Artımed olmasındaNimo markası erken gebelik testi
Adet döngume göre 7 gün yumurta çatlamasına görede 5 günüm var daha çok erken ama bakalım hayırlısı bekleyip göreceğizKaç gün var regl gününüze? Test pozitif gibi hadi hayırlısı olsun
Bugün tahmini yumurtlamamdan sonra ki 12. Günüm kaset testte adet gecikmesinden sonra yapılıyor dedi bir arkadaşım ama doğeu mu bilemiyorımGebelik yeni oluşmuşsa evet kaset testte çıkmayabilir. Bende de erken gebelik testleri hiç pozitif olmadı, kaset testler pozitif oldu. Çok ilginç :)
gün ortasında erken gebelik testi yapsam bir şey olur mu kiGebelik yeni oluşmuşsa evet kaset testte çıkmayabilir. Bende de erken gebelik testleri hiç pozitif olmadı, kaset testler pozitif oldu. Çok ilginç :)
Normal kaset testim var elimde oda albi markası onuda adet olmazsam yapayım diyorum çok umutlanmakda istemiyorum açıkçasıArtımed olmasındabence yarın tekrar yapın hem haftasınu zaten pazartesi kan verirsiniz
Değişiyor aslında bu durum. Regle 6 gün kala kaset de erken gebelikte negatifti benim. Ama regle 3 4 gün kala çok silik bir pozitifti kaset test, erken test yine negatifti. Ama burada çok okudum kanda çıktığı halde idrarda pozitifi göremeyenleriBugün tahmini yumurtlamamdan sonra ki 12. Günüm kaset testte adet gecikmesinden sonra yapılıyor dedi bir arkadaşım ama doğeu mu bilemiyorım
Doğrudur adet gününü bekle bence 2 gün kalmış zatenBugün tahmini yumurtlamamdan sonra ki 12. Günüm kaset testte adet gecikmesinden sonra yapılıyor dedi bir arkadaşım ama doğeu mu bilemiyorım
Normal kaset testim var elimde oda albi markası onuda adet olmazsam yapayım diyorum çok umutlanmakda istemiyorum açıkçası
Korkuyorum sağlık ocağına gidip kan verip negatifi duymak daha ağır geliyor banaDeğişiyor aslında bu durum. Regle 6 gün kala kaset de erken gebelikte negatifti benim. Ama regle 3 4 gün kala çok silik bir pozitifti kaset test, erken test yine negatifti. Ama burada çok okudum kanda çıktığı halde idrarda pozitifi göremeyenleri
Yani şmyle düşünün inşallah vardır ve varsa bu durumu Rabbim hariç hiçvir şey değiştiremez biraz daha sabredin sonra kaset yaparsınızNormal kaset testim var elimde oda albi markası onuda adet olmazsam yapayım diyorum çok umutlanmakda istemiyorum açıkçası
Bence bekleyin bugün. Bakalım akıntı ne durumda olacak. Olmazsa yarın testi yaparsınız.Korkuyorum sağlık ocağına gidip kan verip negatifi duymak daha ağır geliyor bana
Akıntım devam etmedi şefaf akıntıya döndüBence bekleyin bugün. Bakalım akıntı ne durumda olacak. Olmazsa yarın testi yaparsınız.
Aaa bir damla pembe kan var regl oluyprım galibaAkıntım devam etmedi şefaf akıntıya döndü
Ben ilk gebeligimde adete 3gün varken aksam kaset testte çok silik çıkmıştı 3tane yapmıştım hepside çıkmıştı ertesi gün kanda değerim 360 çıkmıştı 3 haftalık demişti doktor bana bellide olmuyor aslında hatta yaptığım gün adet olacak gibi sancı cekmistimgün ortasında erken gebelik testi yapsam bir şey olur mu ki
gün ortasında erken gebelik testi yapsam bir şey olur mu ki
Bencede yapma kan testi bekle canımKorkuyorum sağlık ocağına gidip kan verip negatifi duymak daha ağır geliyor bana
Bat a kaç gün varErken gebelik testi yapsam çıkar mı @mmatma
acaba erken gebelik yapsam çıkar mı çok korkuyorum kahverengi akıntı iki damla geldi sonra beyaza döndü
2 gün normalde hi erken regl olmazdım hatta gecikirdiBat a kaç gün var
Çok hafif var gibi bendede aynı testten var pazartesi yada salı günü yapicam 2gün sonra tekrarla canım testini inşallah vardirKaset test yaptım bugün 6-7 dakika içinde çıktı sizde görüyor musunuz ? Yumurtlamadan sonra 10 gün markası Albi bu marka hakkında bilgisi olan var mı ?Eldorin sürekli seni etiketliyorum ama tecrübeli görüyorum canım o yüzden
Gecen ay bende 2 gün erken olmuştum yumurtan döngune göre 2 gün erken çatlamış oluyor2 gün normalde hi erken regl olmazdım hatta gecikirdi
Akıntı kırmızıya donseydi regl başlangıcıydı ama beyaza dönmüşse yerlesme kanaması olabilir nasıl bı kanamaydı pıhtıli mi yoksa damla akıntı gibi mi ?2 gün normalde hi erken regl olmazdım hatta gecikirdi