Tebrik ederim hayırlı olsun öncelikle rabbim bizede nasip etsin çift çizgiyi1 kasım.. beklenen 29 kasım
Canm bunların hiç biri pik degil muhtemelen bı kaç güne pik görecektin ama yapmayı bırakmışsin bu yüzden yumurtlamayı kaçırmış olabilirsin gün aşırı ilişki yaşadın mı testi bıraktıktan sonra eğer öyleyse yakalamıştırsin ya yumurtlamayı ya da çatlamayı
Regliden 1 gün önce de öğle saatlerinde yapmıştım çizgi görmüştüm ama biraz daha hafifti yine insan emin olamıyor tabii.. geç döllenmedir belki.. regl gününün geçmesini bekleyinDaha öncesinde test yaptınız mı benim reglime 2 gün var kaset test yaptım negatifti o yüzden soruyorum
Aminnn çok teşekkür ederim.. benim öyle aman aman bir belirtim olmadı.. regl olacağım zaman bile sadece ilk gün karnım kasıklarım ağrır geçerdi.. hiç göğüs hassasiyetim olmazdı mesela o yüzden yine olmadı.. sadece son 1 hafta bacaklarım sızlıyordu ağrıyordu misafir ağırladığım için yoruldum diye düşünmüştüm ama onu belirtiden sayabiliriz belki.. bir de çok az bir kahverengi lekeye şahit olmuştum o sıralarda.. son iki gündür de ayaklarım çok üşüyorTebrik ederim hayırlı olsun öncelikle rabbim bizede nasip etsin çift çizgiyibelirtileriniz neydi
Evet aciller normal durumlara bakmıyo sizde Pazartesi diş randevum var adetim geçti hamilelik şüphem var deyin o zaman bakıyolarTeşekkür ederimm.. 1 gün gecikti.. bugün kan testi verecektim ama acilden kabul edilmiyormuş.. pazartesi aile hekiminden vermek için bekleyeceğim şimdi
Evet geciktirirAntibiyotik kullanımı adet geciktirir mi acaba
3-4 gün ilişkimiz olmadıCanm bunların hiç biri pik degil muhtemelen bı kaç güne pik görecektin ama yapmayı bırakmışsin bu yüzden yumurtlamayı kaçırmış olabilirsin gün aşırı ilişki yaşadın mı testi bıraktıktan sonra eğer öyleyse yakalamıştırsin ya yumurtlamayı ya da çatlamayı
Gördüm benTestimi ekliyorum bakarmisniz
acaba erken gebelik yapsam çıkar mı çok korkuyorum kahverengi akıntı iki damla geldi sonra beyaza döndüCanm bunların hiç biri pik degil muhtemelen bı kaç güne pik görecektin ama yapmayı bırakmışsin bu yüzden yumurtlamayı kaçırmış olabilirsin gün aşırı ilişki yaşadın mı testi bıraktıktan sonra eğer öyleyse yakalamıştırsin ya yumurtlamayı ya da çatlamayı
Hangi marka bence çizgi var ama bir iki gün daha bekleyin tekrar yapıTestimi ekliyorum bakarmisniz
Nekdar güvenilir bilemedim bakalım adet günüme var daha bekleyip gorcez inşaallah doğrudurGördüm ben
Gebelik varsa çıkar tabii. Kızıma gebeyken iki gün birer damla pembe akıntım olmuştu ama test pozitif çıkıyorduErken gebelik testi yapsam çıkar mı @mmatma
acaba erken gebelik yapsam çıkar mı çok korkuyorum kahverengi akıntı iki damla geldi sonra beyaza döndü
Nimo markası erken gebelik testiHangi marka bence çizgi var ama bir iki gün daha bekleyin tekrar yapı
Bende dün bir iki damla kahve pembe karışık akıntı gördüm bugünde karnımda hafif batmalar var reglime iki gün var sabah kaset test yaptım negatifti acaba ben de gebe olabilir miyim boşuna mı umutlanıyorumAminnn çok teşekkür ederim.. benim öyle aman aman bir belirtim olmadı.. regl olacağım zaman bile sadece ilk gün karnım kasıklarım ağrır geçerdi.. hiç göğüs hassasiyetim olmazdı mesela o yüzden yine olmadı.. sadece son 1 hafta bacaklarım sızlıyordu ağrıyordu misafir ağırladığım için yoruldum diye düşünmüştüm ama onu belirtiden sayabiliriz belki.. bir de çok az bir kahverengi lekeye şahit olmuştum o sıralarda.. son iki gündür de ayaklarım çok üşüyor
Kaç gün var regl gününüze? Test pozitif gibi hadi hayırlısı olsunNekdar güvenilir bilemedim bakalım adet günüme var daha bekleyip gorcez inşaallah doğrudur
Acaba ben kaset test yaptığım için geç çıkıyor olabilir miGebelik varsa çıkar tabii. Kızıma gebeyken iki gün birer damla pembe akıntım olmuştu ama test pozitif çıkıyordu
Gebelik yeni oluşmuşsa evet kaset testte çıkmayabilir. Bende de erken gebelik testleri hiç pozitif olmadı, kaset testler pozitif oldu. Çok ilginç :)Acaba ben kaset test yaptığım için geç çıkıyor olabilir mi