2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Gebelik yeni oluşmuşsa evet kaset testte çıkmayabilir. Bende de erken gebelik testleri hiç pozitif olmadı, kaset testler pozitif oldu. Çok ilginç :)
Bugün tahmini yumurtlamamdan sonra ki 12. Günüm kaset testte adet gecikmesinden sonra yapılıyor dedi bir arkadaşım ama doğeu mu bilemiyorım

gün ortasında erken gebelik testi yapsam bir şey olur mu ki
Gebelik yeni oluşmuşsa evet kaset testte çıkmayabilir. Bende de erken gebelik testleri hiç pozitif olmadı, kaset testler pozitif oldu. Çok ilginç :)

Bugün tahmini yumurtlamamdan sonra ki 12. Günüm kaset testte adet gecikmesinden sonra yapılıyor dedi bir arkadaşım ama doğeu mu bilemiyorım
Değişiyor aslında bu durum. Regle 6 gün kala kaset de erken gebelikte negatifti benim. Ama regle 3 4 gün kala çok silik bir pozitifti kaset test, erken test yine negatifti. Ama burada çok okudum kanda çıktığı halde idrarda pozitifi göremeyenleri

Normal kaset testim var elimde oda albi markası onuda adet olmazsam yapayım diyorum çok umutlanmakda istemiyorum açıkçası

Korkuyorum sağlık ocağına gidip kan verip negatifi duymak daha ağır geliyor bana

Normal kaset testim var elimde oda albi markası onuda adet olmazsam yapayım diyorum çok umutlanmakda istemiyorum açıkçası
Yani şmyle düşünün inşallah vardır ve varsa bu durumu Rabbim hariç hiçvir şey değiştiremez biraz daha sabredin sonra kaset yaparsınız

Kaset test yaptım bugün 6-7 dakika içinde çıktı sizde görüyor musunuz ? Yumurtlamadan sonra 10 gün markası Albi bu marka hakkında bilgisi olan var mı ? Eldorin sürekli seni etiketliyorum ama tecrübeli görüyorum canım o yüzden

Eklentiler

• IMG_1044.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1042.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1040.jpeg
    178,5 KB · Görüntüleme: 30

Ben ilk gebeligimde adete 3gün varken aksam kaset testte çok silik çıkmıştı 3tane yapmıştım hepside çıkmıştı ertesi gün kanda değerim 360 çıkmıştı 3 haftalık demişti doktor bana bellide olmuyor aslında hatta yaptığım gün adet olacak gibi sancı cekmistim

Çok hafif var gibi bendede aynı testten var pazartesi yada salı günü yapicam 2gün sonra tekrarla canım testini inşallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…