2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Daha öncesinde test yaptınız mı benim reglime 2 gün var kaset test yaptım negatifti o yüzden soruyorum
Regliden 1 gün önce de öğle saatlerinde yapmıştım çizgi görmüştüm ama biraz daha hafifti yine insan emin olamıyor tabii.. geç döllenmedir belki.. regl gününün geçmesini bekleyin

Tebrik ederim hayırlı olsun öncelikle rabbim bizede nasip etsin çift çizgiyi belirtileriniz neydi
Aminnn çok teşekkür ederim.. benim öyle aman aman bir belirtim olmadı.. regl olacağım zaman bile sadece ilk gün karnım kasıklarım ağrır geçerdi.. hiç göğüs hassasiyetim olmazdı mesela o yüzden yine olmadı.. sadece son 1 hafta bacaklarım sızlıyordu ağrıyordu misafir ağırladığım için yoruldum diye düşünmüştüm ama onu belirtiden sayabiliriz belki.. bir de çok az bir kahverengi lekeye şahit olmuştum o sıralarda.. son iki gündür de ayaklarım çok üşüyor

Teşekkür ederimm.. 1 gün gecikti.. bugün kan testi verecektim ama acilden kabul edilmiyormuş.. pazartesi aile hekiminden vermek için bekleyeceğim şimdi
Evet aciller normal durumlara bakmıyo sizde Pazartesi diş randevum var adetim geçti hamilelik şüphem var deyin o zaman bakıyolar

3-4 gün ilişkimiz olmadı düzensiz regl oluyorum son iki ay hep 28 inde oldun

Erken gebelik testi yapsam çıkar mı @mmatma
acaba erken gebelik yapsam çıkar mı çok korkuyorum kahverengi akıntı iki damla geldi sonra beyaza döndü

Erken gebelik testi yapsam çıkar mı @mmatma

acaba erken gebelik yapsam çıkar mı çok korkuyorum kahverengi akıntı iki damla geldi sonra beyaza döndü
Gebelik varsa çıkar tabii. Kızıma gebeyken iki gün birer damla pembe akıntım olmuştu ama test pozitif çıkıyordu

Bende dün bir iki damla kahve pembe karışık akıntı gördüm bugünde karnımda hafif batmalar var reglime iki gün var sabah kaset test yaptım negatifti acaba ben de gebe olabilir miyim boşuna mı umutlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…