Normal beyaz akıntının içinde küçük bi pıhtıAkıntı kırmızıya donseydi regl başlangıcıydı ama beyaza dönmüşse yerlesme kanaması olabilir nasıl bı kanamaydı pıhtıli mi yoksa damla akıntı gibi mi ?
Daha önce hiç yapmadım Albi güvenilir mi canımÇok hafif var gibi bendede aynı testten var pazartesi yada salı günü yapicam 2gün sonra tekrarla canım testini inşallah vardir
Canm regl gününden eminsen iki gün varmış çıkabilir eğer varsa gebelik sabah ilk idrarla test yap istersenNormal beyaz akıntının içinde küçük bi pıhtı
Yarına kadar belli olur her şey.Aaa bir damla pembe kan var regl oluyprım galiba
En garantisi regl gecikmesi ama işte çok heves ettiğimiz için geçmiyo günlerNormal beyaz akıntının içinde küçük bi pıhtı
Regl olcam galiba çünkü öyle hissediyorum evet regl günümden eminim ama erken oldum geralde strestenCanm regl gününden eminsen iki gün varmış çıkabilir eğer varsa gebelik sabah ilk idrarla test yap istersen
Bu şekilde adette başlıyor bazen. Her ay aynı olmuyor malesef. O yüzden beklemek en iyisi.Normal beyaz akıntının içinde küçük bi pıhtı
Ben bu ayın başında çok ağrı çektim çok mide bulantım falan ıldu çok umutluydum o yüzden biraz yorgunum ve umutluydumEn garantisi regl gecikmesi ama işte çok heves ettiğimiz için geçmiyo günler
Bilmiyorum ki bende ilk defa aldım deneyip göreceğizDaha önce hiç yapmadım Albi güvenilir mi canım
Olabilir tabi çok stres yapıyoruz ama eğer olmazsa da üzülme bu ay yine ovulasyon testi kullan pik olana kadar bekle ilk kez mi kullandin neden pik sanıp bıraktın ki?Regl olcam galiba çünkü öyle hissediyorum evet regl günümden eminim ama erken oldum geralde stresten
Evet ilk kez kullandımOlabilir tabi çok stres yapıyoruz ama eğer olmazsa da üzülme bu ay yine ovulasyon testi kullan pik olana kadar bekle ilk kez mi kullandin neden pik sanıp bıraktın ki?
Regline ne kadar var canımBilmiyorum ki bende ilk defa aldım deneyip göreceğiz
Bende ilk kez kullandım bu ay hiç pik olucak gibi değildi hatta regl oldum sandım kesildi beyaz akıntıya döndü sonra gebelik testi yapmıştım kuruma çizgisi çıkmış emin olamadım ovulasyon testi yaptım anında pik oldu bı an hamileyim sandım kan verdim negatif çıkınca yumurtlama olduğunu anladık yumurtlama kanamasıı görmüşüm ilk kez böyle bişi başıma geldi pik ve çatlama olan o günleri değerlendirdik hep beklemedeyim şimdi rabbim nasip ederse olmuştur yoksa da hayırlısı diyecegiz napalimEvet ilk kez kullandım
Bak bugünü adet günün say geriye doğru 14.gun yumurtlama olmuş hangi gün olmuş öğün pikmiydi kontrol etEvet ilk kez kullandım
Öyle de ne bileyimBende ilk kez kullandım bu ay hiç pik olucak gibi değildi hatta regl oldum sandım kesildi beyaz akıntıya döndü sonra gebelik testi yapmıştım kuruma çizgisi çıkmış emin olamadım ovulasyon testi yaptım anında pik oldu bı an hamileyim sandım kan verdim negatif çıkınca yumurtlama olduğunu anladık yumurtlama kanamasıı görmüşüm ilk kez böyle bişi başıma geldi pik ve çatlama olan o günleri değerlendirdik hep beklemedeyim şimdi rabbim nasip ederse olmuştur yoksa da hayırlısı diyecegiz napalim
Döngüye göre 7gun cnm normalde 27 günde bir oluyorum geçen ay 25 günde olmuştumRegline ne kadar var canım
O gün ve önceki iki gün üst üste ilişkim olmuş tutmamış sanırım hatta sanırım değil tutmamışBak bugünü adet günün say geriye doğru 14.gun yumurtlama olmuş hangi gün olmuş öğün pikmiydi kontrol et
Benimde 4 günüm kaldı yumurtlamanın üstüne 10 gün geçti ateş ölçüyorum yerleşme ateşimin üstünden de 2 gün geçtiDöngüye göre 7gun cnm normalde 27 günde bir oluyorum geçen ay 25 günde olmuştum