silmeyelim sen yine beklenen adetini söyle ona göre düzenleriz listeyi.

Hasta mı oldun beyaza döndü demiştin yeni mi oldu şimdi
Tam akıntı olarak gelmedi ama yavaş yavaş kırmızıya döndü testte yaptım negatif 😭
Canım hayal kırıklığına uğraman çok normal ama hemen pes etme ❤️. Demek ki 16sinda yumurtlamissin aşağı yukarı. Takvim o yüzden çok işe yaramiyor. Ovülasyon testini kullanmayı ogrenirsen bence şansını arttırır son. Bu günün üzerine 10 gün sonra başla test yapmaya. Pik görene kadar da bırakma. Bir yandan da bir dolu bir boş değerlendirin. Böylece şansını arttırmış olursun ❤️

Hemen silmeyelim sen yine beklenen adetini söyle ona göre düzenleriz listeyi.
yok test falan değilde ovü testi bile beni çok umutlandırıyor bu ay bir dolu bir boş ilerleyeceğim nasip artık 😢😭 takvim bir sonra ki batımı 30 aralik gösteriyor

O gün ve önceki iki gün üst üste ilişkim olmuş tutmamış sanırım hatta sanırım değil tutmamış
Hayırlısı canım önümzdeki ayı iyi değerlendir şimdi şöyle birşey öğrendim adetten sonra 2 güne bir yumurtlama ve çatlama günü 3gun ustuste deneyip ilişki olduktan sonra yatarken popoyu 10 saniye yukarı kaldırmak

Kaset test yaptım bugün 6-7 dakika içinde çıktı sizde görüyor musunuz ? Yumurtlamadan sonra 10 gün markası Albi bu marka hakkında bilgisi olan var mı ? Eldorin Eldorin sürekli seni etiketliyorum ama tecrübeli görüyorum canım o yüzden 🫶🏻
Canım ben silik çizgi körüyüm ya. Ben sırf silik çizgi kovalamayayım diye sabredip geç test yaptım 🤣 erken gebelik testi mı bu?

Hayırlısı canım önümzdeki ayı iyi değerlendir şimdi şöyle birşey öğrendim adetten sonra 2 güne bir yumurtlama ve çatlama günü 3gun ustuste deneyip ilişki olduktan sonra yatarken popoyu 10 saniye yukarı kaldırmak
Gümaşırı ilişkim olduğunda zaten tüm tarihleri dolu geçiriyor olmuyor muyum

Eklentiler

• IMG_0972.png
    IMG_0972.png
    218,6 KB · Görüntüleme: 13
Yok canım değil normal gebelik
Bence erken yapmak daha mantkli ben adetimden bir gün önce bile erken yaptım. Daha hassas oluyor ❤️
Günaşırı ilişkim olduğunda ovü testine gerek kalır mı soermin 48 saat canlı olduğunu varsayarsak tüm tarihler dolu oluyor
Canım ovulasyon testini ne zaman gebelik testi yapacağını kesinleştirmek için yapıyorum ben genelde bir de yumurtlamanın olduğundan ve yakaladığında emin olmak için. Yani bu sefer bile bak ne kadar stres oldun geldi mi adetim gelmedi mi ne zaman gelecek erken mi oldu silik çizgi mi var yokmu? O zaman en azından yumurtlamayı ve çatlamayi görürsün. Yakaladığında emin olursun. Çatlama üzerine 10 gün geçince ilk testini yaparsın. Böylece ne zaman test yapacağın da belli olur.

X